Rumstyper på Mitsis Norida Beach Hotel

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum med dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar. Alla rum har tv och gratis minibar som fylls på med dryck varannan dag. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Wifi med högre hastighet mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Badkar och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 28-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Familjerummen har två rum med förbindelsedörr som separerar dem. I sovrummen finns antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd för barn. Alla rum har tv och gratis minibar som fylls på med dryck varannan dag. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Wifi med högre hastighet mot avgift. Hårtork. Badkar och wc. Kaffe- och tefaciliteter. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 34-38 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer

Familjerum i etage

Familjerummen i etage med en dubbelsäng eller två separata sängar på övre etage och bäddsoffor på entréplanet. Alla rum har tv och gratis minibar som fylls på med dryck varannan dag. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Wifi med högre hastighet mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Badkar och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.