Rumstyper på Mitsis Norida Beach Hotel

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbara säng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Wifi med högre hastighet mot avgift. Minibar med läsk, vatten och öl ingår - fylls på varannan dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i hopvikbara sängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Wifi med högre hastighet mot avgift. Minibar med läsk, vatten och öl ingår - fylls på varannan dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: 28-30 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum i etage

Familjerummen i etage med balkong eller terrass. På entréplan finns ett vardagsrum med bäddsoffor samt ett badrum med badkar och wc. En trappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar samt ett badrum med badkar och wc. Öppen planlösning mellan våningarna. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Wifi med högre hastighet mot avgift. Minibar med vatten, läsk och öl som ingår - fylls på varannan dag. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv med satellitkanaler i varje rum. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en glasvägg utan dörr eller av två sovrum. I sovrummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Wifi med högre hastighet mot avgift. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: 34-38 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer