Kundomdömen om Mitsis Norida Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
atmosfären
-
temp i poolerna

Bekräftad gäst: 2021-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

2604 omdömen
Utmärkt
 
1393
Väldigt bra
 
699
Bra
 
303
Mindre bra
 
135
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2018-06-13

av Madeleine K

Enastående!

Gästvänlig personal, god buffé och a la carte. Fina, stora pooler och bra plats på stranden med massor av aktiviteter. Goda drinkar, bra underhållning på kvällarna och allt har varit tipptopp! 5 av 5 möjliga!

 
2017-08-03

av johanssonelofsson Kardamena, Grekland

Paradis!

Direkt när vi klev in i lobbyn blev vi fantastiskt bemötta. Personalen är trevlig, hjälpsam och lärde sig fort våra vanor! Min man hade svårt att gå i backarna med dåliga knän och höft och när vi påtalade det gjorde de vad de kunde och gav oss allihop nya rum så fort det blev ledigt. Maten var god och det fanns alltid något nytt i buffén att prova. Allt var riktigt rent och fint! Vi hade dubbelrum med extrasäng och extrasäng var lika bra som ordinariesängarna och det kändes inte trångt. Ac. fungerade jättebra, vilket är skönt när man inte är helt van vid värmen 😉 Det finns massa positivt att säga, men bästa sättet att säga det på är nog att vi kommer åka hit många fler gånger!!

 
2015-04-12

av 628joell Kristianstad, Sverige

Familjeparadis!

Otroligt nöjda med detta hotell och dess omgivning. Reste ett helt gäng på 17 personer med flera små barn. Alla trivdes kanon! Maten, personal, pool och hav. Allt var verkligen toppen! Enda minuset är att det är en bit in till stan, så om man vill sitta och mysa i en hamn får man allt röra på sig.

 
2014-10-07

av Wivi_Anne2013 Helsingborg, Sverige

Gordious place

För nionde gången besöker jag Norida Beach Hotel. Det är lika slående varje gång hur familjärt och omhändertagande jag och mina vänner bemöts. Servicen är hög. Maten har stor variation, är utsökt vällagad och mycket mycket god att njuta av. Vacker strand och härliga bad är lyxen bara någon minut från rummet. Helhetsintrycket är exemplariskt. Dessutom finns en villighet och omsorg i att göra oss kunder nöjda och att göra ytterligare förbättringar hela tiden.

 
2014-07-10

av Kajsa53 Stockholm, Sverige

Besviken!

Har precis kommit hem efter en blåsig vecka på Kos.Känner oss lite "lurade" av de positiva omdömena om Norida Beach.Vi funderade på om de var skrivna av hotellledingen själva!?Personalen var förvisso vänlig och tillmötesgående - som på de flesta hotell vi bott på. Rummen var helt ok.Bra mat -men oerhört hög ljudnivå i matsalen(inte bara pga musiken)!Det är många hotellgäster men personalen dirigerade bordsplaceringen med beröm!Man fick köa lite om man ville sitta ute och äta. Läget lite trist. Och stranden passar inte om man har besvär från knän o fötter. Det var ganska brant lutning och man sjönk ner djupt vid varje steg - men underbart vatten!! Det fick bli bad i saltvattenpoolerna istället! Det gällde att vara uppe tidigt för att få solstol vid poolerna!Det blev ändå en skön semester - men saknade havsbaden!