Kundomdömen om Mitsis Norida Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Hotellet ligger perfekt.
-
Sliten. Maten ska smaka som på alla carte restaurang.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Otroligt trevlig personal. God mat, både på buffén och A la carte.
-
Dåligt wifi, inte så trevlig miljö runt receptionen vid lounchmöblerna. Ej aircondition där så det gick inte att sitta inne pga värmen

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Stranden
-
maten i stora restaurangen, brist på "grekisk mat". Att det var för lite stolar runt poolen och att folk "tingade" stolar hela dagar men inte dök upp etc För lite sittplatser på kvällen utomhus vid poolområdet/barerna

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Service och närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


9 av 10

+
Mojitos
-
Alla solstolar var paxade vid 09

Bekräftad gäst: 2023-08-25


5 av 10

+
Städningen och trevlig städpersonal.
-
Övrig personal gjorde sitt bästa för att ge så bra service som möjligt (det gjorde de verkligen), men de var ju hopplöst underbemannad för det stora antalet gäster. Ett tips är att anordna självbetjäning på soft-drinks (typ cola, fanta osv) liknande McDonalds, så att alla barn slipper stå i kö med vuxna i någon bar för att få dricka. Det skulle avlasta köerna och personal. Vi fick aldrig provat att vara i poolområdet, vi ville inte gå upp klockan 06:00 och "boka" solstolar med handdukarna, vilket övriga gäster gjorde. Maten var också en besvikelse, som nämnd här ovanför. Att området var så kuperad (nivåskillnader) framgick inte av hotellbeskrivningen, och blev en överraskning.

Bekräftad gäst: 2023-08-25


8 av 10

+
Servicen
-
Krångligt att få mat från creperian pga dåligt med bord, hade velat hinna äta där mer.

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
Stort rum
-
Rummet var inte klart när vi kom & skulle checka in fick vänta över 3 timmar på vårt rum! Barnen ville bada.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


10 av 10

+
Allt var bra!
-

Bekräftad gäst: 2023-08-04


8 av 10

+
-
Gick inte att få solstolar vid poolen. Vore bra om man såg till att personer inte kan "paxa" tidig morgon.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

3128 omdömen
Utmärkt
 
1760
Väldigt bra
 
783
Bra
 
351
Mindre bra
 
148
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2023-08-06

av Rose-Marie S

Rose-Marie Suneson

Stort hotell. Rummet vart stort. Bra utbud med pooler och havet låg precis bredvid. God mat deras hemgjorda pizza. Goda drinkar. Trevlig personal som jobbar där. Bra affär som låg inne i hotell billigare än super marker som låg utanför.

 
2023-07-25

av O8216OGjennym

Super bra bemötande för allergiker.

Rummen var rena och bra storlek. Bästa servicen fick jag i restaurangen at Sakis. Jag har allergier och han var hjälpsam och kunnig mej med vilka maträtter jag kunde äta. Vilket var så skönt att inte behöva känna mej till besvär varje dag, utan han var alltid glad och trevlig. Barnen var supernöjda med allt som fanns åt dom att göra på hotellet. Vi kommer att komma tillbaka igen kanske redan i år men utan barn... glömde jag säga att här är mycket romantiskt.

 
2022-07-09

av L4227WRrebeccap

Fint hotell,men...

Trevlig personal, fina rum (dock invasion av myror på vårat), creperian och barerna toppen. Poolerna ok, stranden fin. Men.. Är man inte uppe innan sju och paxar solstol är det kört. Maten är ingen större variation på i bufférestaurangen och det är väldigt hög ljudnivå. I närheten finns i princip ingenting så man får antingen åka buss/taxi eller stanna på hotellet. Men fint hotell och extremt serviceminded personal. Men jag hade inte åkt hit igen.

 
2018-06-13

av Madeleine K

Enastående!

Gästvänlig personal, god buffé och a la carte. Fina, stora pooler och bra plats på stranden med massor av aktiviteter. Goda drinkar, bra underhållning på kvällarna och allt har varit tipptopp! 5 av 5 möjliga!

 
2017-08-03

av johanssonelofsson Kardamena, Grekland

Paradis!

Direkt när vi klev in i lobbyn blev vi fantastiskt bemötta. Personalen är trevlig, hjälpsam och lärde sig fort våra vanor! Min man hade svårt att gå i backarna med dåliga knän och höft och när vi påtalade det gjorde de vad de kunde och gav oss allihop nya rum så fort det blev ledigt. Maten var god och det fanns alltid något nytt i buffén att prova. Allt var riktigt rent och fint! Vi hade dubbelrum med extrasäng och extrasäng var lika bra som ordinariesängarna och det kändes inte trångt. Ac. fungerade jättebra, vilket är skönt när man inte är helt van vid värmen 😉 Det finns massa positivt att säga, men bästa sättet att säga det på är nog att vi kommer åka hit många fler gånger!!