Akti Beach Club

Familjevänliga Akti Beach Club är beläget precis vid stranden strax utanför Kardamena på Kos. Det stora hotellområdet är omgivet av en grönskande trädgård som ger en avslappnad miljö. Här bor du bekvämt med All Inclusive och de små har inte mindre än fyra barnpooler att plaska och leka i.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »

Barn reser från endast 998 kr

Till detta hotell reser barn extra billigt i sommar och på sensommaren.

• Sensommar (6/8-31/10): fr 998:-

Gäller barn i ålder 2-11 år som sover i extrasäng.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Större tvårumslägenhet för 2-5 personer, varav 1 barn. Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum i sidobyggnad för 2 personer/2-3 personer Dubbelrum i sidobyggnad med delad pool för 2 personer/2-3 personer. Familjerum superior för 2-5 personer, varav 1 barn. Deluxerum med delad pool för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Superiorsvit för 2-4 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra upplägg med aktiviteter vid en pool. Bra läge till havet. Maten var fantastisk god. Bra snackställen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2924 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Akti Beach Club är ett fint All Inclusive- hotell med tre stora poolområden för vuxna, en huvudpool, amfiteater-poolen och kalimera-poolen. Fem olika pooler för barn, huvudpool för barn, huvudpool för mindre barn, amfiteater-pool, amfiteater-pool med vattenrutschkanor och kalimera-poolen. Solstolar och parasoller ingår vid poolerna och på stranden. Poolhanddukar ingår.

Hotellet har en bufférestaurang där du äter frukost, lunch och middag. Vid middagen finns en grekisk, italiensk och en asiatisk station med sushi samt en grillstation. Buffén serverar grekiska och internationella rätter samt desserter och frukter. Temakvällar varje vecka som till exempel grekisk kväll med folkdans, fisk- och skaldjurskväll och italiensk kväll. Flera barer.

Gym, tennis, volleyboll, boccia, bordtennis, mini-fotboll och kanot. Sportutrustning som till exempel bollar och racket ingår. Barnklubb i hotellets regi för barn mellan 4 till 12 år samt en klubb för tonåringar mellan 12 till 18 år. Barnklubbarna är öppna alla dagar i veckan från kl. 10.00-19.00. Vid amfiteater-poolen anordnas aerobics, lekar och tävlingar för både vuxna och barn. Kvällsaktiviteter som till exempel föreställningar, lekar och mini-disco varje kväll vid amfiteatern Aphrodite.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet, som består av 26 stycken tvåvåningsbyggnader, är beläget precis vid stranden. Väg måste korsas för att nå stranden. Stranden nedanför hotellet har en blandning av fin sand och grovkornig sand. I vattnet finns stenar, stenblock och på några ställen finns ett smalt madrasskydd på botten. Fyra kilometer till Kardamena. Buss till Kardamena avgår flera gånger per dag.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive på Akti Beach Club

 • Frukostbuffé, kl. 07.00–10.30. Tidig frukost måste bokas minst en dag i förväg
 • Lunchbuffé, kl. 12.30–14.30
 • Middagsbuffé, kl. 19.00–22.00
 • Buffé, kl. 14.30–19.00 samt kl. 22.00–07.00
 • Snacks i poolbaren vid amfiteatern, kl. 10.00-18.00
 • Snacks i strandbaren, kl. 10.00-18.00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl och vin i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00
 • Öl, vin och läsk serveras i restaurangen kl. 22.00-07.00
 • Kaffehörna vid receptionen som serverar kaffe, te och kakor dygnet runt

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband.

All Inclusive på Akti Kalimera - för endast vuxna

För dig som bor i vuxendelen Kalimera ingår förutom allt ovan även:

 • Frukostbuffé i restaurang Palmetto, kl. 07.00-10.00
 • Lunchbuffé i restaurang Palmetto, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé i restaurang Palmetto, kl. 19.00-22.00
 • Snacksbuffé i restaurang Palmetto, kl. 10.30-19.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband.

Alla hotell, Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familjevänliga hotell Norida Beach Mitsis Hotels i Kardamena är beläget direkt vid havet. Här finns en fin strand, ett stort poolområde och trevliga rum. För barnen finns flera vattenrutschkanor, lekplats och sportfaciliteter att ta del av. All Inclusive-programmet erbjuder också flera restauranger och barer. Välkommen!

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Omtyckta och moderna Mitsis Blue Domes Resort & Spa stoltserar med sitt läge i Kardamena, direkt på den Blå flagg-belönade stranden med kristallklart vatten. Här trivs hela familjen med inte mindre än nio pooler, ett generöst All Inclusive-utbud och bekväma rum. Varför inte lyxa till det med ett dubbelrum med direkt utgång till en privat pool?

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace påminner om en mysig liten by med gator, torg och trädgårdar. Här finns ett härligt poolområde, med stranden bara ett stenkast bort för den som önskar ett dopp i havet. Du bor bekvämt med All Inclusive och vill du vara aktiv erbjuds en rad sportiga aktiviteter.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village är ett fint hotell med vacker utsikt över Egeiska havet, och nära stranden i Kardamena. Hotellet har ett stort poolområde och strax nedanför ligger den härliga sandstranden där du kan hitta skugga under pinjeträden. På hotellet finns flera aktiviteter för hela familjen. Halvpension ingår.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal är ett stort och familjevänligt All Inclusive-hotell strax utanför Kardamena på Kos. Här kan du välja mellan 15 olika pooler, flera restauranger och en härlig strand direkt nedanför hotellet. På Porto Bello Royal behöver du aldrig oroa dig för att inte har något att göra, här finns allt från tennis, barnaktiviteter till skön avkoppling i solstolen och närmaste granne är ett stort vattenland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, strax utanför Kardamena, har allt man behöver för en skön, rolig och bekväm semester. Här kommer hela familjen att trivas. Här väntar flera pooler, flera restauranger, flera sporter, flera aktiviteter och flera vattenrutschkanor hos bästa grannen - vattenlandet Aquatica Water Park.