Akti Beach Club

 • Precis vid stranden
 • För hela familjen
 • Stort poolområde
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Familjevänliga Akti Beach Club är beläget precis vid stranden strax utanför Kardamena på Kos. Det stora hotellområdet är omgivet av en grönskande trädgård som ger en avslappnad miljö. Här bor du bekvämt med All Inclusive och de små har inte mindre än 4 barnpooler att plaska och leka i.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Större tvårumslägenhet för 2-5 personer varav 1 barn. Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum i sidobyggnad för 2-3 personer. Dubbelrum i sidobyggnad med delad pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer varav 1 barn. Deluxerum med delad pool för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Svit för 2-3 personer. Superiorsvit för 2-4 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten var kanon fanns mycket att välja mellan. Rummet var bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2198 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Modernt hotell med ett stort, grönskande poolområde. Tre stora poolområden för vuxna: en huvudpool, amfiteater-poolen och kalimera-poolen. Fem olika pooler för barn: huvudpool för barn, huvudpool för mindre barn, amfiteater-pool, amfiteater-pool med vattenrutschkanor och kalimera-poolen. Gratis solstolar vid poolen. Handduksservice mot deposition. Hotellet är beläget precis vid stranden som består av sand och småsten. Liten landsväg måste korsas för att nå stranden.

Hotellet har en huvudrestaurang med en grekisk, italiensk och en asiatisk station med sushi samt en grillstation. Buffén serverar grekiska och internationella rätter samt desserter och frukter. Temakvällar varje vecka som till exempel grekisk kväll med folkdans, fisk- och skaldjurskväll och italiensk kväll. Flera barer.

Gratis wifi i lobbyn. Gratis gym, tennis, volleyboll, boccia, pingis, mini-fotboll, bågskytte och kanot. Det ges gratislektioner i dykning med tuber i poolen. Sportutrustning som till exempel bollar och racket mot deposition. Barnklubb för barn mellan 4-12 år samt klubb för tonåringar mellan 12-18 år i hotellets regi. Vid amfiteater-poolen anordnas aerobics, lekar och tävlingar för både vuxna och barn. Kvällsaktiviteter som till exempel föreställningar, lekar och mini-disco varje kväll vid amfiteatern Aphrodite. Reception öppen dygnet runt. 4 km till Kardamena. Buss till Kardamena avgår flera gånger per dag.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

All Inclusive på Akti Beach Club

 • Frukostbuffé, kl. 7.00–10.30 i huvudrestaurangen. Tidigare frukost måste bokas minst 1 dag i förväg.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30–14.30, i huvudrestaurangen.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00–22.00, i huvudrestaurangen.
 • Buffé, kl. 14.30–19.00 samt kl. 22.00–7.00.
 • Snacks, kl. 10.00-18.00, i poolbaren vid amfiteatern.
 • Snacks, kl. 10.00-18.00, i strandbaren.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl och vin dygnet runt i någon av hotellets barer.
 • Kaffehörna vid receptionen som serverar kaffe, te och kakor dygnet runt.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband.

All Inclusive på Akti Kalimera - för endast vuxna

För dig som bor i vuxendelen Kalimera ingår förutom allt ovan även:

 • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.30, i restaurang Palmetto.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, restaurang Palmetto.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-22.00, i restaurang Palmetto.
 • Snacksbuffé, kl. 10.30-19.00, i restaurang Palmetto.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband.

Bra att veta

Barnklubbarna för barn i åldrarna 4-12 år samt 12-18 år är öppna alla dagar i veckan från 10:00 - 19:00.

Alla hotell, Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familjevänliga hotell Norida Beach Mitsis Hotels på Kos är beläget direkt vid havet. Här finns en fin strand, ett stort poolområde och trevliga rum. För barnen finns flera vattenrutschkanor, lekplats och sportfaciliteter att ta del av. All Inclusive-programmet erbjuder också flera restauranger och barer. Välkommen!

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Omtyckta och moderna Mitsis Blue Domes Resort & Spa stoltserar med sitt läge direkt på den Blå flagg-belönade stranden med kristallklart vatten. Här trivs hela familjen med inte mindre än 16 pooler, ett generöst All Inclusive-utbud och bekväma rum. Varför inte lyxa till det med ett dubbelrum med direkt utgång till en mindre pool?

Akti Palace

Akti Palace påminner om en mysig liten by med gator, torg och trädgårdar. Här finns ett härligt poolområde, med stranden bara ett stenkast bort för den som önskar ett dopp i havet. Du bor bekvämt med All Inclusive och vill du vara aktiv erbjuds en rad sportiga aktiviteter.