Akti Beach Club

 • Precis vid stranden
 • För hela familjen
 • Stort poolområde
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Familjevänliga Akti Beach Club är beläget precis vid stranden strax utanför Kardamena på Kos. Det stora hotellområdet är omgivet av en grönskande trädgård som ger en avslappnad miljö. Här bor du bekvämt med All Inclusive och de små har inte mindre än 4 barnpooler att plaska och leka i.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Större tvårumslägenhet för 2-5 personer varav 1 barn. Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer varav 1 barn. Deluxerum med delad pool för 2-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Svit med delad pool för 2-4 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten var kanon fanns mycket att välja mellan. Rummet var bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2152 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Modernt hotell med ett stort, grönskande poolområde. Tre stora poolområden för vuxna: en huvudpool, amfiteater-poolen och kalimera-poolen. Fem olika pooler för barn: huvudpool för barn, huvudpool för mindre barn, amfiteater-pool, amfiteater-pool med vattenrutschkanor och kalimera-poolen. Gratis solstolar vid poolen. Handduksservice mot deposition. Hotellet är beläget precis vid stranden som består av sand och småsten. Liten landsväg måste korsas för att nå stranden.

Hotellet har en huvudrestaurang med en grekisk, italiensk och en asiatisk station med sushi samt en grillstation. Buffén serverar grekiska och internationella rätter samt desserter och frukter. Temakvällar varje vecka som till exempel grekisk kväll med folkdans, fisk- och skaldjurskväll och italiensk kväll. Flera barer.

Gratis wifi i lobbyn. Gratis gym, tennis, volleyboll, boccia, pingis, mini-fotboll, bågskytte och kanot. Det är även gratis att testa på lektioner i dykning med tuber i poolen. Sportutrustning som till exempel bollar och racket mot deposition. Barnklubb för barn mellan 4-12 år samt klubb för tonåringar mellan 12-18 år i hotellets regi. Vid amfiteater-poolen anordnas aerobics, lekar och tävlingar för både vuxna och barn. Kvällsaktiviteter som till exempel föreställningar, lekar och mini-disco varje kväll vid amfiteatern Aphrodite. Reception öppen dygnet runt. 4 km till Kardamena. Buss till Kardamena avgår flera gånger per dag.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 07:00 – 10:30. Tidigare frukost måste bokas minst 1 dag i förväg.
 • Lunchbuffé, kl. 12:30 – 14:30.
 • Middagsbuffé, kl. 19:00 – 22:00.
 • Pergola-buffé, kl. 10:00 – 19:00 samt kl. 22:00 – 07:00.
 • Poolbaren vid huvudpoolen, kl. 10:00 – 24:00.
 • Poolbaren vid amfiteatern, kl. 10:00 – 18:00 samt kl. 21:00 – 24:00.
 • Strandbaren, kl. 10:00 – 18:00.
 • À la carte-restaurang som serverar fisk- och skaldjur (reservation krävs).
 • Obegränsat med förfriskningar, öl och vin dygnet runt i huvudrestaurangen.
 • Kaffehörna vid receptionen som serverar kaffe, te och kakor dygnet runt.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar dygnet runt.

Bra att veta

Barnklubbarna för barn i åldrarna 4-12 år samt 12-18 år är öppna alla dagar i veckan från 10:00 - 19:00.

Säsongsinformation

På grund av det rådande läget kommer amfiteater-poolen och strandbaren hållas stängd under sommaren 2021. Hotellet kommer inte heller erbjuda prova på-dyk i poolen eller lektioner i grekisk dans.