Rumstyper på Akti Beach Club

Deluxerum med delad pool

Deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Minikyl med daglig påfyllning av öl, vin, juice, vatten och läsk. Bad/dusch & wc. Hårtork. Uteplats med delad pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med möjlighet för en person i extrabädd. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Minikyl. Bad/dusch & wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Observera att barn under två år räknas som person i extra bädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med tv med satellitkanaler. Minikyl. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch & wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Akti Beach Club, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Minikyl med daglig påfyllning av öl, vin, juice, vatten och läsk. Bad/dusch & wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Observera att barn under två år räknas som person i extra bädd.

Antal personer: 2-3 personer.

Svit med delad pool

Sviter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Minikyl med daglig påfyllning av öl, vin, juice, vatten och läsk. Bad/dusch och wc. Hårtork. Uteplats med delad pool.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet som består av ett separat sovrum som separeras med en skiljevägg. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Minikyl. Bad/dusch & wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer