Deluxerum med delad pool

Deluxerum med uteplats och utgång till en delad gemensam pool. På terrassen finns solstolar samt bord och stolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av öl, vin, juice, vatten och läsk. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i sidobyggnad ligger i vuxendelen Kalimera där man måste vara 16 år eller äldre för att bo. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad med delad pool

Dubbelrummen med uteplats och utgång till en delad gemensam pool. På terrassen finns solstolar samt bord och stolar. Rummen ligger i sidobyggnad i vuxendelen Kalimera där man måste vara 16 år eller äldre för att bo. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av öl, vin, juice, vatten och läsk. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Akti Beach Club, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Större tvårumslägenhet

Större tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två enkelsängar och i bäddsoffa. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av öl, vin, juice, vatten och läsk. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorsvit

Superiorsviter med balkong eller terrass. Sviterna ligger i vuxendelen Kalimera där man måste vara 16 år eller äldre för att bo. Superiorsviten består av ett vardagsrum och ett sovrum som skiljs åt av en dörr. Kylskåp. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i enkelsängar. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer