Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 113 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten var kanon fanns mycket att välja mellan. Rummet var bra.
-
Tyckte att man kunde få riktiga drinkar istället för färdigblandat i flaskor. Sängarna kunde vara bättre, riktiga dubbelsängar istället för 2 enkelsängar som gled isär när man skulle vända sig om.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Alla de olika pool områderna: Livlig barnpool, lungt vid 1 pool, nära till buffen vid 1 pool, osv
-
Det var väldigt halt runt poolen pga underlaget, betong? Kanske borde ha trä istället? man var lite orolig att barnen skulle halka och slå sig

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk likaså poolbaren där man bara kunde gå plocka och äta det man ville. Personalen var också trevlig och hjälpte en. Och butiken i lobbyn var helt perfekt.
-
Det enda jag har att klaga på är sängen. Den var hemsk, stenhård. Blev inte mycket sömn för mig pga detta.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

+
Rent och snyggt. Bra mat och dryck (var inga problem är få "riktiga drinkar" bara man frågade). Fina poolområden (speciellt "palmetto"). Trevlig personal.
-
Förslag på förbättringar: Större utbud av grekisk mat på buffén. Saknade även "tilltugg" (Lite nötter eller chips tex) Wi-Fi på hela hotellet Städning även på balkongen (gjordes 1 gång på hela veckan)

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

+
Maten och personalen
-
Renovering av rummen. Fram för allt sängarna, Viktigt med bra sängar på semester

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

+
Jättebra bemötande. Chefen Carola är jätte bra och trevlig person. personalen är trevliga och hjälpsamma. Teamet för aktiviteter och nöj är så bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

+
Fräscha pooler och bra matutbud i restaurangen.
-
Förklara storleken på området, inte så kul att man bokar strandnära hotell och bor längst bort från stranden så det tar 8-10 min att gå (man måste även passera hotellets avloppsanordning som bokstavligt talat luktar as), varje gång man ska till och från strand och restaurang. Lite bättre variation på maten, mycket att välja på vilket var bra men mindre kul var det att det var likadan mat varannan dag typ. Utifrån er hemsida fick jag intrycket att det var ett hotell för aktivitet. Tog med träningskläder då ni hade "gym" vilket var en av anledningarna till att vi bokade just detta hotell. Det där "gymmet" var jättedåligt. Trasiga maskiner, gammal utrustning och dåliga öppettider, det blev ingen träning tyvärr.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

+
Läget var bra
-
Viss personal var väldigt otrevliga

Bekräftad gäst: 2019-08-09


5 av 10

+
-
Först trodde jag det bästa var att hotellet var nära stranden men sen skulle jag inte lyfta stranden till skyarna. Tyckte solstolar och dylikt var dåliga eller trasiga på både stranden och hotellområdet. Det stog att man skulle få WI-FI i sitt rum men det fick man inte utan man skulle betala 24 euro extra för det!!!! Sen skulle sällskapet till mig ha en sulky som de inte ens fick och tyckte informationen från er på Apollo var bedrövlig. Ni har otroligt mycket att förbättra och detta kan nog vara sista gången jag reser med er på Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2190 omdömen
Utmärkt
 
965
Väldigt bra
 
762
Bra
 
295
Mindre bra
 
101
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2021-08-08

av Mawi74 Åkarp, Sverige

Ok vistelse

Jag hade övervägt att åka tillbaka, men läget och poolområdet överväger nog att jag kan tänka mig att återvända. Transfern från flygplatsen med taxi är endast 10-15 minuter, men det var en lång taxi-kö på flygplatsen ca 20-30 minuter. Hotell området är ganska stort och man bör fundera var man vill bo och lägga in ett önskemål så man hamnar i rätt del av hotellet. Nära huvudbyggnaden med restaurang och lobbyn med fritt WiFi, eller nära till stranden, eller nära till poolen med all underhållning under dagen. Eller lite längre ifrån men lugn och ro. Restaurangen: frukosten är bra men lunch och middag är enformig och ganska tråkig. En tankeställare till restaurangchefen att den avdelningen med kinesisk mat var mest populär, i Grekland. Poolbar: Fantastisk service både under dagen och sen även under kvällen :) Reception/service: Önskar att jag inte behövde skriva detta, men receptionspersonalen är arroganta, ointresserade, okunniga och sura. Samt deras Service Maneger borde inte jobba med service, precis som en av deras natt receptionister som tyckte vi kunde sova med öppen balkongdörr när vår aircondition inte funkade ( 35 grader) Alla andra som jobbade på hotellet, städerskor, vaktmästare, poolskötare mm är fantastiskt trevliga, alltid ett KALIMERA. Ett stort plus till killen som kom och fixade vår arcondition .

 
2019-07-15

av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Mellanklass hotell

Vi reste med Apollo till Akti Beach Club Hotel. Håller inte riktigt med att det är ett 4-stjärningt hotell jag skulle nog säga att det är mer ett mellanklass hotell 3-stjärnigt. Vi fick ett dubbelrum i själva huvudbyggnaden en våning upp rum 107 med utsikt över restaurangtaket och mot havet. Vi hade en fruktansvärd stank i vårt badrum vilket vi tror det kom från rören, det var inte trevligt. Air-condition fungerade inte första natten och dom resterande nätterna hade vi problem med en bra temperatur. Rummet är slitet och inte så bra städat på hela veckan vi var där. Hårda sängar och kuddar. Maten på hotellet var helt ok och det fanns tillgång till mat hela dygnet. Drycken varierade i smak och vi lyckades få bartendern att trolla fram Prosecco. Det fanns gott om pooler och upplevde inte direkt att det var svårt att få en solsäng, men det reserverades redan vid 07.00 tiden. Solsängarna på stranden var också gratis. Det var saltvatten i poolen vilket jag tyckte var lite konstigt. Stranden var smågrus och det var mycket svårt att komma i vattnet då det låg hala stora stenar, inget för småbarn. Ett måste är badskor. Det fanns trampbåtar som var gratis att låna. Stranden var lite skräpig. Det går en buss till närmaste by som är gratis, tidtabell finns i reception. Kommer nog inte att åka tillbaka till detta hotell.

 
2019-05-11

av Idaaamanda

Trevligt hotell

Väldigt bra, trevlig och hjälpsam personal. God mat från väldens olika kök. Många pooler och barer vilket är bra. Skulle rekommendera hotellet åt familjer med barn i alla åldrar då de finns massor med aktiviter för barn.

 
2016-07-28

av Sami V

Perfekt mat och omgivning

Riktigt bra hotell. Personalen var vänlig och hjälpsam. Maten var grym och med bra kvalité. Många pooler att välja på, och havet precis i närheten. Många små kiosker med snacks som pizza och hamburgare. Pizzan var perfekt.

 
2021-10-21

av kwinduss88 Kingston-upon-Hull, Storbritannien

Amazing Holiday 10/10!

We have just returned back from 15 nights here. We were worried before we arrived due to a few negative reviews we read but didn’t need to worry as the minute we walked in we were greeted by the most wonderful staff. Hotel: Always clean and tidy the cleaners were very polite and you always saw at least 3/4 at any one time dotted around the hotel. The reception has free WiFi but you have to pay for it anywhere else but that’s how All Inclusives make there money so no great hardship to me. There are lots of pools to choose from the Akti pool next to the restaurant which is quite, the figure of 8 pool again which is quiet or the Animation pool which is lively and has music, we spent most time there as they had the children’s water slides there. Plenty of sunbeds to no need to rush out early for one. Tennis lessons available if you want that you just go need to reserve at reception or can leave a small returnable deposit to hire racquets and balls for your own enjoyment. Also has football pitches and a basketball court. However was disappointed to find the mini golf had been left to ruin as this would be a great addition. Ther is a shop in the hotel next to reception that sells everything from cigarettes to pool floats however we found it a little expensive so used the supermaket shop on the beach. The hotel also do a free shuttle bus service into kardamena throughout the day but only 3 return to the hotel so we had to use taxi’s to get back which is only €9. Room: We stayed in an Open plan family room, it was nice and clean and had air conditioning and a small fridge for us to fill with snacks, water ect which we bought from the shop. The tv only had 2 English channels so we didn’t watch it. Also the hairdryer isn’t the best so if you have long hair like me probably best taking your own. However all in all good as we only went in to shower change and sleep. Staff: The reception staff were always courteous and polite nothing was too much trouble even printed our PLF for return to the uk. Every staff member we interacted with was friendly and polite. Big shout out to the man at the pool bar who was so amazing and interesting to “Falamedera”to you. Also the pancake man and omelette lady. Also to the tall young man at the main bar near the park “Yammas” to you. But the biggest shout out goes the to animation team Tony, Julia, Monika, Samira & Serwyn. Wow wow wow you guys made our holiday. Lots of games for young and old to join in around the animation pool from football tennis, french bowls, darts, table tennis ect or for the the children they have mini club which always has some games or crafts going on ect but if you just wanted to relax that’s no problem either all of them make you feel like family. The Mini disco for the younger guests and the evening shows where great too they all work so hard and the holiday wouldn’t be the same without you guys. Food: The food selection was amazing and even with two children who are fussy eaters they always managed to find something. Usually All Inclusive s election buffet but with the added Fresh pancake station and omelette station in the morning which all tastes great. The pools, beach bar and restaurant all have food being replenished all day for lunch which also tasted good. The food in the evening was the real showstopper though anything from live Chinese cooking station, fresh pizza station, fresh fish station, to everything you can think off in between. The beach: The beach is shingle beach and to enter it is very rocky to which the hotel have tried to help by putting sandbags down, but you will find all the beaches on Kos like this so beach/Aqua shoes are a must. Plenty of sunbeds so don’t need to rush down early for one.