Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 103 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


8 av 10

+
Vuxendelen och rummets närhet till de fantastiska poolerna i Kalimera-delen. Stationen med asiatisk mat och pizzorna var bäst.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


7 av 10

+
Mycket trevlig personal i restaurang och barer, fina rum och trevliga omgivningar.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-29


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-09


8 av 10

+
Att allt fanns på hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


5 av 10

+
Maten
-
Trodde att lägenhet hade något som liknade pentry men det var bara som ett vanligt hotell fast med två sovrum

Bekräftad gäst: 2022-06-17


8 av 10

+
Städerskan på rum 805 och en man som hjälpte oss med att laga barnvagnen hälsa honom. (Vi hade tvillingar)
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


2 av 10

+
Det enda som var bra var den delade poolen där det var lugnt och bara utanför dörren. Bartendern var trevlig.
-
Om man bokar ett hotell med 4 stjärnor enligt apollo och 5 enligt de själva så önskar man lite kvalite. Maten var urdålig har aldrig ätit så dålig mat i hela mitt liv. Återuppvärmd mat i för stora byttor. Vi provade att boka deras restaurang med bordsservering då blev det total katastrof. Det var uppvärmd mat och inte lagad. Efter 4 rätter så tänkte jag att jag skulle äta lite bröd för jag var hungrig bredde smöret på mackan tog en tugga då var smöret härsket. Bad servitrisen lukta på smöret hon sprang ut i köket och kom inte tillbaka. Då fick vi nog och gick. Pratade med Management dagen efter och vi var de första som klagat haha dagens vita lögn. Det som gick att äta var pizzan och det asiatiska i den stora restaurangen. Rummet skulle vara renoverat med det var svårt att se vad som var gjort. Taket halvt målat stora hål i kaklet vid duschen och avloppet till handfatet läckte så vi fick ringa dit en service kille. Stranden hade för lite solsängar och det låg andra gäster på adults only delen. Har varit runt i värden och bott på olika hotell men inget så dåligt. Väntade mig inte ett 5 stjärnigt hotell i dubai, men usch vad dåligt det var. Bara för att det ser nymålat ut på utsidan betyder det inte att det är bra.

Bekräftad gäst: 2022-06-10


1 av 10

+
Inget allt var dåligt och inte alls så som ni har lovat,ingen vattenkokare på rummet
-
Riktigt dåligt mat.

Bekräftad gäst: 2022-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2378 omdömen
Utmärkt
 
1040
Väldigt bra
 
812
Bra
 
330
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
82

5 senaste omdömen

2022-08-13

av ManneMagnet

Mycket bra!

Mycket gott och proffesionellt bemötande av receptionisterna. Hjälpsamma och trevliga. Restaurangchefen tog mycket väl hand om oss varje dag. Våran son är nötallergiker så vi fick hjälp av restaurangchefen att se över vad som eventuellt skulle kunna innehålla nötter, samt gjorde särskilda anordningar så att vi kunde känna oss trygga och att våran son kunde äta av bufféerna (Att ha ett förklarande allergikort på lokalt språk vid resa är till stor hjälp) Restaurangpersonal var hårt arbetande och trevliga! Bra mat, men lite turistanpassad. Variation på olika rätter varje dag, men visst var mycket av det lite lika, men överlag bra. Klart havsvatten, inga problem att se botten. Mycket stenar vid strandkanten men sandfyllda säckar på vissa ställen underlättade att ta sig ut för att bada. Som hotellet skriver på sin webbplats är badskor till hjälp. Sandstanden var ok men många solstolar var defekta eller trasiga.

 
2022-07-21

av 362mikaeln

Sämsta jag upplevt någonsin

Om man bokar ett hotell med 4 stjärnor enligt resebolaget och 5 enligt de själva så önskar man lite kvalite. Maten var urdålig har aldrig ätit så dålig mat i hela mitt liv. Återuppvärmd mat i för stora byttor. Vi provade att boka deras restaurang med bordsservering då blev det total katastrof. Det var uppvärmd mat och inte lagad. Efter 4 rätter så tänkte jag att jag skulle äta lite bröd för jag var hungrig bredde smöret på mackan tog en tugga då var smöret härsket. Bad servitrisen lukta på smöret hon sprang ut i köket och kom inte tillbaka. Då fick vi nog och gick. Pratade med Management dagen efter och vi var de första som klagat haha dagens vita lögn. Det som gick att äta var pizzan och det asiatiska i den stora restaurangen. Rummet skulle vara renoverat med det var svårt att se vad som var gjort. Taket halvt målat stora hål i kaklet vid duschen och avloppet till handfatet läckte så vi fick ringa dit en service kille. Stranden hade för lite solsängar och det låg andra gäster på adults only delen. Har varit runt i värden och bott på olika hotell men inget så dåligt. Väntade mig inte ett 5 stjärnigt hotell i dubai, men usch vad dåligt det var. Bara för att det ser nymålat ut på utsidan betyder det inte att det är bra.

 
2022-07-02

av Tani V

Spa hos Akti Palace

Bra bemötande av personalen och underbar spa med olika förslag. Jag gjorde pedikyr hos Sofia och fotmassage hos Kosta. Hela gänget är duktiga och kompetent personal. Tack till Sofia, Kostas, Fotis och Mary. Min mamma och jag är jätte nöjda. Mycket kärlek till er!

 
2021-08-08

av Mawi74 Åkarp, Sverige

Ok vistelse

Jag hade övervägt att åka tillbaka, men läget och poolområdet överväger nog att jag kan tänka mig att återvända. Transfern från flygplatsen med taxi är endast 10-15 minuter, men det var en lång taxi-kö på flygplatsen ca 20-30 minuter. Hotell området är ganska stort och man bör fundera var man vill bo och lägga in ett önskemål så man hamnar i rätt del av hotellet. Nära huvudbyggnaden med restaurang och lobbyn med fritt WiFi, eller nära till stranden, eller nära till poolen med all underhållning under dagen. Eller lite längre ifrån men lugn och ro. Restaurangen: frukosten är bra men lunch och middag är enformig och ganska tråkig. En tankeställare till restaurangchefen att den avdelningen med kinesisk mat var mest populär, i Grekland. Poolbar: Fantastisk service både under dagen och sen även under kvällen :) Reception/service: Önskar att jag inte behövde skriva detta, men receptionspersonalen är arroganta, ointresserade, okunniga och sura. Samt deras Service Maneger borde inte jobba med service, precis som en av deras natt receptionister som tyckte vi kunde sova med öppen balkongdörr när vår aircondition inte funkade ( 35 grader) Alla andra som jobbade på hotellet, städerskor, vaktmästare, poolskötare mm är fantastiskt trevliga, alltid ett KALIMERA. Ett stort plus till killen som kom och fixade vår arcondition .

 
2019-07-15

av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Mellanklass hotell

Vi reste med Apollo till Akti Beach Club Hotel. Håller inte riktigt med att det är ett 4-stjärningt hotell jag skulle nog säga att det är mer ett mellanklass hotell 3-stjärnigt. Vi fick ett dubbelrum i själva huvudbyggnaden en våning upp rum 107 med utsikt över restaurangtaket och mot havet. Vi hade en fruktansvärd stank i vårt badrum vilket vi tror det kom från rören, det var inte trevligt. Air-condition fungerade inte första natten och dom resterande nätterna hade vi problem med en bra temperatur. Rummet är slitet och inte så bra städat på hela veckan vi var där. Hårda sängar och kuddar. Maten på hotellet var helt ok och det fanns tillgång till mat hela dygnet. Drycken varierade i smak och vi lyckades få bartendern att trolla fram Prosecco. Det fanns gott om pooler och upplevde inte direkt att det var svårt att få en solsäng, men det reserverades redan vid 07.00 tiden. Solsängarna på stranden var också gratis. Det var saltvatten i poolen vilket jag tyckte var lite konstigt. Stranden var smågrus och det var mycket svårt att komma i vattnet då det låg hala stora stenar, inget för småbarn. Ett måste är badskor. Det fanns trampbåtar som var gratis att låna. Stranden var lite skräpig. Det går en buss till närmaste by som är gratis, tidtabell finns i reception. Kommer nog inte att åka tillbaka till detta hotell.