Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 56 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
5,9 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten var kanon fanns mycket att välja mellan. Rummet var bra.
-
Tyckte att man kunde få riktiga drinkar istället för färdigblandat i flaskor. Sängarna kunde vara bättre, riktiga dubbelsängar istället för 2 enkelsängar som gled isär när man skulle vända sig om.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Alla de olika pool områderna: Livlig barnpool, lungt vid 1 pool, nära till buffen vid 1 pool, osv
-
Det var väldigt halt runt poolen pga underlaget, betong? Kanske borde ha trä istället? man var lite orolig att barnen skulle halka och slå sig

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk likaså poolbaren där man bara kunde gå plocka och äta det man ville. Personalen var också trevlig och hjälpte en. Och butiken i lobbyn var helt perfekt.
-
Det enda jag har att klaga på är sängen. Den var hemsk, stenhård. Blev inte mycket sömn för mig pga detta.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

+
Rent och snyggt. Bra mat och dryck (var inga problem är få "riktiga drinkar" bara man frågade). Fina poolområden (speciellt "palmetto"). Trevlig personal.
-
Förslag på förbättringar: Större utbud av grekisk mat på buffén. Saknade även "tilltugg" (Lite nötter eller chips tex) Wi-Fi på hela hotellet Städning även på balkongen (gjordes 1 gång på hela veckan)

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

+
Maten och personalen
-
Renovering av rummen. Fram för allt sängarna, Viktigt med bra sängar på semester

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

+
Jättebra bemötande. Chefen Carola är jätte bra och trevlig person. personalen är trevliga och hjälpsamma. Teamet för aktiviteter och nöj är så bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

+
Fräscha pooler och bra matutbud i restaurangen.
-
Förklara storleken på området, inte så kul att man bokar strandnära hotell och bor längst bort från stranden så det tar 8-10 min att gå (man måste även passera hotellets avloppsanordning som bokstavligt talat luktar as), varje gång man ska till och från strand och restaurang. Lite bättre variation på maten, mycket att välja på vilket var bra men mindre kul var det att det var likadan mat varannan dag typ. Utifrån er hemsida fick jag intrycket att det var ett hotell för aktivitet. Tog med träningskläder då ni hade "gym" vilket var en av anledningarna till att vi bokade just detta hotell. Det där "gymmet" var jättedåligt. Trasiga maskiner, gammal utrustning och dåliga öppettider, det blev ingen träning tyvärr.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

+
Läget var bra
-
Viss personal var väldigt otrevliga

Bekräftad gäst: 2019-08-09


5 av 10

+
-
Först trodde jag det bästa var att hotellet var nära stranden men sen skulle jag inte lyfta stranden till skyarna. Tyckte solstolar och dylikt var dåliga eller trasiga på både stranden och hotellområdet. Det stog att man skulle få WI-FI i sitt rum men det fick man inte utan man skulle betala 24 euro extra för det!!!! Sen skulle sällskapet till mig ha en sulky som de inte ens fick och tyckte informationen från er på Apollo var bedrövlig. Ni har otroligt mycket att förbättra och detta kan nog vara sista gången jag reser med er på Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2039 omdömen
Utmärkt
 
878
Väldigt bra
 
736
Bra
 
278
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Mellanklass hotell

Vi reste med Apollo till Akti Beach Club Hotel. Håller inte riktigt med att det är ett 4-stjärningt hotell jag skulle nog säga att det är mer ett mellanklass hotell 3-stjärnigt. Vi fick ett dubbelrum i själva huvudbyggnaden en våning upp rum 107 med utsikt över restaurangtaket och mot havet. Vi hade en fruktansvärd stank i vårt badrum vilket vi tror det kom från rören, det var inte trevligt. Air-condition fungerade inte första natten och dom resterande nätterna hade vi problem med en bra temperatur. Rummet är slitet och inte så bra städat på hela veckan vi var där. Hårda sängar och kuddar. Maten på hotellet var helt ok och det fanns tillgång till mat hela dygnet. Drycken varierade i smak och vi lyckades få bartendern att trolla fram Prosecco. Det fanns gott om pooler och upplevde inte direkt att det var svårt att få en solsäng, men det reserverades redan vid 07.00 tiden. Solsängarna på stranden var också gratis. Det var saltvatten i poolen vilket jag tyckte var lite konstigt. Stranden var smågrus och det var mycket svårt att komma i vattnet då det låg hala stora stenar, inget för småbarn. Ett måste är badskor. Det fanns trampbåtar som var gratis att låna. Stranden var lite skräpig. Det går en buss till närmaste by som är gratis, tidtabell finns i reception. Kommer nog inte att åka tillbaka till detta hotell.

 
2019-05-11

Inlägg av Idaaamanda

Trevligt hotell

Väldigt bra, trevlig och hjälpsam personal. God mat från väldens olika kök. Många pooler och barer vilket är bra. Skulle rekommendera hotellet åt familjer med barn i alla åldrar då de finns massor med aktiviter för barn.

 
2016-07-28

Inlägg av Sami V

Perfekt mat och omgivning

Riktigt bra hotell. Personalen var vänlig och hjälpsam. Maten var grym och med bra kvalité. Många pooler att välja på, och havet precis i närheten. Många små kiosker med snacks som pizza och hamburgare. Pizzan var perfekt.

 
2020-11-23

Inlägg av maza p Chelmsford, Storbritannien

GREAT HOLIDAY!!!

Enjoyed every moment of this holiday, the bar staff was so lovely, in fact, all the staff was!!! loved the food especially the Chinese & the snack bars, the only problem for us was the other holiday clients that didn't wear face masks, not forgetting the entertainment, we loved it!! Thank you Akti beach club!!

 
2020-11-14

Inlägg av jane-c9bailey Manchester, Storbritannien

Excellent

Stayed at Akti Bech in the last week of the season. Really can’t recommend this hotel highly enough. From the moment we arrived all the staff were so friendly and helpful. The rooms were spacious and spotlessly cleaned. There’s something for everyone here, a busy pool with music and a number of other quieter pools All the staff worked so hard and are a credit to the hotel, particularly Varna who made a real fuss of my grandson she was brilliant I would definitely recommend Akti Beach and we’re already looking at booking again next year Absolutely superb in such difficult circumstances, well done to all the staff