Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 158 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra poolområde och närheten till havet.
-
Maten kunde ha varit bättre. Det saknades möjlighet art ta ut pengar i närområdet av hotellet.

Bekräftad gäst: 2024-06-21


10 av 10

+
Atmosfären
-
Finare än bilderna på hemsidan. Kanske att det kunde finnas fler badlakan till låns. Ofta var de på tvätt. Annars inget att föreslå. Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2024-06-21


10 av 10

+
Vi fick uppgraderat väldigt fint rum. Även våra vänner vi reste med. Vi fick rummen bredvid varandra. Tusen tack för det!😊
-
Hotellet va fantastisk

Bekräftad gäst: 2024-06-21


10 av 10

+
Mycket bra ordning rent och snyggt trevlig personal både i restaurang och poolbaren
-

Bekräftad gäst: 2024-06-21


10 av 10

+
service och bemötande, varierande buffe med bra service. Poolen med gratis handdukar och solstolar på stranden.
-
Rum 701duscblandare helt trög svårt att justera temperaturen

Bekräftad gäst: 2024-06-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


9 av 10

+
Tillgängligheten
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Fantastiskt fint o rent, fina poolområde, superfräscha rum
-
Det enda som jag kan önska är en microugn att värma barnmat i

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Poolområdet
-
Maten i vuxendelen. Trodde det skulle vara mer varierad mat där.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2870 omdömen
Utmärkt
 
1339
Väldigt bra
 
928
Bra
 
381
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
97

5 senaste omdömen

2024-06-09

av Maria O Kristianstad, Sverige

Supernöjda, åker med glädje hit igen !

Vi åkte hela familjen med barn deras respektive och ett barnbarn på 11 månader, totalt 9 personer, alla är supernöjda Fantastiskt fint hotell, rent snyggt, superfräscha rum. Väldigt fina poolområde, ett lite lugnare och ett med aktiviteter. Bra o god mat med nya inslag varje dag Stranden är bra, men mycket Sten i vattnet, så ta med badskor Närhet till Kardamenastad med shufflebus som går en gång i timmen Lätt att ta sig runt i trakterna med hyrbil/moped Det enda att önska är en mikrougn så man kan värma sin barnmat utan att behöva be personalen om hjälp varje gång( men de var väldigt hjälpsamma)

 
2024-06-02

av OnAir61047771605 Ulricehamn, Sverige

Den bästa maten men kackerlackor på rummet

Jag börjar med det dåliga. Vi bodde på vuxenavdelningen, När vi kom in i rummet så luktade det illa och då speciellt i badrummet, det luktade väldigt illa. Vi vädrade då det fanns ett litet fönster ovanför badkaret och tänkte att nu försvinner nog lukten. Blev lite bättre och vi la oss på kvällen. Vaknade på natten och gick in i badrummet, en stor kackerlacka smet ut i rummet. Min man lyckades döda den som tur var. Kvällen efter var det mörkt i rummet då vi kom hem efter att vi hade ätit väldigt god mat. Öppnar dörren till badrummet och där springer 3 kackerlackor på golvet och 1 jämte handfatet. Min man lyckades igen ha död på dom vilket inte är lätt. Gick till receptionen och klagade och dom sa att det var prio 1 morgonen därpå. Vi såg aldrig någon vaktmästare eller skadedjursbekämpare, vi hade solstolar precis utanför så vi hade koll. Resten av veckan så hade vi tänt i badrummet på nätterna och täckte för golvbrunnen, har läst att dom kommer genom brunnar. Kackerlackor dras ju till illaluktande fuktiga ställen. Det bästa, PIZZAN och allt annat. Maten var så god, jag har varit på många All Inclusive men den här maten var otroligt bra. Begränsat utbud på vuxenavdelningen men väldigt god och det var framför allt lugnt. Ölen och drinkarna perfekta. Personalen var sååå trevliga, stort tack till Stavrianna i baren och alla dom andra. Mycket bra hotell förutom kackerlackorna

 
2023-10-06

av martinaterol Bollebygd, Sverige

September 2023

Barnvänligt hotell för mig med små barn. Fanns flera olika barnpooler att välja på vid varje poolområde. Nära till supermarket och stranden. Det fanns en snacksbar vid poolen vid huvudbyggnaden men det fanns inte så mycket att välja på. Hade önskat att det fanns lite melon och ananas uppskivad och nån papp-tallrik att ta med till poolen. Fick bära mina snacks i pappersmugg eller i handen. Frågade efter både nått att bära på och frukt men det var ingen service som personalen tänkte bidra med. ANIMAWORK var fantastiska. Fick vetkligen med sig folk upp o dansa och bjöd på sig själva. Aktiviteterna var väldigt bra. Jag var mest med på vattengympa och zumba. På kvällarna var det framträdande och minidisco för barnen med flodhästen IPPO. De har verkligen gjort en stor del av betyget för denna upplevelse. Personalen i barerna hade tråkig attityd. Man drog sig för att gå fram o hämta något att dricka beroende på vem som stod i baren. Jag hade överlag en mycket trevlig semester och är nöjd med det mesta men animawork gjorde hela våran resa.

 
2023-08-23

av Saza82 Stockholm, Sverige

Perfekt familjehotell

Mycket bra vecka! Mysigt hotell, mycket trevlig personal och bra mat med stor variation. (pizzorna var bland de godaste jag ätit) Animation team var heeeelt fantastiska, både på aktiviteterna på dagarna och på kvällarna. Mina tonåringar älskade dom. Bra utbud i barerna, handdukar till stranden och poolen som man kunde byta varje dag. Vi bodde i en tvårumslägenhet som var lite mer sliten än vad bilder visade, men ändå helt ok. Stranden var sådär, mycket vassa stenar och svårt att ta sig ut även om det låg sandsäckar på botten som hjälp. Personalen var fantastiska, även om det dröjde till vår sista dag innan de förstod att vi var fem i rummet och inte fyra stycken. Trots att vi sagt till varje dag då vi fick en handduk för lite osv. Och ett tips är att ta med kontanter! Mycket av spelen (biljard osv) tar bara mynt, och även fish spa på området betalas med kontanter. Det finns ingen ATM på området utan man får då åka in till stan.

 
2023-07-24

av Swedentraveller93 Umeå, Sverige

Klassiskt all-inklusive med förbättringspotential

Om du funderar på att boka Akti Beach Club tänk på detta: Ration mellan gäster och solstolar är tyvärr fel. 08:30 är samtliga parasoll bokade på hela den stora anläggningen, på stranden finns det fortfarande några lediga parasoll. Klockan 10:00 är även dessa bokade. Vad gör du? Några gäster valde att hitta en lös stol och dra dem bort från området ut i solen. I 35 grader gör man nog inte om det. Märkligt nog finns det stora grönområden som är helt tomma, här skulle andra hotell satt upp solstolar och parasoll. Oavsett vad någon säger och skriver - under högsäsong så är hotellet drabbat av bokningsmanin. Men inget verkar göras. Trots hotellets namn så känns stranden lite bortglömd, ingen trevlig strandbar med drinkar och en bit gyros. Men istället en läskautomat, kaffe och juice som serveras i pappmuggar. Hamburgare och korv serveras här under dagen. Missad potential. Solstolarna på stranden är ofta trasiga vilket resulterar i att de faller ihop när man lutar sig tillbaka. De står även väldigt tätt, var beredd på att få en skvätt solskyddsmedel på dig när grannen applicerar. Hotellet benämner sig som ultra all-inklusive men varken dricksvatten, schampo och balsam finns på hotellrummet. Ultra avser möjligen att du dygnet runt kan hitta något att äta. Stabil all-inklusive mat, du som tidigare rest till ett sådant hotell kommer inte bli förvånad över matutbudet. Anläggningen är rörig och saknar märkligt nog även skyltar, inte ens restaurangerna är skyltade. Ägna första dagen att med hjälp av utrymmningskartan bekanta dig med anläggningen. Apollogäster som är vuxna verkar hamna på adults-only delen, ett separat hotell som fusionerats med huvudhotellet. Härifrån är det 15 minuter till stranden - om du hittar direkt. Restaurangerna. Huvudrestaurangen är nog den mest kaotiska under middag som vi varit med om. Buffén på Finlandsbåtarna är en sval bris med de 100 barnen som springer för att hämta vattenmelon, eller de brittiska gästerna som aldrig tidigare verkar ha sett kinesisk mat. Vuxenrestaurangen är att rekommendera. Adults-only gästerna behöver dessutom boka huvudrestaurangen för middag en dag innan. Överlag: Stabilt värde för pengarna men irriterande problem som gör det svårt att tänka sig att återkomma eller rekommendera till andra. Stressen att varje morgon behöva slåss för en solstol under skugga förtar mycket av glädjen med ett charterhotell. Men det finns bot mot dessa problem, skylta upp anläggningen - lägg en beställning på 50 solstolar och parasoll. Vipps så är vår rekommendation då stabil. Men inte nu.