Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten var kanon fanns mycket att välja mellan. Rummet var bra.
-
Tyckte att man kunde få riktiga drinkar istället för färdigblandat i flaskor. Sängarna kunde vara bättre, riktiga dubbelsängar istället för 2 enkelsängar som gled isär när man skulle vända sig om.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Alla de olika pool områderna: Livlig barnpool, lungt vid 1 pool, nära till buffen vid 1 pool, osv
-
Det var väldigt halt runt poolen pga underlaget, betong? Kanske borde ha trä istället? man var lite orolig att barnen skulle halka och slå sig

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk likaså poolbaren där man bara kunde gå plocka och äta det man ville. Personalen var också trevlig och hjälpte en. Och butiken i lobbyn var helt perfekt.
-
Det enda jag har att klaga på är sängen. Den var hemsk, stenhård. Blev inte mycket sömn för mig pga detta.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

+
Rent och snyggt. Bra mat och dryck (var inga problem är få "riktiga drinkar" bara man frågade). Fina poolområden (speciellt "palmetto"). Trevlig personal.
-
Förslag på förbättringar: Större utbud av grekisk mat på buffén. Saknade även "tilltugg" (Lite nötter eller chips tex) Wi-Fi på hela hotellet Städning även på balkongen (gjordes 1 gång på hela veckan)

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

+
Maten och personalen
-
Renovering av rummen. Fram för allt sängarna, Viktigt med bra sängar på semester

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2040 omdömen
Utmärkt
 
878
Väldigt bra
 
737
Bra
 
278
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Mellanklass hotell

Vi reste med Apollo till Akti Beach Club Hotel. Håller inte riktigt med att det är ett 4-stjärningt hotell jag skulle nog säga att det är mer ett mellanklass hotell 3-stjärnigt. Vi fick ett dubbelrum i själva huvudbyggnaden en våning upp rum 107 med utsikt över restaurangtaket och mot havet. Vi hade en fruktansvärd stank i vårt badrum vilket vi tror det kom från rören, det var inte trevligt. Air-condition fungerade inte första natten och dom resterande nätterna hade vi problem med en bra temperatur. Rummet är slitet och inte så bra städat på hela veckan vi var där. Hårda sängar och kuddar. Maten på hotellet var helt ok och det fanns tillgång till mat hela dygnet. Drycken varierade i smak och vi lyckades få bartendern att trolla fram Prosecco. Det fanns gott om pooler och upplevde inte direkt att det var svårt att få en solsäng, men det reserverades redan vid 07.00 tiden. Solsängarna på stranden var också gratis. Det var saltvatten i poolen vilket jag tyckte var lite konstigt. Stranden var smågrus och det var mycket svårt att komma i vattnet då det låg hala stora stenar, inget för småbarn. Ett måste är badskor. Det fanns trampbåtar som var gratis att låna. Stranden var lite skräpig. Det går en buss till närmaste by som är gratis, tidtabell finns i reception. Kommer nog inte att åka tillbaka till detta hotell.

 
2019-05-11

Inlägg av Idaaamanda

Trevligt hotell

Väldigt bra, trevlig och hjälpsam personal. God mat från väldens olika kök. Många pooler och barer vilket är bra. Skulle rekommendera hotellet åt familjer med barn i alla åldrar då de finns massor med aktiviter för barn.

 
2016-07-28

Inlägg av Sami V

Perfekt mat och omgivning

Riktigt bra hotell. Personalen var vänlig och hjälpsam. Maten var grym och med bra kvalité. Många pooler att välja på, och havet precis i närheten. Många små kiosker med snacks som pizza och hamburgare. Pizzan var perfekt.

 
2020-12-22

Inlägg av snod UK

It’s ok..

To start off I’ll say that we paid £465 each for 2 of us all inclusive for a week so I’ll base my review based on on that low price. I’ll also add that if you have no patience & haven’t got the ability to queue then don’t go on holiday anywhere until COVID is a thing of the past or you’ll just annoy everyone that does have patience & understands that we’re currently in a different world.. First of all the queue to check in can be long & slow. You’ll also have to pay a tourist tax so be prepared. It tells you this fact in the booking info but everyone in front of us hadn’t read this and acted like they were being robbed by the hotel... The room was a sea view, the bedroom room was ok, there was a shower room that was tiny, had no door on the shower & within a couple of minutes you had suds coming up through the grid on the floor. No big issue really. Our room was just off the path to the beach. It was 2 minutes walk the the restaurant one way & 2 minutes to the beach. The beach bar served great burgers & George on the drinks bar was very friendly. The beach itself wasn’t the best full of stones & fag ends. The beds were ok & they were easy to get with a parasol. Getting in & out of the sea was tricky due to the rocks with sand bags over the top. The sea itself was really nice. The food in the restaurant was all served to you due to COVID & was some of the best I’ve had at this type of resort with the fruit especially being nice & fresh. It was missus birthday whilst we were there & they brought her a cake over which I thought was very nice of them. We only saw the entertainment one night & all the COVID regulations in the hotel made no sense when the animation team had holidaymakers taking part in games which involved lots of contact between the guests? Very strange. Most of the staff were friendly & we had a good time although after 1 visit to the bar near the pool at night the drunken Brits swearing at the bar staff due to slow service put us off.. We are Brits btw! Overall it was a nice break, would I go back? I doubt it until it was an absolute bargain like this time.

 
2020-11-23

Inlägg av maza p Chelmsford, Storbritannien

GREAT HOLIDAY!!!

Enjoyed every moment of this holiday, the bar staff was so lovely, in fact, all the staff was!!! loved the food especially the Chinese & the snack bars, the only problem for us was the other holiday clients that didn't wear face masks, not forgetting the entertainment, we loved it!! Thank you Akti beach club!!