Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 159 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Maten , underhållningen som ungdomarna gjorde runt pol området för både vuxna och barn 10 poäng till dom så mjuka och trevliga ❤️
-
Allt var bra /

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Läget, kostas i baren, gänget som showade dom höll igång från morgon till kväll. Poolbarens souvlaki. Bussen som tog oss fram och tillbaka gratis till stan.
-
AC på gymmet, hade också velat att det fanns vattenflaskor på rummet, iaf fått info om att det inte fanns!

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Animation team vid poolen, sängarna var väldigt sköna & maten var utmärkt 👌🏻 Fanns gratis buss in till Kardemena city där det fanns shopping & sandstrand
-
Enda negativa är dom tunna väggarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Vuxenavdelningen
-
Vi fick inte vårat bokade rum med pool förrän dag 2. Behövde flytta efter dag.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Stora ytor, lugnt och skönt även i restaurangen
-
Stenig botten på stranden. Sandsäckar fanns utlagda så man kunde ta sig ut men flera av säckarna var trasiga eller hade försvunnit. Underhåll av säckarna säsongen ut hade gett hotellet 10/10

Bekräftad gäst: 2023-09-22


7 av 10

+
Maten.
-
Poolerna kalla. Rummet motsvarade inte förväntningarna. Sa till om att sängen var sönder. Dålig respons tillbaka.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


7 av 10

+
-
Kvinnan som jobbade i restaurangen på vuxenavdelningen var otrevlig. De yngre som jobbade i huvudrestaurangen, tex Stafano var supertrevliga. Hade önskat att de hade en hovmästare som tog emot och ordnade ett bord till vårt sällskap på 10 personer. Även fadt det hade inneburit att man hade fått vänta en stund. ÅDet är vi vana vid från andra hotell. Nu fick vi sitta vid olika bord.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


4 av 10

+
Många pooler
-
Väldigt tyst o tråkigt

Bekräftad gäst: 2023-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2767 omdömen
Utmärkt
 
1272
Väldigt bra
 
903
Bra
 
371
Mindre bra
 
126
Underkänt
 
95

5 senaste omdömen

2023-10-06

av martinaterol Bollebygd, Sverige

September 2023

Barnvänligt hotell för mig med små barn. Fanns flera olika barnpooler att välja på vid varje poolområde. Nära till supermarket och stranden. Det fanns en snacksbar vid poolen vid huvudbyggnaden men det fanns inte så mycket att välja på. Hade önskat att det fanns lite melon och ananas uppskivad och nån papp-tallrik att ta med till poolen. Fick bära mina snacks i pappersmugg eller i handen. Frågade efter både nått att bära på och frukt men det var ingen service som personalen tänkte bidra med. ANIMAWORK var fantastiska. Fick vetkligen med sig folk upp o dansa och bjöd på sig själva. Aktiviteterna var väldigt bra. Jag var mest med på vattengympa och zumba. På kvällarna var det framträdande och minidisco för barnen med flodhästen IPPO. De har verkligen gjort en stor del av betyget för denna upplevelse. Personalen i barerna hade tråkig attityd. Man drog sig för att gå fram o hämta något att dricka beroende på vem som stod i baren. Jag hade överlag en mycket trevlig semester och är nöjd med det mesta men animawork gjorde hela våran resa.

 
2023-08-23

av Saza82 Stockholm, Sverige

Perfekt familjehotell

Mycket bra vecka! Mysigt hotell, mycket trevlig personal och bra mat med stor variation. (pizzorna var bland de godaste jag ätit) Animation team var heeeelt fantastiska, både på aktiviteterna på dagarna och på kvällarna. Mina tonåringar älskade dom. Bra utbud i barerna, handdukar till stranden och poolen som man kunde byta varje dag. Vi bodde i en tvårumslägenhet som var lite mer sliten än vad bilder visade, men ändå helt ok. Stranden var sådär, mycket vassa stenar och svårt att ta sig ut även om det låg sandsäckar på botten som hjälp. Personalen var fantastiska, även om det dröjde till vår sista dag innan de förstod att vi var fem i rummet och inte fyra stycken. Trots att vi sagt till varje dag då vi fick en handduk för lite osv. Och ett tips är att ta med kontanter! Mycket av spelen (biljard osv) tar bara mynt, och även fish spa på området betalas med kontanter. Det finns ingen ATM på området utan man får då åka in till stan.

 
2023-07-24

av Swedentraveller93 Umeå, Sverige

Klassiskt all-inklusive med förbättringspotential

Om du funderar på att boka Akti Beach Club tänk på detta: Ration mellan gäster och solstolar är tyvärr fel. 08:30 är samtliga parasoll bokade på hela den stora anläggningen, på stranden finns det fortfarande några lediga parasoll. Klockan 10:00 är även dessa bokade. Vad gör du? Några gäster valde att hitta en lös stol och dra dem bort från området ut i solen. I 35 grader gör man nog inte om det. Märkligt nog finns det stora grönområden som är helt tomma, här skulle andra hotell satt upp solstolar och parasoll. Oavsett vad någon säger och skriver - under högsäsong så är hotellet drabbat av bokningsmanin. Men inget verkar göras. Trots hotellets namn så känns stranden lite bortglömd, ingen trevlig strandbar med drinkar och en bit gyros. Men istället en läskautomat, kaffe och juice som serveras i pappmuggar. Hamburgare och korv serveras här under dagen. Missad potential. Solstolarna på stranden är ofta trasiga vilket resulterar i att de faller ihop när man lutar sig tillbaka. De står även väldigt tätt, var beredd på att få en skvätt solskyddsmedel på dig när grannen applicerar. Hotellet benämner sig som ultra all-inklusive men varken dricksvatten, schampo och balsam finns på hotellrummet. Ultra avser möjligen att du dygnet runt kan hitta något att äta. Stabil all-inklusive mat, du som tidigare rest till ett sådant hotell kommer inte bli förvånad över matutbudet. Anläggningen är rörig och saknar märkligt nog även skyltar, inte ens restaurangerna är skyltade. Ägna första dagen att med hjälp av utrymmningskartan bekanta dig med anläggningen. Apollogäster som är vuxna verkar hamna på adults-only delen, ett separat hotell som fusionerats med huvudhotellet. Härifrån är det 15 minuter till stranden - om du hittar direkt. Restaurangerna. Huvudrestaurangen är nog den mest kaotiska under middag som vi varit med om. Buffén på Finlandsbåtarna är en sval bris med de 100 barnen som springer för att hämta vattenmelon, eller de brittiska gästerna som aldrig tidigare verkar ha sett kinesisk mat. Vuxenrestaurangen är att rekommendera. Adults-only gästerna behöver dessutom boka huvudrestaurangen för middag en dag innan. Överlag: Stabilt värde för pengarna men irriterande problem som gör det svårt att tänka sig att återkomma eller rekommendera till andra. Stressen att varje morgon behöva slåss för en solstol under skugga förtar mycket av glädjen med ett charterhotell. Men det finns bot mot dessa problem, skylta upp anläggningen - lägg en beställning på 50 solstolar och parasoll. Vipps så är vår rekommendation då stabil. Men inte nu.

 
2023-05-28

av mgsp65 Strömsnäsbruk, Sverige

Firande av jubilarer med hela familjen där alla är vuxna.

Väldigt bra service med hjälpsam personal. Mycket god mat, saknade dock lite mer temabaserad, som t ex gyros någon kväll. Vi hade bokat i den ”vuxna” delen vilket jag var tacksam för då hade vi vår egen betydligt lugnare restaurang. Det jag saknade där var det asiatiska utbudet. När vi anlände, sent på kvällen, fick vi äta i huvudrestaurangen och blev då ombedda att boka en kväll i förväg om vi ville äta där även andra kvällar i veckan. Detta skulle vad jag förstod när vi läste på innan bokningen av rummet vara helt valbart. Vi betalade ett högre pris på vår resa med anledning av det. Då min dotter tycker om sushi och då det också var en av anledningarna till att vi valde detta hotellet gick vi dit dagen efter vi kommit för att boka in det och testa. Då fick vi veta att det var fullbokat till torsdagen. Vi frågade på lördag dag. Tråkigt! Men som sagt det hade varit enkelt avhjälpt genom att erbjuda det även i den vuxna delen av hotellet. Det var väldigt högljutt och stimmigt i den stora restaurangen. Ett stort plus var att det fanns en gratis shuttlebuss till centrum. Egna solstolar inkluderade vid havet samt att pool-havsbadhanddukarna kunde bytas dagligen. En liten förbättring hade varit att erbjuda det bytet även i receptionen vid den vuxna delen, som nu var helt obemannad. Ett annat stort plus var att vi hade möjligheten att nyttja alla faciliteter även på avresedagen och då vi skulle flyga sent på kvällen var vi väldigt tacksamma för det. Vi kunde även boka in ett gratis duschrum. Min ene son och dotter blev dåliga på avresedagen och då hjälpte de oss också med ett vilorum. Fiskrestaurangen Mermaid fick vi boka en kväll och det var väl lite si och så, väldigt mycket fisk blev det. Hade varit bättre att hälften av rätterna tagits bort.

 
2022-08-13

av ManneMagnet

Mycket bra!

Mycket gott och proffesionellt bemötande av receptionisterna. Hjälpsamma och trevliga. Restaurangchefen tog mycket väl hand om oss varje dag. Våran son är nötallergiker så vi fick hjälp av restaurangchefen att se över vad som eventuellt skulle kunna innehålla nötter, samt gjorde särskilda anordningar så att vi kunde känna oss trygga och att våran son kunde äta av bufféerna (Att ha ett förklarande allergikort på lokalt språk vid resa är till stor hjälp) Restaurangpersonal var hårt arbetande och trevliga! Bra mat, men lite turistanpassad. Variation på olika rätter varje dag, men visst var mycket av det lite lika, men överlag bra. Klart havsvatten, inga problem att se botten. Mycket stenar vid strandkanten men sandfyllda säckar på vissa ställen underlättade att ta sig ut för att bada. Som hotellet skriver på sin webbplats är badskor till hjälp. Sandstanden var ok men många solstolar var defekta eller trasiga.