Akti Palace

 • All Inclusive
 • Stort poolområde med närhet till stranden
 • Gratis solstolar
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Akti Palace är ett modernt hotell som påminner om en mysig liten by med gator, torg och trädgårdar. Här finns ett härligt poolområde, med stranden bara ett stenkast bort för den som önskar ett dopp i havet. Du bor bekvämt med All Inclusive och vill du vara aktiv erbjuds en rad sportiga aktiviteter.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer varav 1 barn. Dubbelrum med delad pool för 2 personer. Enkelrum för 1 person. Familjerum i etage för 2-5 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Den trevliga personalen. Servicen. Maten.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 918 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Akti Palace är ett modernt och trevligt hotell som består av 15 byggnader utspridda bland grönskande trädgårdar. Vid den stora huvudpoolen finns en separat barnpool, och bara ett stenkast bort ligger stranden och havet. Solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad både vid poolområdet och stranden. För att nå stranden måste en liten landsväg korsas.

Hotellets huvudrestaurang serverar frukost, lunch och middag. Här erbjuds grekisk och italiensk mat samt fisk och kött. Här finns även tre temarestauranger: The Red Elephant som serverar asiatisk mat, the Lucullus som fokuserar på grekisk mat och the Asterias som serverar grekiska fisk-och skaldjursrätter. Poolrestaurangen serverar lunchbuffé.

Gillar du träning och avkoppling finns både ett gym och spa på Akti Palace. Vid spaavdelningen erbjuds bastu, uppvärmd pool och massage mot avgift. På hotellet finns även gratis tennis (inkl. lektioner), mini-fotboll, boccia och kanoter. Vissa av aktiviteterna finns på grannhotellet Akti Beach Club. Vid stranden finns motorvattensporter mot avgift (inte i hotellets regi). Runt poolen och stranden finns även dagliga aktiviteter som yoga och stretchning.

Barn är mer än välkomna på Akti Palace. Här finns miniklubb för barn mellan 4-12 år och småbarnklubb för åldrarna 1-4 år i hotellets regi och kvällsunderhållning i de två amfiteatrarna. Vid Aphrodite erbjuds det cabaret-shower och minidisco. Vid Zeus erbjuds det livemusik fem dagar i veckan. Du surfar med gratis wifi på hotellområdet och receptionen är öppen dygnet runt.

Centrum i den mysiga orten Kardamena ligger ca 4 kilometer bort och hotellet erbjuder gratis buss dit flera gånger per dag. Åk in för en meze vid någon av de charmiga restaurangerna eller ta en kvällspromenad bland de små shoppingstånden.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 07:00 – 10:30.
 • Lunchbuffé, kl. 12:30 – 14:30.
 • Middagsbuffé med grekisk och italiensk mat samt grillad fisk och kött, 19:00 – 22:00.
 • Nattbuffé, 22:00 – 07:00.
 • Lagouna bar, kl. 10:00 – 00:30.
 • Poolrestaurangen, öppen från kl. 10:00 – 00:00. Från 10:00 – 18:00 serveras det enklare rätter (exempelvis hamburgare och pizza) samt förfriskningar, te och kaffe. Från 12:00 – 16:00 serveras varma och kalla rätter i form av grillad fisk och kött. Från 18:00 – 21:00 serveras förfriskningar, te och kaffe. Från 22:00 – 23:30 serveras frukt, crepes, alkoholhaltiga drycker, förfriskningar, kaffe och te.
 • Asiatiska restaurangen The Red Elephant, kl. 18:45 – 22:00 (reservation i receptionen krävs).
 • Fisk- och skaldjursrestaurangen The Asterias, kl. 18:45 – 22:00 (reservation i receptionen krävs).
 • Grekiska gourmetrestaurangen The Lucullus, kl. 18:45 – 22:00 (reservation i receptionen krävs).
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar dygnet runt.

Bra att veta

 • Barnklubbarna för barn i åldrarna 1-4 år samt 4-12 år år är öppen varje dag från 10:00 - 18:00.
 • Hiss finns endast i huvudbyggnaden.