Dubbelrum

Dubbelrum med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis minibar som fylls på varje dag med vatten, vin, juice, öl och läsk. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med markterrass och poolutsikt samt tillgång till delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis minibar som fylls på varje dag med vatten, vin, juice, öl och läsk. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för två personer i bäddsoffa. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis minibar som fylls på varje dag med vatten, vin, juice, öl och läsk. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. På entréplan finns ett sovrum med en dubbelsäng samt ett badrum med hårtork, badkar och dusch eller endast dusch samt wc. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Dörr finns mellan våningsplanen. Möjlighet till tre extrabäddar i bäddsoffa och två enkelsängar. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis minibar som fylls på varje dag med vatten, vin, juice, öl och läsk. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.