Dubbelrum

Moderna dubbelrum med möjlighet till extrabädd för en person. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong, vissa av balkongerna har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Moderna dubbelrum med tillgång till delad pool. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer varav 1 barn.

Familjerum

Fräscha familjerum med möjlighet till extrabädd för två personer i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med ett sovrum och ett badrum på bottenvåningen och övre våningen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.