Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Den trevliga personalen. Servicen. Maten.
-
Det vore bra om man i framtiden slapp lägga begagnad toalettpapper i papperskorgen.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

+
trevlig personal . bra service . nära havet . utmärkt mat o dryck.
-
stranden mera sandsäckar eller upprensning av stenar

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
Närheten till havet. Poolrestuarangen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
Kändes nytt och modernt. Väldigt bra mat och fina ytor på hela hotellområdet. Fint poolområde och mycket hjälpsam och trevlig personal.
-
Hade behövts annan typ av ac. Var tyvärr antingen väldigt varmt eller för kallt/blåsigt på rummet. Hela vår familj blev förkylda under veckan. Städningen och sängkläder var mindre bra.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
Personal som alltid var hjälpsamma och trevliga. Bra att även kunna äta på grannhotelet.
-
Bättre utbud av drinkar välj inget från drinklistan färdiga mixer som inte var goda

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

+
Placering . Personal .
-
Kaffe till varje maltid.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

+
Mycket trevligt hotell med vänlig personal, mycket god mat,avslapnad stämning ,lung miljö .Fin strand och promenad-möjligheter. Mycket ingår kostnadsfritt: tennis med tennislärare, kajak,trampbåt på stranden /förutom självklart solsängar/parasoler/. Gratis buss till Kardamena. Rekommenderas !
-
Vissa rum har "privat pool" / delas på fyra rum /-andra gäster respekterar inte och det badas fritt inklusive skrikande barn som dyker / trots förbjudet ! / precis vid terrassen. Kaffe / te vid frukosten serveras av personalen-trevligt men besvärligt: små koppar , väntetid .Tllläggas att kaffe är gott är dock van/ gillar att dricka flera kopar. Kan inte kaffekanna lämnas på bordet vid önskemål ?

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

+
många gratis aktiviteter; skönt att slippa hög musik och skränande animationsteam vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


6 av 10

+
Att man också fick tillgång till det andra hotellet Akti Beach.
-
Städningen måste bli bättre och man kan inte komma innan klockan 09:00 för att fylla på mini baren. Dålig info om vad som sker på dagarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

918 omdömen
Utmärkt
 
446
Väldigt bra
 
301
Bra
 
118
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2020-01-06

av Beverly J

Really great

Vackert hotel. Fantastisk mat. Bra poolområde. Access till grannhotellet. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Finns alltid någonting att äta. Rummet var fint & fräscht. Inget att klaga på.

 
2016-06-29

av ViktorNilsson Borås, Sverige

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell.

Detta är ett all inclusive hotell. de serverar en stor buffé på kvällarna, utöver det kan du välja tre tillfällen där du går till en separat restaurang och får antingen asiatiskt, grekiskt eller fisk serverat. Polområdet ligger nära havet med fin utsikt, finns även tillgång till en strand. 4 tennisbanor finns på området. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, skulle säga att de förhöjde upplevelsen mycket.

 
2015-12-15

av Lina K

Underbart!

Jag och min syster var här i Juni. Vi hade ett rum med delad pool, vilket jag starkt rekommenderar. Servicen över lag var helt fantastisk, alla - var du än gick var så glada och trevliga. I restaurangen fanns det alltid något att variera med under veckan och personalen var alltid trevliga och välkomnande, inte alltid man ser detta på hotell där dricksen från gäster med gummiband runt handleden är sällsynt. Att möta personal, trädgårdspersonal till kypare med ett leende gav verkligen det lilla extra. Varm känsla när vi lämna och kommer absolut att återvända.

 
2015-07-09

av Monica L

Fantastisk mat, men...

Detta hotell har flera fördelar men också några nackdelar. Maten var fantastiskt god! Vi har aldrig varit så nöjda med mat och vin på någon annan resa. Allt var väldigt vällagat och köttet var verkligen bra. Vi hade ett lite större familjerum och det var helt ok. Dubbelsängen var skön, inte alls så hård som vi är vana vid sen tidigare på grekiska hotell. Barnens sängar var dock hårda. Poolområdet var bra. Solsängarna räckte, så man behövde inte gå upp extra tidigt för att boka plats. Solsängarna var dessutom bekväma med en tjock madrass. Det fanns även "solpuffar" som vad supersköna att ligga och sola i. Det som inte var bra var framförallt havsbadet. Stranden bestod av sand/småsten, men botten var fylld av stora stenar. De hade lagt ut gångar med säckar att trampa på för att man överhuvudtaget skulle kunna ta sig ut i vattnet. Klart den sämsta strand vi har varit på. Det var inget animationsteam, väldigt lite kvällsunderhållning och inget annat att göra på kvällarna. Stället var ganska dött... Visserligen gick gratisbussar in till Kardamena, men där fanns heller inte mycket att göra. Vet inte om vi hade extrem otur, men under de 11 dagar som vi var här blåste det kraftigt oavbrutet. Det kändes t.o.m. lite kyligt vissa kvällar.

 
2015-06-02

av Schonhult Karlshamn, Sverige

Ett kanonhotell med bra mat och service

Detta hotell är ett av de bättre hotell jag någonsin varit på! Väldigt bra service, mycket trevlig personal och framförallt otroligt vällagad och god mat. Kan mer än gärna rekommendera detta hotell! Drinkar som ingår i all inclusive blandas med riktig sprit! Ingen "ful" sprit som det oftast är. Kända märken av olika sorter. När det gäller maten är det inga överfyllda fat som serveras utan det läggs upp lagom på faten och lagas efter hand. Otroligt god pasta och filé av kalv, fläsk, kyckling och lamm var favoriterna. Åt dock det mesta och jag är kräsen när det gäller mat! Ett kanonhotell!