Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

925 omdömen
Utmärkt
 
451
Väldigt bra
 
304
Bra
 
117
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2020-01-06

av Beverly J

Really great

Vackert hotel. Fantastisk mat. Bra poolområde. Access till grannhotellet. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Finns alltid någonting att äta. Rummet var fint & fräscht. Inget att klaga på.

 
2016-06-29

av ViktorNilsson Borås, Sverige

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell.

Detta är ett all inclusive hotell. de serverar en stor buffé på kvällarna, utöver det kan du välja tre tillfällen där du går till en separat restaurang och får antingen asiatiskt, grekiskt eller fisk serverat. Polområdet ligger nära havet med fin utsikt, finns även tillgång till en strand. 4 tennisbanor finns på området. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, skulle säga att de förhöjde upplevelsen mycket.

 
2015-12-15

av Lina K

Underbart!

Jag och min syster var här i Juni. Vi hade ett rum med delad pool, vilket jag starkt rekommenderar. Servicen över lag var helt fantastisk, alla - var du än gick var så glada och trevliga. I restaurangen fanns det alltid något att variera med under veckan och personalen var alltid trevliga och välkomnande, inte alltid man ser detta på hotell där dricksen från gäster med gummiband runt handleden är sällsynt. Att möta personal, trädgårdspersonal till kypare med ett leende gav verkligen det lilla extra. Varm känsla när vi lämna och kommer absolut att återvända.

 
2015-07-09

av Monica L

Fantastisk mat, men...

Detta hotell har flera fördelar men också några nackdelar. Maten var fantastiskt god! Vi har aldrig varit så nöjda med mat och vin på någon annan resa. Allt var väldigt vällagat och köttet var verkligen bra. Vi hade ett lite större familjerum och det var helt ok. Dubbelsängen var skön, inte alls så hård som vi är vana vid sen tidigare på grekiska hotell. Barnens sängar var dock hårda. Poolområdet var bra. Solsängarna räckte, så man behövde inte gå upp extra tidigt för att boka plats. Solsängarna var dessutom bekväma med en tjock madrass. Det fanns även "solpuffar" som vad supersköna att ligga och sola i. Det som inte var bra var framförallt havsbadet. Stranden bestod av sand/småsten, men botten var fylld av stora stenar. De hade lagt ut gångar med säckar att trampa på för att man överhuvudtaget skulle kunna ta sig ut i vattnet. Klart den sämsta strand vi har varit på. Det var inget animationsteam, väldigt lite kvällsunderhållning och inget annat att göra på kvällarna. Stället var ganska dött... Visserligen gick gratisbussar in till Kardamena, men där fanns heller inte mycket att göra. Vet inte om vi hade extrem otur, men under de 11 dagar som vi var här blåste det kraftigt oavbrutet. Det kändes t.o.m. lite kyligt vissa kvällar.

 
2015-06-02

av Schonhult Karlshamn, Sverige

Ett kanonhotell med bra mat och service

Detta hotell är ett av de bättre hotell jag någonsin varit på! Väldigt bra service, mycket trevlig personal och framförallt otroligt vällagad och god mat. Kan mer än gärna rekommendera detta hotell! Drinkar som ingår i all inclusive blandas med riktig sprit! Ingen "ful" sprit som det oftast är. Kända märken av olika sorter. När det gäller maten är det inga överfyllda fat som serveras utan det läggs upp lagom på faten och lagas efter hand. Otroligt god pasta och filé av kalv, fläsk, kyckling och lamm var favoriterna. Åt dock det mesta och jag är kräsen när det gäller mat! Ett kanonhotell!