Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Välskött, trevliga områden
-
Bättre städning, fler solsängar på stranden

Bekräftad gäst: 2023-06-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-02


9 av 10

+
Trevlig personal i baren
-
Lite rörigt att få en solstol ibland

Bekräftad gäst: 2023-06-02


9 av 10

+
Helheten
-
Stranden, svårt att gå i vattnet på grund av stora hala stenar.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
Allt! Området med alla vackra planteringar. Rummet, rymligt och trevligt. Saknade en torksrällning rummet på balkongen för badkläder och våta handdukar. Härlig, trevlig, vänlig personal överallt. Otroligt god mat! Nära till havet. Underbart fint vid poolen. Trevlig underhållning på kvällarna. Längtar tillbaka!
-
Som jag skrev tidigare gärna en liten torkställning på balkongen.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


7 av 10

+
Fin utemiljö och nära till stranden. Trevlig personal vid måltiderna (förutom hon som stekte ägg och pannkakor)
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


8 av 10

+
Personalen som ville hjälpa med allt. Ingenting var problem och allt gick och lösa. Detta gäller alla från städerskor till mannen i receptionen.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1059 omdömen
Utmärkt
 
522
Väldigt bra
 
331
Bra
 
135
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2022-07-08

av Pouyanation Sundsvall, Sverige

Mysigt område, dålig mat

Hotellet var väldigt mysigt att gå genom. Fullt med fina växter/blommor. En helt okej strand med klar vatten och fina fiskar. Vi brukade ta med lite bröd från snacks baren och smula i vattnet. Då fick man simma med en massa silverfärgade fiskar. Jätte roligt. Gratis buss från hotellet till Kardamena centrum flera ggr om dagen. Nu till det negativa: Maten var väldigt tråkigt. Till och med när man var jätte hungrig såg man inte emot att käka där. Okryddade och smaklösa rätter. Allt smakade på något sätt likadant. Maten som blev över hamnade på snacks baren vid polen dagen efter. Något som störde oss mest var en tydlig avloppslukt som kom med vinden minst 10 ggr om dagen och det kändes speciellt jobbigt när lukten kom när man satt och åt. Rummet städades inte bra alls. Vill man få plats runt polen måste man vara där tidigt och paxa plats. Samma sak gäller stranden. Efter kl 9:30 blir det svårt att finna bra platser. Men annars är vi rätt så nöjda med hotellet. Dock förstår vi inte hur detta hotell har fått fem stjärnor!? Vi bodde i ett fyrstjärnigt hotell i Antalya förra året som var betydligt bättre än femtjärniga Akti Palace i Kos/Kardamena på alla sätt viss.

 
2020-01-06

av Beverly J

Really great

Vackert hotel. Fantastisk mat. Bra poolområde. Access till grannhotellet. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Finns alltid någonting att äta. Rummet var fint & fräscht. Inget att klaga på.

 
2016-06-29

av ViktorNilsson Borås, Sverige

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell.

Detta är ett all inclusive hotell. de serverar en stor buffé på kvällarna, utöver det kan du välja tre tillfällen där du går till en separat restaurang och får antingen asiatiskt, grekiskt eller fisk serverat. Polområdet ligger nära havet med fin utsikt, finns även tillgång till en strand. 4 tennisbanor finns på området. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, skulle säga att de förhöjde upplevelsen mycket.

 
2015-12-15

av Lina K

Underbart!

Jag och min syster var här i Juni. Vi hade ett rum med delad pool, vilket jag starkt rekommenderar. Servicen över lag var helt fantastisk, alla - var du än gick var så glada och trevliga. I restaurangen fanns det alltid något att variera med under veckan och personalen var alltid trevliga och välkomnande, inte alltid man ser detta på hotell där dricksen från gäster med gummiband runt handleden är sällsynt. Att möta personal, trädgårdspersonal till kypare med ett leende gav verkligen det lilla extra. Varm känsla när vi lämna och kommer absolut att återvända.

 
2015-07-09

av Monica L

Fantastisk mat, men...

Detta hotell har flera fördelar men också några nackdelar. Maten var fantastiskt god! Vi har aldrig varit så nöjda med mat och vin på någon annan resa. Allt var väldigt vällagat och köttet var verkligen bra. Vi hade ett lite större familjerum och det var helt ok. Dubbelsängen var skön, inte alls så hård som vi är vana vid sen tidigare på grekiska hotell. Barnens sängar var dock hårda. Poolområdet var bra. Solsängarna räckte, så man behövde inte gå upp extra tidigt för att boka plats. Solsängarna var dessutom bekväma med en tjock madrass. Det fanns även "solpuffar" som vad supersköna att ligga och sola i. Det som inte var bra var framförallt havsbadet. Stranden bestod av sand/småsten, men botten var fylld av stora stenar. De hade lagt ut gångar med säckar att trampa på för att man överhuvudtaget skulle kunna ta sig ut i vattnet. Klart den sämsta strand vi har varit på. Det var inget animationsteam, väldigt lite kvällsunderhållning och inget annat att göra på kvällarna. Stället var ganska dött... Visserligen gick gratisbussar in till Kardamena, men där fanns heller inte mycket att göra. Vet inte om vi hade extrem otur, men under de 11 dagar som vi var här blåste det kraftigt oavbrutet. Det kändes t.o.m. lite kyligt vissa kvällar.