Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten
-
Poolerna alldeles för kalla särskilda för barn Och aldelles för hög volym på mini disco och shower över 100 decibel

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Fint område, god mat, fantastisk, tålmodig personal.
-
Textilierna på rummet kändes ofräscha. Dvs stora fläckar på gardiner, sängklädseln hade också stor fläck. Dock var lakan, kuddar och filt helt oklanderliga!!

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Fungerade för alla åldrar
-
Svårt att bada i havet. Bygg en brygga

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Helheten. Vänlig personal, lätttillgängligt inom området och nära till allt inom området inkl badstranden. Allt fungerade inklusive service och funktioner som ex air conditon.
-
I stort var maten varierande men på deseparata Sea Food och Grekiska restaurangerna kunde maten presenterats bättre dvs information om antal rätter, presenterats varje rätt och de flesta rätterna var rätt ”plain” dvs kunde tillagats med lite mer krydda eller med något tillbehör. I min smak lite för många rätter och stora. Asiatiska restaurangen var vid vårt tillfälle perfekt och hade ovan önskat.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


9 av 10

+
Rent ,tyst o bra område vid poolen.
-
Maten går ju o variera mycket mera, med typ olika temadagar.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


9 av 10

+
Layout av byggnaderna och trädgårdsarkitekturen.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Inga större avstånd inom anläggningen. Bra service, gode mat och dryck, trevlig personal samt buss till Kardemera.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-01


9 av 10

+
Maten och delad poolallt var brs
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2023-09-01


7 av 10

+
Trevlig personal i receptionen. Fint poolområde. Hade önskat mer information om stranden. Att det var stenar. Hade kunnat undvikit skador på fötterna första dagen då.
-
Hade velat haft mer information och skyltar på engelska. Städningen på rummen var dålig.

Bekräftad gäst: 2023-08-11


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Bättre städning, en riktigt extra säng. Mer transparent marknadsföring.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1178 omdömen
Utmärkt
 
600
Väldigt bra
 
358
Bra
 
144
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2023-07-29

av Payam G

Payam

De behöver inte mina notera faktiskt, de är på riktigt underbar, de har fantastiska och snäll personal och när du välja denna hotellet, betyder att du få 3 hotell samtidigt med samma pengar 👍 Akti place - Akti beach och annan att jag kommer inte ihåg just nu ! Bästa mat restaurangen hela tiden är öppet, beach bar , mycket bra aktivitet mycket lätt att gå till stan (kos - kardamenia) riktigt natur området dem är riktigt bästa Jag resa jättemycket faktiskt men den gången var minnnnnnna bösta tiderna att jag spendera i Grekland 💙💙💙💙💙

 
2023-07-02

av Gerd O

Spa

Mycket bra massage på Spa. Cerasela, Dimitris o Maria. Min familj gjorde flera behandlingar. Vi bodde på hotellet intill. Acti beach club. Trivdes där. Spa besöket blev en fin upplevelse. Tack Valentina.

 
2022-07-08

av Pouyanation Sundsvall, Sverige

Mysigt område, dålig mat

Hotellet var väldigt mysigt att gå genom. Fullt med fina växter/blommor. En helt okej strand med klar vatten och fina fiskar. Vi brukade ta med lite bröd från snacks baren och smula i vattnet. Då fick man simma med en massa silverfärgade fiskar. Jätte roligt. Gratis buss från hotellet till Kardamena centrum flera ggr om dagen. Nu till det negativa: Maten var väldigt tråkigt. Till och med när man var jätte hungrig såg man inte emot att käka där. Okryddade och smaklösa rätter. Allt smakade på något sätt likadant. Maten som blev över hamnade på snacks baren vid polen dagen efter. Något som störde oss mest var en tydlig avloppslukt som kom med vinden minst 10 ggr om dagen och det kändes speciellt jobbigt när lukten kom när man satt och åt. Rummet städades inte bra alls. Vill man få plats runt polen måste man vara där tidigt och paxa plats. Samma sak gäller stranden. Efter kl 9:30 blir det svårt att finna bra platser. Men annars är vi rätt så nöjda med hotellet. Dock förstår vi inte hur detta hotell har fått fem stjärnor!? Vi bodde i ett fyrstjärnigt hotell i Antalya förra året som var betydligt bättre än femtjärniga Akti Palace i Kos/Kardamena på alla sätt viss.

 
2020-01-06

av Beverly J

Really great

Vackert hotel. Fantastisk mat. Bra poolområde. Access till grannhotellet. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Finns alltid någonting att äta. Rummet var fint & fräscht. Inget att klaga på.

 
2016-06-29

av ViktorNilsson Borås, Sverige

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell.

Detta är ett all inclusive hotell. de serverar en stor buffé på kvällarna, utöver det kan du välja tre tillfällen där du går till en separat restaurang och får antingen asiatiskt, grekiskt eller fisk serverat. Polområdet ligger nära havet med fin utsikt, finns även tillgång till en strand. 4 tennisbanor finns på området. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, skulle säga att de förhöjde upplevelsen mycket.