Rumstyper på Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalower

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i bungalower med delad pool

Dubbelrum i bungalower med uteplats och poolaccess. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med markterrass och privat pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum med glasvägg och glasdörr mellan rummen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med balkong eller terrass. På entréplan finns ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor samt ett badrum med badkar, separat dusch och wc. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med dusch och wc. Öppen planlösning till nedre våningen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med vatten, läsk och öl ingår - fylls på varannan dag. Kaffemaskin Nespresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.