Kundomdömen om Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läge
-
Städning

Bekräftad gäst: 2021-10-08


10 av 10

+
Personalen och all god mat plus att allt runt om var så fint och städat
-

Bekräftad gäst: 2021-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-01


10 av 10

+
Ordning och reda och att dem har en bar nere vid stranden
-
Bokningssystemet för ala carte restaurangerna

Bekräftad gäst: 2021-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

4827 omdömen
Utmärkt
 
3122
Väldigt bra
 
1055
Bra
 
426
Mindre bra
 
147
Underkänt
 
77

5 senaste omdömen

2019-08-22

av Marcus B

Utmärkt hotellkomplex

Allt har vart utmärkt! Har ej lämnar hotellområdet på en hel vecka. Mycket barnfamiljer men vi valde privat/delad pool och det vart perfekt för oss. Mycket bra matalternativ och Fantasisk service. En lite dyrare vistelse men absolut värt det.

 
2018-08-10

av piacarlzen Göteborg, Sverige

Helt underbart ställe!

Det uppfyllde verkligen allt som beskrevs i Apollos text och det som stod av övriga gäster som skrivit innan här. All personal allt från receptionist, bartender, städpersonal var verkligen genuint hjälpsamma och trevliga aldrig några problem. Rent och snyggt väldigt god mat i restaurangen och kan varmt rekommendera måndags buffén med Grekisk underhållning. Tyst och lugnt ställe nära centrum med allt man behöver köpa till. Härligt familje hotell! Vi på rum 411 & 312 Svensk/ Engelsk vill tacka för en härlig veckađŸ‘â€ïžâ˜€ïž

 
2018-06-17

av piiia_35 Hallsberg, Sverige

Aldrig mer

Har precis kommit hem från kos där vi bodde på detta hotell. Vi åkte för att vila och bara ta det lugnt . Trots en önskan om boende långt ner blev vi placerade så högt upp man kunde komma. Och med tanke på hur stort området är med trappor o åter trappor så gick vi ca 10000 steg per dag. Sängen var en dubbel säng där madrasserna hade olika höjd och hela sängen gled isär så någon Queen size bed var det inte . Personalen kom vid flera tillfällen in på rummet utan att knacka och man kunde aldeig riktigt slappna av. Stranden är av småsten använd badskor annars bränner man sönder fötterna och det går inte att gå. Pooler finns det många men om du inte går ut senast 8 på morgonen och tingar stolar blir du utan. De små restaurangerna på området är bra lunch ställen men trots att de ligger på varandra med delad uteplats kunde inte jag beställa från ena stället och pojkvännen från det andra. Trots att en familj dagen innan gjorde precis så. Skillnad på folk o folk kanske. Att boka bord på de 4 restaurangerna sker genom en dator som ej fungerade. Vi fick hjälp av en tjej en dag en annan skulle ringa när hon kollat men det förblev tyst. Den grekiska är inte värd ett besök. Den italienska hade de godaste pizzorna och får 5+ rakt av. Min pojkvän råkade boka fel dag på den asiatiska och fått vårt hemresa datum när vi kom ner blev vi bara avsnörpta inget men vi kan kolla och se utan bara otrevligt bemötta . Maren i buffén var enformig samma som lunch o middag o kall om du kom sent . Nu reste vi utan barn men en barnklubb finns på området och de drog fram på området högljudda o skrikande i olika teman. En dag lekte de pirater och en av ledarna hade satt barn i en tramp båt och andra försökte ta sig upp. Rent livsfarligt för det är inte långgrundt utan blir tvärdjupt några få meter ut. Skulle blivit galen om mina barn varit med där. Så minus då Hela konceptet Vill du se o uppleva Grekland ta ett litet hotell - ät ute där maten är himmelsk varm o grekerna mkt trevliga All-inclusive är inget för Grekland Vill du ha lugn o ro välj ett annat hotell för ljudnivån är hög och det finns ingen vuxen zon alls trots ett enormt område Plus Frukosten Glassen och bak verken Kardamena besök ät O njut och sug in hur det verkliga Grekland är

 
2017-08-13

av NinaD1738

Semester

Det var fantastiskt hotell med bra service. Det enda nakdelen som man kan peka var att allmänna toaletten. Det var några få. Rekommenderar detta hotell. Bra mat och personal. Bra drinkar och god service.

 
2017-07-01

av 969agnetag Borås, Sverige

Fantastiskt ställe!

Har just kommit hem efter en underbar vecka på detta ställe. Vi hade ett rum med egen pool, vilket jag verkligen rekommenderar! Vill man åka på en avkopplande semester där man blir uppassad och allt ingår, åk hit! Personal kom ofta och frågade om man vill ha nåt att dricka osv. Kul att det finns fler restauranger än "bara" buffén att välja på. Glassen på Pastrycorner var UNDERBAR! Ska jag anmärka på något så är det att det finns för få solstolar vid poolerna. Nu var detta inget problem för oss eftersom vi hade egen pool... Superbra service med duschrum osv när man checkat ut från sitt eget rum och inte åker hem förrän på kvällen. 5-stjärnigt - ja det märktes att det var!