Kundomdömen om Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 111 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
A la carte restaurangerna.stora ytor att röra sig på. Många badmöjligheter i olika pooler samt havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


8 av 10

+
Att man kunde välja vart man ville äta, bra mat överlag!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


9 av 10

+
Den stora stranden och alla pooler. Att det fanns fyra restauranger att boka bord på till middagen. Alla poolbarer och smårestauranger och att det fanns flera alternativ till lättare luncher
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


9 av 10

+
Olika restauranger. Ett stort minus är bokning av restauranger som var näst intill omöjligt att boka. Man vill ju prova alla tex grekisk, asiatiska, italienska mm.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


8 av 10

+
Poolen och de andra restaurangerna än huvud restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


9 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
Utsikten från vårt rum samt från huvudbyggnaden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Egen strand med solstolar och servicen var suverän!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

5154 omdömen
Utmärkt
 
3329
Väldigt bra
 
1098
Bra
 
466
Mindre bra
 
176
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2022-06-13

av yanniqew

Okej

SuperFint hotell med allt man kan önska i facilitetsväg och med alla möjligheter att vara i toppklass. Men servicen laggade rejält vid flera tillfällen. Gissar att en bidragande faktor är pandemin och avsaknad av rutinerad personal men att vara trevlig och tillmötesgående bör även en rookie klara av. Det var även tydligt att det gjordes skillnad på folk och folk. Du bör med fördel komma från Storbritannien för att få bästa servicen om man säger så. Bra utbud i snacksbarerna, MEN, man fick inte ta med maten och sätta sig ”vart man ville”. Typ poolen med barnen osv. Utan man måste sitta i respektive snacksbar. Så vill man äta olika grejer kan man inte sitta ihop?! Det tar ju tyvärr bort lite utav grejen med all inclusive och smidigheten att mat och dryck bara kan plockas upp när som och hur som. Och alla får det dom vill ha. Aktiviteter som exempelvis minidisco var avbokat utan notis och ingen personal kunde svara på när, var eller hur man kunde ta del av den infon innan man roddat med barnen och knatat över hela området. En i sällskapets AC var ur funktion hela veckan utan åtgärd. Dom lite mer exklusiva a la carte-restaurangerna man skulle få boka in sig på va fulla hela veckan? Fast det skulle ingå? And so on. 🤷🏼‍♀️ Mycket som svajjade. Det är ett stort komplex vid bergssluttning så många steg tas i många trappor. Inte optimalt med barnvagn så större barn med ”egna” ben är att föredra 🙈 Mitsis är i sig en fantastiskt trevlig hotellkoncern och med en uppryckning vad gäller servicen och enkelheten med snacks/dryck kan detta hotell absolut scoora högre. Fin vecka men blir troligt annat ställe om vi återkommer till Kos.

 
2022-06-11

av mejillones79

Åk inte hit

Vi var på en familje resa, vi var 4 familjer som åkte med våra barn. Det enda positiva jag kan säga om stället var utsikten från hotellet och att det var stort det kändes aldrig trångt. Men servicen var KATASTROFAL det värsta vi någonsin varit med om. Sen upplevde vi alla 4 familjer att det var skillnad på folk och folk. De som alltid fick 10 av 10 service var engelsmännen. Sjukt otrevliga , dryga. Man kunde stå och vänta hur länge som helst för att få ett glas vatten eller kaffe. Vid snacksbaren där det fanns allt möjligt att äta till lunch kunde man inte beställa och sätta sig vart man ville ute, och man kunde inte ta med sig maten till sin plats vilket är nytt för oss och det försvårar när man har småbarn. Vi hade 2 rum , rum 568 och 569 , myror överallt, på sängen, väggen, duschen. Min man anmälde att hans AC inte fungerade dag 2 dom fixade det en dag innan vi åkte hem. Vi betalde 47.000 kr för denna resa. Ett rån. De hade super fina a la carte restauranger som man kunde boka vid stranden. Omöjligt, alltid fullbokat i systemet, men dom stod alltid halv timma när vi gick förbi. Tack vare en super gullig kille , concierge hjälpte oss att boka bord till lunchen så vi fick uppleva den 1 gång iallafall och där var maten 10 av 10 och servicen också. Men det var 1 tillfälle. Jag kan räkna med en hand dom som var trevliga och service minded mot oss. Absolut inget hotell jag rekommenderar av den anledning.

 
2019-08-22

av Marcus B

Utmärkt hotellkomplex

Allt har vart utmärkt! Har ej lämnar hotellområdet på en hel vecka. Mycket barnfamiljer men vi valde privat/delad pool och det vart perfekt för oss. Mycket bra matalternativ och Fantasisk service. En lite dyrare vistelse men absolut värt det.

 
2018-08-10

av piacarlzen Göteborg, Sverige

Helt underbart ställe!

Det uppfyllde verkligen allt som beskrevs i Apollos text och det som stod av övriga gäster som skrivit innan här. All personal allt från receptionist, bartender, städpersonal var verkligen genuint hjälpsamma och trevliga aldrig några problem. Rent och snyggt väldigt god mat i restaurangen och kan varmt rekommendera måndags buffén med Grekisk underhållning. Tyst och lugnt ställe nära centrum med allt man behöver köpa till. Härligt familje hotell! Vi på rum 411 & 312 Svensk/ Engelsk vill tacka för en härlig vecka👍❤️☀️

 
2018-06-17

av piiia_35 Hallsberg, Sverige

Aldrig mer

Har precis kommit hem från kos där vi bodde på detta hotell. Vi åkte för att vila och bara ta det lugnt . Trots en önskan om boende långt ner blev vi placerade så högt upp man kunde komma. Och med tanke på hur stort området är med trappor o åter trappor så gick vi ca 10000 steg per dag. Sängen var en dubbel säng där madrasserna hade olika höjd och hela sängen gled isär så någon Queen size bed var det inte . Personalen kom vid flera tillfällen in på rummet utan att knacka och man kunde aldeig riktigt slappna av. Stranden är av småsten använd badskor annars bränner man sönder fötterna och det går inte att gå. Pooler finns det många men om du inte går ut senast 8 på morgonen och tingar stolar blir du utan. De små restaurangerna på området är bra lunch ställen men trots att de ligger på varandra med delad uteplats kunde inte jag beställa från ena stället och pojkvännen från det andra. Trots att en familj dagen innan gjorde precis så. Skillnad på folk o folk kanske. Att boka bord på de 4 restaurangerna sker genom en dator som ej fungerade. Vi fick hjälp av en tjej en dag en annan skulle ringa när hon kollat men det förblev tyst. Den grekiska är inte värd ett besök. Den italienska hade de godaste pizzorna och får 5+ rakt av. Min pojkvän råkade boka fel dag på den asiatiska och fått vårt hemresa datum när vi kom ner blev vi bara avsnörpta inget men vi kan kolla och se utan bara otrevligt bemötta . Maren i buffén var enformig samma som lunch o middag o kall om du kom sent . Nu reste vi utan barn men en barnklubb finns på området och de drog fram på området högljudda o skrikande i olika teman. En dag lekte de pirater och en av ledarna hade satt barn i en tramp båt och andra försökte ta sig upp. Rent livsfarligt för det är inte långgrundt utan blir tvärdjupt några få meter ut. Skulle blivit galen om mina barn varit med där. Så minus då Hela konceptet Vill du se o uppleva Grekland ta ett litet hotell - ät ute där maten är himmelsk varm o grekerna mkt trevliga All-inclusive är inget för Grekland Vill du ha lugn o ro välj ett annat hotell för ljudnivån är hög och det finns ingen vuxen zon alls trots ett enormt område Plus Frukosten Glassen och bak verken Kardamena besök ät O njut och sug in hur det verkliga Grekland är