Delfinia

  • Precis på stranden
  • Nära till centrum
  • Boka rum med havsutsikt

På hotell Delfinia bor du precis på stranden och har lika nära till svalkande dopp i havet som i poolen. I restaurangen njuter du av en härlig buffé och i den mysiga tavernan serveras lokala rätter. Vill du njuta av vågornas brus från rummet ska du boka ett superiorrum med havsutsikt.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

läget, lugnet, ingen hög musik överallt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 320 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Delfinia erbjuder ett bra läge precis vid stranden, med mycket grönska och stora gräsytor. Hotellet består av tre byggnader där superiorrummen är belägna i huvudbyggnaden och dubbelrum i de två övriga byggnaderna.

Poolområde med separat barnpool och gratis solstolar och parasoll. Jacuzzi. Stranden består av sand blandat med klappersten och även här finns gratis solstolar och parasoll. Handduksservice mot avgift.

Huvudrestaurangen Feakes serverar frukost och middag och tavernan Nausica erbjuder lokala rätter med utsikt över stranden. Vid stranden ligger strandbaren Circe Beach Bar. Gratis wifi på hotellområdet. Gym mot avgift. En kort promenad från hotellet finns dykning, windsurfing, vattenskidor och andra vattensporter mot avgift. Biljard mot avgift. Gratis tennis, pingis och pilkastning. Morgonaktiviteter som yoga och kvällsaktiviteter 6 ggr/vecka. Reception öppen dygnet runt.

Centrum i Moraitika ligger bara en kort promenad bort och här hittar du restauranger, shoppingstråk och nöjen.

Måltider

Halvpension.