Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läge.
-
Relation mellan priset och det som hotellet erbjuder.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Bra läge. Nära till pool och strand. Lummigt. Lugnt. Nära affär.
-
Rum inte klart vid ankomst. Oengagerad personal vid reception. Bättre engelska hade hjälpt. Det krävdes tjat för att få ut en andra nyckel.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


3 av 10

+
Stranden. Omgivningarna. Frukosten. Fri tillgång till solstolar.
-
Duschen saknade varmvatten 80% av tiden. Aldrig morron å kväll. Fönsterrutorna trasiga. Duschutrymmet var inte tätt. Saftyboxen för dyr att hyra.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


9 av 10

+
Beliggenhet ved stranda og fine plener hvor man kunne ligge i skyggen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
Läget
-
Jacuzzi saknades och ingen yoga … som stod med på eran hemsida när vi bokade resan

Bekräftad gäst: 2023-09-02


5 av 10

+
Läget vid stranden, grönskan, rummet, personalen vid frukostserveringen.
-
Personalen i receptionen var inte vidare tillmötesgående, ingen möjlighet till sen utcheckning (vi skulle bli upphämtade från hotellet kl. 19:30), fick iofs tillgång till en dusch i ett annat rum men då bara i 15 min (på MINUTEN). Att man inte gör något för att försöka få bukt med att gästerna paxar solstolar var otroligt irriterande! Detta är för mig ett ofog som man inte har stött på på väldigt länge - men här var alla solstolar på stranden paxade vid 7 på morgonen - sanslöst…

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Läget, de gratis solstolarna, stranden, frukostbuffén, havsutsikten från balkongen, den fina trädgården. Katterna! 😃
-
Lite sur personal i tavernan

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Läget till stranden .
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


9 av 10

+
Avståndet till stranden, lagom promenad in till Moraitika. Att det låg nära allt, men inte mitt i Moraitika.
-
Lite bättre förberedelser vid incheckning. När hotellet vet att det kommer några fler än 2 st personer. Tips: samla alla som kommer samtidigt, berätta hur det går till osv. Dela ut pappret som ska fyllas i, kom fram 2 o 2 eller 1 o 1 till inchekningsdsisken och gör klart. Ge ut 2 nycklar direkt till rummen, om man är fler än 1. Handduk om man vill ha det, skulle man kunna ha direkt vid incheckningen, så det oxå är klart - med betalning och allt. Lämnas tillbaka vid utcheckning samt om man får pengar tillbaka då oxå. För när vi kom fanns det inte "rena" handdukar till oss, höll på att tvättas. Borde veta att det kommer XX antal personer som oftast vill ha handdukar. Inför att man bara får byta handdukar max 3 ggr på en vecka, pga spara på tvättningarna samt på miljön. De blir ju inte direkt smutsiga. Gör rutor på handdukskortet som personal kryssar, samt som man måste ha med sig vid byte.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

468 omdömen
Utmärkt
 
191
Väldigt bra
 
176
Bra
 
65
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2024-06-30

av Sten-Åke D

Förträffligt hotell och synnerligen servicevänlig personal, trots enskilda gnällspikar på Tripadvisor..

Utomordentligt hotell. Vänlig personal, såväl i reception som i restauranger. Välstädat överallt. Maten välsmakande och kärleksfullt smaksatt. Vi har bara finaste omdömen att ge kring vår vistelse i juni -24. Dionysos, vår egen kypare i matsalen (25 år i hotellets tjänst) förtjänar en egen uppskattning. (En butler med kärlek till gästerna och av hög klass).

 
2019-07-10

av reit93 Skövde, Sverige

Bra hotell

Jag och min sambo åkte ensamma för en mysig semester på Korfu. Och det fick vi. Delfinia har ett väldigt fint hotellkomplex med flera hus utspridda i en ”trädgård” där poolen finns i mitten. Rummet var okej, sparsamt, men trevligt. Dock väldigt lyhört till korridoren. Bara några få hundra meter bort utmed stranden, som ligger precis nedanför hotellet, finns det flera restauranger.

 
2024-07-07

av Marijke H Brielle, Nederländerna

Voor herhaling vatbaar!

Geweldig hotel, fantastisch gelegen in een prachtig aangelegde tuin met zwembad en direct aan het strand. Overal zeer schoon en up-to-date, kamers met goede bedden/kussens en fijne badkamer. Personeel is zeer vriendelijk van zowel het hotel als het restaurant en het eten was zeer goed en gevarieerd. Boulevard dmv houten planken makkelijk te bewandelen naar andere aan het strand gelegen hotels en restaurants. Bushalte en Supermarkt voor de oprijlaan naar het hotel.

 
2024-05-26

av Tascha H

Sauber und strandnah

Super saubere neunrenovierte gepflegte Anlage mit privat Strand. Das Personal ist sehr freundlich vor allem zu Kindern. Die Zimmer sind schön modern eingerichtet und sauber. Die Anlage hat einen kleinen schattigen Spielplatz und ein knietiefes Kinder Becken. Ansonsten ist der Strand direkt vor der Tür, der nach einem kurzen steinigen Boden im Wasser sandig wird. Ende mai sind hier scheinbar nur Gäste gehobeneren Alters anzutreffen. Das Restaurant und Taverne ist ok, jedoch im Vergleich zu umliegenden Tavernen und Bars eher teuer. Frühstück ist gut.

 
2023-10-15

av traude2015 Wien, Österrike

Wir werden nicht wieder kommen

Wir haben das Delfinia Hotel gewählt, weil uns eine Unterkunft direkt am Strand wichtig war. Das Management von 184 Zimmern und somit etwa doppelt so vielen Gästen fordern jedoch leider ihrenTribut. Aufgrund der gebuchten Kategorie waren wir im Haupthaus, 3. Stock, somit wunderbarer Blick über den Garten und aufs Meer. Beim Check-in keine Information zum Haus, Frühstücksraum, Verleih von Strandtüchern, Zimmersafe, Bar- und Tavernen-Öffnungszeiten, den Code für den im Preis enthaltenen Safe gab es erst auf Nachfrage am nächsten Tag. Für die Strandtücher wird ein Einsatz und eine "Reinigungsgebühr" verlangt, der tägliche Tausch ist mühsam, es gibt einen Zeitslot und immer wieder hört man, 'kommen Sie später wieder, es sind gerade keine Handtücher da'. Dass die Strand- und Gartenliegen frühmorgens mit Handtüchern reserviert werden, fanden wir einfach traurig amüsant, wer's nötig hat ..... Abends wurden wir um 18h vom Strand "verscheucht" und die Liegen weggeräumt, der Hausmeister hatte wohl Dienstschluß. Wer entscheidet hier, wielange ich am Strand liegen darf? Unser Zimmer war immer sauber, frische Handtücher musste man aktiv anfragen, regelmäßigen Tausch gibt es nicht. Ebenso kein Bettwäschetausch während 7 Tagen - muss nicht unbedingt sein, wir kennen es von 4*Hotels jedoch anders. Keine Hotel-Info-Mappe am Zimmer, kein Wasserkocher oder Kaffeemaschine, die Minibar leer. Zum Zudecken nur ein Leintuch, für die Bettdecke war kein Überzug vorhanden. Auf Rückfrage an der Rezeption ohne Lösungsvorschlag auf den nächsten Tag vertröstet. Der Frühstücksraum ist eines 4*-Hotels nicht entsprechend - eine Halle mit langen Tischreihen, schmucklos, hohe Säulen - entsprechend ist auch der Lärmpegel. Keine Möglichkeit, draußen zu sitzen, da im 2. Stock. Die Mitarbeiter nur mäßig motiviert. Das Buffet an sich in Ordnung, es wird auch nachgestellt, wenn was zu Ende geht. Wir waren am 1.Tag etwas spät dran - um Punkt 10h wurde das Besteck vom Buffet geräumt, sodass man nicht mehr nachnehmen konnte, und die Mitarbeiter begannen lautstark mit dem Abräumen. Der Kaffee aus Thermobehältern und großen Blechkannen leider nahezu untrinkbar - für einen Espresso werden € 2 verrechnet, für frischen Orangensaft € 3. Das spricht für sich im 4*-Hotel..... Auf das Abendbuffet haben wir dankend verzichtet. Alles in Allem stellte sich hier die erwartete Urlaubsstimmung nicht ein, von griechischer Herzlichkeit und Gastfreundschaft keine Rede. Die findet man besser in den umliegenden Tavernen. Insgesamt haben wir uns von diesem Haus mehr erwartet. Der Ort - Moraitika selbst hat großen Aufholbedarf - viele unbearbeitete, vollgemüllte Grundstücke, im Vergleich zu anderen Destinationen auch weniger "schöne" shops, mehr touristische Souvenirläden.