Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
läget, lugnet, ingen hög musik överallt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Städning o standard
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

+
Läget och de fina gräsytorna mot havet. Taverna och bar I anslutning till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

+
Vackert, läget, lilla stranden, trädgården, huvudbyggnaden
-
Kaffe efter maten på kvällsbuffen!

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

+
Närheten till havet, fina gröna ytor lugnt lägr
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

+
Läget
-
Fler solstolar på stranden så att man slipper ställa klockan för att gå upp och paxa sin stol. Trevligare personal. Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

+
Läget, maten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

+
Läget, möjlighet till att sola både vid pool, på stranden och i den fina trädgården under gamla olivträd. Trevlig personal i reception och restaurang.
-
De verkade ha lite problem med att ge gästerna de rum som beställts, vi fick tex vänta två nätter innan vi fick det rum med balkong och havsutsikt som vi betalat extra för. Upplevde också att personalen i strandbaren var nonchalanta, vi försökte beställa drinkar där en kväll men fick ingen service alls, och kom inte tillbaka... Hade varit bra att kunna välja bort halvpension och gynna de lokala restaurangerna istället. Helt ok mat på hotellet men trist att inte kunna sitta ute.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


10 av 10

+
Mycket fint och fresht hotell med vacker trädgård . Vackert och rent i allra minsta hornor. Bilder på Apollos sida visar inte riktigt hur vakert och elegant hotellet är, dessutom ligger fantastiskt bra. Nära till allt. Otroligt trevlig personal i hotellet och god, varierande mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

378 omdömen
Utmärkt
 
146
Väldigt bra
 
153
Bra
 
55
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-10

av reit93 Skövde, Sverige

Bra hotell

Jag och min sambo åkte ensamma för en mysig semester på Korfu. Och det fick vi. Delfinia har ett väldigt fint hotellkomplex med flera hus utspridda i en ”trädgård” där poolen finns i mitten. Rummet var okej, sparsamt, men trevligt. Dock väldigt lyhört till korridoren. Bara några få hundra meter bort utmed stranden, som ligger precis nedanför hotellet, finns det flera restauranger.

 
2021-10-26

av _S5766NM Tallinn, Estland

21.09 - 05.10.21

Great and very comfortable hotel !!! Many thanks to the whole team for a wonderful stay. The home-style work of the restaurant is delicious and welcoming.Reception helps a lot in all matters. Thank you !!!

 
2021-10-18

av Rebecca K

Very enjoyable stay and good value

Our stay at Delfinia was great. We paid slightly more for a superior room which was well worth it, very modern and spacious. Staff were very helpful. We went half board and food surpassed our expectations - varying every night, all covid measures adhered to and felt very comfortable our entire stay. Views from the hotel are spectacular and it is right next to a bus stop with busses to the rest of the island. We actually stayed here during Storm Ballos and was impressed by how well the staff managed it, still managing to do a full dinner service despite about 6 power cuts and they gave everyone free drinks. Would happily return and great value for what we paid.

 
2021-10-18

av JohnN_1983 Kreta, Grekland

What an amazing find!

My friend and I stayed at this Hotel during our holidays in Corfu, Greece. Quality of service and nice environment. The top of our stay was when we met Aggeliki, the manager, a very kind and warm girl who assisted us several times. Recommended!

 
2021-10-15

av 984sylkeg

Relax-Massage

The Relaxmassage handmade by Angelika was an unique a really great experience. You can forget the World around under these hands. Angelika was very friendly and empathic. I enjoyed it so much. Very recommendable.