Kundomdömen om Sheraton Jumeirah Beach Resort - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Strand, pool och framförallt personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-03-09


9 av 10

+
Hög standard
-
Tyvärr skymmer grannbyggnaderna så begränsad tid med sol i poolområdet Tyvärr var poolen avstängd en dag för underhåll

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Mycket trevlig personal.Bra att man fick gratis solstolar även på stranden.
-
Vi fick byta rum p.g.a den höga ljudnivån från musiken från baren.Inte bra att bo nära den.

Bekräftad gäst: 2020-01-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-30


9 av 10

+
Den Fantastiska personalen och läget på stranden!
-
Modernisera rummen.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


8 av 10

+
Städning, service och läget Bra med egen strand och att handdukar och solstolar ingick
-
Att det inte är kråkor vid frukostbordet Att man får rummen bredvid varandra om man är ett sällskap Fler pooler, poolen hamnade i skugga, så man kunde inte ligga där hela dagen

Bekräftad gäst: 2019-12-18


8 av 10

+
Maten och städningen
-
Det börjar bli renoveringsbehov på en del ytskikt. Drycken tar väldigt lång tid att få serverad, nästan så vi hann äta upp innan drycken kom vid några tillfällen.

Bekräftad gäst: 2019-11-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2783 omdömen
Utmärkt
 
1427
Väldigt bra
 
841
Bra
 
287
Mindre bra
 
135
Underkänt
 
93

5 senaste omdömen

2020-03-14

Inlägg av Painter65

Sheraton JBR

Något gammalt men riktigt bra hotel, egen strand där inga andra får vistas. Bra mat på restaurangerna och riktigt bra service överallt..kommer mer än gärna tillbaka.Måste skriva 200 tecken så jag skriver bla bla bla:)

 
2019-10-30

Inlägg av Pwaattov Jarfalla, Sverige

Fantastiskt hotell

Hotellet har allt. Supergod mat som alla, även barnen, älskade. Bra pool, nära till strand, fantastisk service. Har sett många hotell genom åren och detta är nog det bästa. Nära till massor av restauranger o Jumeirah Beach strandpromenad. Riktigt häftigt! Allt är rent o fräscht. Rekommenderas till barnfamiljer o par. Lite långt till centrum kanske om man får tycka till om något. Kommer definitivt tillbaka.

 
2019-04-04

Inlägg av PabaDjA

Hotell med klass, lagom stor (lagom är bäst)!

Hotellet ligger nära stranden, har stor trädgård med stor poolområde, fria handukar och solstolar. Man möter trevlig personal överallt men extra trevliga var de i baren som finns i trädgården, kommer inte ihåg vad den heter. Privat strand med lediga solstolar oavsett när en kommer dit. Lagom avstånd till alla svärdheter. Maten är utsökt med mat för alla smaker vid varje måltid. Det finns fler resturanger att välja mellan. Vår son fyllde år och uppvaktades med tårta på rummet. Trevligt gest av hotellet. Vi var super nöjda och kommer gärna tillbaka.

 
2018-10-30

Inlägg av 92patrikr Gran Canaria, Spanien

Katastrofdåligt!

Ett riktigt gammalt sunkigt hotel med RÖKRUM!!! Vi fick två familjerum som var helt inrökta och luktade askkopp. När vi pratade med personalen i receptionen och med chefen så fanns ingen hjälpsamhet över huvud taget. Vi fick kontakta Ving som vi bokat resan igenom som i sin tur kontaktade Sheraton. Då först blev dom lite mer hjälpsamma och flyttade ner oss på första våningen med utsikt över ett betongvalv. (menförfritt rum)Bra start på resan. Jag rekommenderar alla att INTE boka detta skithotell! Jag har bott ett flertal gånger på denna gatan i Dubai på , Hilton, Mövenpick m.fl som både är bättre, trevligare, billigare och jag har aldrig mött en så ohjälpsam personal som här. Ta mitt råd! BOKA INTE SHERATON!!!

 
2018-05-30

Inlägg av Tinasoderback63 Märsta, Sverige

Minsta hotellet på gatans slut i Jumeirah Beach Resort.

Trevligt hotell I Jumeirah Bech. Ligger bra till nära till allt av vikt i Jumeirah Beach och Marinan.God frukost och det fanns det mesta. Dyrt att äta där vi åt lunch men dyrt. Vi var där under ramadan så allt fungerade inte som vi är vana med. Kommer inte åka tillbaka under ramadan igen. Trevlig personal,trevligt rum förutom att det inte fanns någon dusch. Trevligt på strand och vid poolen. Vi vart uppvaktade med tårta på rummet när vi fyllde år. Trevlig gest av hotellet.