Kundomdömen om Delta by Marriott Jumeirah Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Hotellet har ett bra läge och nära till stranden. Det står dock att det ska vara 100 m till stranden men där måste ni nog mäta på nytt då jag känner mig lurad och uppskattar att avståndet är ca 200 m. Rummet var stort och fint. Hade jag vetat att det var så dyrt att hyra solstolar på stranden så kunde vi lika bra lagt till några tusenlappar och bott på Hilton istället. De hade fint poolområde precis vid stranden och vi hörde att deras mat också var bra.
-
Middagen på kvällen var under all kritik och jag retar mig att jag köpte till halvpension eftersom det finns så många prisvärda och fina restauranger runt omkring.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


10 av 10

+
Trevlig personal,läget,renlighet,bra service.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-10


6 av 10

+
Stora rymliga rum. Brasilianska restaurangen.
-
Poolområdet är litet och ligger i mycket skugga. Ingen servering vid poolen. Få och långsamma hissar. Takbaren som säljs in på hemsidan är en restaurang och endast öppen kvällstid.

Bekräftad gäst: 2023-04-12


6 av 10

+
Bra läge.
-
Dåliga sängar, speciellt extra sängen var som att sova på golvet.

Bekräftad gäst: 2023-03-27


7 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-03-11


8 av 10

+
Fin service, hjälsam personal. Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2023-02-20


10 av 10

+
Nära till det mesta som tex köpcentrum restaurang stranden
-

Bekräftad gäst: 2023-01-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-12-21


10 av 10

+
Väldigt trevliga personsl
-

Bekräftad gäst: 2022-12-14


9 av 10

+
Nära till centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-12-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3754 omdömen
Utmärkt
 
2245
Väldigt bra
 
945
Bra
 
322
Mindre bra
 
130
Underkänt
 
112

5 senaste omdömen

2023-04-12

av Maria L

Magiskt bra hotell

Fantastiskt hotell med otroligt hög standard, de bästa rum jag bott i, god och varierad frukost, riktigt bra restauranger (speciellt den på 35 våningen med utsikt över dubai marina) och fantastisk personal med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Hit åker jag väldigt gärna igen!!!

 
2020-02-07

av joppe98 Växjö, Sverige

Liger jättebra.

Hotellet ligger kanon nära till stranden, strandpromenaden och marinan. Här fin mycket att göra utan att behöva åka nåonsans. Vi hade bil under hela tiden och det var gratis valid parkering detta var kanon för oss. Hotellet ligger med lite utan för Dubai. Men som vi som hade bil var det perfeck då det var bara 15 min att köra till det mästa. Kan rekomendera att ha hyrbil. Det är inte så dyrt här.

 
2020-01-11

av Andrea-axelssson

Rekommenderar

Väldigt nöjda med våran vistelse. Supertrevlig personal och väldigt hjälpsam. Bra läge med tunnelbana nära och stranden 100 m bort. Nackdel litet poolområde där det blir skugga efter 12. Men då kan man förflytta sig till den fina stranden. Stort tack till våran städare Vishnu som gjorde vårat rum så fint varje dag.

 
2019-09-24

av Signe37 Perstorp, Sverige

Trevlig hotel

Precis kommit hem från 10 fantastiska dagar på detta hotell.Rummet låg på vån 12 med fin utsikt över havet.Rummet stort och bra med perfekt städning och service. Tack Babbazz (housekeeping )Dudam .Sanju. Vanessa ,Verna,Mart Som alltid mötte oss i matsalen med ett stort leende. Kerlous dina supergoda omletter med gurkmeja . Reginald som lärde oss att göra Um Ali den goda efterrätten. Sist men inte minst Vaishak som skämde bort oss med all fantastisk mat varje kväll. Vi återkommer gärna och kan varmt rekommendera detta hotell. Lars och Christine

 
2019-02-21

av 228helenaw

Toppen läge!

Läget var toppen med närhet till stranden och marinan. All personal var mycket vänliga och hjälpsamma.Lägenheten var slite och det fanns svartmögel i badrummet. Glas och tallrikar saknades i köket. Sängarna var mycket hårda/fasta. Frukostmatsalen var för liten, lång kö till frukosten om du går dit efter kl 9:30.