Rumstyper på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Clubrum

Lyxiga och eleganta clubrum med fina trämöbler och parkettgolv. En stor dubbelsäng. Platt-tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPad. Sittgrupp med soffa och ett skrivbord. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Marmorbadrum med badkar och separat dusch. Separat wc. Balkong med utsikt över den berömda Palm Jumeirah och havet. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i clubrum har tillgång till Waldorf Astoria Lounge. I en lugn atmosfär med fantastisk utsikt erbjuds en kostnadsfri kontinental frukost, afternoon tea och drinkar på kvällen. Barn från 12 år är välkomna till loungen från 17.00 och framåt. Privat-check in och check-out ingår också i clubrum, dessutom extra wifi och tidningar.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum

Lyxiga deluxerum med fina trämöbler och parkettgolv. En stor dubbelsäng eller två mindre dubbelsängar och där 3-4 person delar ordinarie bäddar. Platt-tv med satellitkanaler, dockningsstation för iPhone/iPad, dvd/cd spelare och telefon. Sittgrupp och skrivbord. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Marmorbadrum med badkar och separat dusch. Separat wc. Balkong, vissa med utsikt över Dubais skyline och havet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum plus

Lyxiga deluxerum plus med fina trämöbler och parkettgolv. En stor dubbelsäng eller två mindre dubbelsängar och där 3-4 person delar ordinarie bäddar. Platt-tv med satellitkanaler, dockningsstation för iPhone/iPad, dvd/cd spelare och telefon. Sittgrupp med soffa och ett skrivbord. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Marmorbadrum med badkar och separat dusch. Separat wc. Balkong med utsikt över den berömda Palm Jumeirah och havet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/ 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Lyxiga superiorrum med dubbelsäng, sittgrupp och skrivbord. Tv med satellitkanaler och dockningsstation för iPhone/iPad. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Marmorbadrum med badkar, separat dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.