Jumeirah Zabeel Saray

  • Lyxigt och spektakulärt
  • Landets främsta sparesort
  • Gratis inträde till Wild Wadi Water Park

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Jumeirah Zabeel Saray är inspirerat av den ottomanska erans kejserliga palats. Allt här är praktfullt och lyxigt - från sitt exklusiva läge på den västra månskäran av ikoniska Palm Jumeirah till den spektakulära entrén. Hotellet har tre år i rad vunnit utmärkelsen ledande sparesort i Förenade Arabemiraten.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Clubrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 8236 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Jumeirah Zabeel Saray i Dubai har ett poolområde med en nästan 60 meter lång pool, som sträcker sig ner mot den privata sandstranden. Gratis solstolar, parasoller och handdukar vid pool och strand. Jacuzzi. Separat barnpool med små rutschkanor. Poolerna är temperaturkontrollerade.

Bufférestaurangen Imperium bjuder på internationellt kök, medan Lalezar serverar klassiska turkiska rätter. Al Nafoorah är specialiserad på libanesisk mat och på restaurang Amala serveras mat från Indiens nordligare regioner. Plaj serverar medelhavsmat på ett fint läge vid stranden. Sultan's Lounge serverar kaffe och te samt lättare rätter hela dagen och kvällen. Music Hall är stället för dig som vill ha underhållning till middagen. Här är det liveunderhållning varje kväll till olika rätter från det internationella köket. Voda Bar är en sofistikerad bar och lounge som serverar cocktails och japansk mat. The Rib Room är ett elegant steakhouse och vänder sig till köttälskare (ingår inte i halvpension).

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis bio på hotellet. Gratis barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Gratis tillgång till hotellets prisbelönta spa Talise (för alla gäster över 16 år). Spabehandlingar mot avgift. Matlagningskurs på restaurang Amala mot avgift. Gratis gym och beachvolleyboll. Tennisbanorna kan utnyttjas gratis 30 minuter under vistelsen. Mot avgift erbjuds Aerobics, yoga och dans. Vattensporter som windsurfing, kajak och vattenskidor mot avgift på stranden.

Gratis inträde till Wild Wadi Water Park.

Måltider

Vinter 2019/2020: Halvpension med frukost och middag. Nyårsmiddag.

Sommar 2020: Halvpension med frukost och middag.

Halvpensionen är Dine Around, vilket innebär att du på vissa kan välja på fasta menyer på några av hotellets restauranger och på andra har du ett tillgodobelopp på en fast summa och betalar sedan själv eventuellt överskjutande summa. Gäller på ett 40-tal restauranger i Dubai. Bordsreservation rekommenderas. Observera att olika regler gäller för olika restauranger - be om mer information vid incheckning.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Observera att superiorrummen med två separata sängar är dyrare i pris än superiorrummen med en dubbelsäng.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen. På detta hotell är depositionen 500 AED per rum och natt.

Säsongsinformation

Det går endast att boka Clubrum för 1-3 personer under vintern. Clubrum för 1-4 personer varav 1 barn går alltid att boka.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde