Paradiso

Paradiso har ett fint poolområde med havsutsikt. Låt dig lockas av läget som ger dig både charmiga Nessebar med sina smala kullerstensgränder och den breda sandstranden i det mer livliga Sunny Beach. Atmosfären på hotellet är vuxen men hotellet välkomnar alla åldrar.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,4 av 10
baserat på 12 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 43 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På fina Paradiso har du med ett utmärkt läge precis vid stranden i norra delen av Nessebar. Hotellet har ett fint poolområde med en pool och poolbar. Solstolar och parasoller ingår.

Restauranger som erbjuder både buffé, à la carte och en härlig utsikt över havet. Stort gym.

Wifi ingår på hela hotellet. Butik. Till stranden är det ca 50 meter och till de äldre delarna av Nessebar är det 1,5 kilometer.

Måltider

Lägenheterna
Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Familjerummen
Ingår:

  • Frukost

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Nessebar

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alla badglada se framemot två härliga poolområden, ett vattenland för de minsta och ett stort vattenland för hela familjen. Föredrar du att bada i havet så är det ett stenkast bort.

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace är ett härligt All Inclusive-hotell och har nåt för alla i familjen. Här finns ett stort poolområde, en stor vattenpark med roliga vattenrutschkanor, flera aktiviteter, en barnklubb för skratt och lek samt och ett härligt spa att koppla av i. All Inclusive ingår och det finns flera restauranger och barer att nyttja. Under sommaren ingår solstolar och parasoller på stranden.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har ett perfekt läge, direkt vid den fina stranden i Nessebar. Från hotellets poolområde har du en fin utsikt över havet och du bor i ljusa och fräscha lägenheter, vissa tar upp till 6 personer. På en kortare promenad kommer du till de gamla stadsdelarna av Nessebar med restauranger, mysiga affärer, gatumarknader och lämningar från en svunnen tid.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar bjuder på en härlig utsikt mot havet och omgivningarna. Med det perfekta läget vid havet och promenadavståndet till centrum är detta ett perfekt hotell för en skön och avkopplande semester i Bulgarien.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace är ett modernt hotell med havsutsikt från takterrassen där poolen och en härlig restaurang och bar finns. Hotellet ligger i Nessebars moderna kvarter med gångavstånd till gamla stan och stranden. För att bo på hotellets måste du har fyllt 16 år.