Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

91 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
28
Bra
 
21
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-08-27

av U3768CXstefanl Rhodos stad, Grekland

Härligt läge och stor pool

Hotellet var jättefint, kändes lyxigt. Rummet var fint och sängarna sköna, luftkonditioneringen funkade bra, städningen utan anmärkning. Maten var sådär, fanns mycket sallad att välja på så mätt blev man i alla fall. Mycket personal som jobbade långa dagar för att vi som gäster skulle trivas, och det gjorde vi. Solstolarna runt poolen blev bokade ganska tidigt, så man fick stiga upp tidigt om man ville sola runt poolen. Det gick lika bra att sola på stranden, där fanns gott om solstolar Vi trivdes jättebra, lugnt och mysigt, bra underhållning på kvällarna, härliga solnedgångar, inget att klaga på

 
2018-08-13

av mohrpahl Lerum, Sverige

Magsjuka!!!

Bra rum, sköna sängar. Trevlig personal.Hög ljudvolymm Maten: kall mat var varm och den varma maten var kall. Ingen variation. Vi blev magsjuka. Kunde endast äta torrt bröd. Fick åka till läkare och köpa medicin.

 
2018-08-07

av Inspiration202168

Magsjuka på Fafa premium.

Har vistats på Hotell Fafa Premium på Durres riviera i två veckor, mellan den 22 juli-4 augusti. Vi bodde mycket fint med stort rum, strandnära och trevlig personal. Jag blev magsjuk efter en vecka, fick av andra gäster veta att många hade blivit sjuka. Apollo hade ett möte med svenska resenärer samt tog dit sin läkare. Tyvärr missade jag det då jag inte var informerad. Men av inlägg att läsa på Appollos sida framgår att gäster varit sjuka sedan mitten av juli. Kanske Apollo borde informerat om detta samt bokat om oss till annat hotell. Magsjukan beror på ett luftburet virus menar Albanska myndigheter som varit där och tagit prover på det mat, vatten, is m.m har Apollo informerat mig om. Hur som så var jag dålig sista veckan och är fortfarande dålig efter hemkomsten. Åtgärderna som vidtogs med städerskor som bar munskydd, städning av offentliga toaletten hela tiden samt handsprit i matsalen räckte uppenbarligen inte då många insjuknade under vår vistelse. Betyget avser själva hotellet med personal, inte Appolos insatser.

 
2018-07-07

av 376ellenh Stockholm, Sverige

Resturangen var superbra!

Vi bodde inte på det här hotellet men åt middag på deras resturang, det var den bästa maten vi åt under hela vår vistelse i Durres. Superfräscht & väldigt goda förrätter, huvudrätter & efterrätter! Rekommenderar att äta på deras al a carte!

 
2018-07-06

av Malin S

Både bra och mindre bra.

Placerade oss tre kvinnor i ett rum för två där de ställt in en låg, provisorisk säng från en bäddsoffa. Efter en del tjafs fick vi till slut byta rum till det vi betalt för. Hotellmanager...skäller offentligt på stackars personal. Maten så gott som samma varje dag. Trevlig personal i bar och matsal. Svårt att få solstol runt poolen då folk paxar med handduk före 8.00 Tidig utcheckning och ingenstans att duscha/byta om. Oengagerad personal i receptionen. Mycket mygg på rummet. Golvet var fullt av sand, i övrigt rent.