Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utchecknimg kl 11:00. Vi fick byta till annat rum o behålla armbandet till kl17:00 . Gratis Under vistelsen fick vi bo i sviten med jättebalkong.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


2 av 10

+
Utsikten
-
Svårt att hitta vårat rum ,mycket missvisande. Lyhört o toaletten var dålig gick nästan inte att spola. Väldigt besviken på hotellet .Högt vid poolen ,så man kunde inte sova. Enformig mat mycket dåligt. Kommer aldrig att bo på detta hotel mer och aldrig semestra i Albanien.

Bekräftad gäst: 2022-09-18


9 av 10

+
Rummet, läget och stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


3 av 10

+
Nästan ingenting. Tur att vi har varit med vänner så vi hade roligt
-
personalen var inte trevlig, de ville inte hjälpa till. Vi rapporterade vid ankomst att vi hade problem med kassaskåpet eller att glödlampan i lampan saknades fram till avresan, vi fick ingen hjälp. Fanns ingenstans pris, resebyrå personalen säger att priset för extra timmar i rummet kostar 50 euro och damen i receptionen sa arrogant säger att 60 och vi betalar antingen vad hon vill eller så har vi inget rum. Busschauffören som tog oss till flygplatsen ville kasta oss av bussen bara för att vi pratade med våra vänner polska. Vi rapporterade det till Apollo-tjejen men hon gjorde ingenting åt det. Finns information att blir vatten gyn varje dag kl 11. Jag väntade flera gånger och det var ingenting. På slutet jag gick till personalen och frågade så han säger att han frågade några personer men ingen vill så han gjorde inte. Hela tiden använder de bara plast koppar. Maten var kallt.

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
Poolområdet o beachen
-
Det blev problem vid incheckningen då killen i receptionen absolut skulle ha en pappersbiljett att kopiera vilket vi inte hade, ringde er där mitt i natten o ni sa till honom att det räckte m passen Till slut fick vi dock vårt rum, sen kunde han inte vänster o höger heller, pekade till höger o sa att vi skulle gå till vänster till hissen vilket gjorde att de flesta gästerna kom tillbaka för de hittade inte rummet även vi. Väldigt förvirrande.

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
Rummet var absolut bäst! Även läget och att det är direkt på stranden. Maten var god också och mycket att välja på hela tiden, roligt med tema varje kväll
-

Bekräftad gäst: 2022-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
35
Bra
 
25
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2022-06-30

av MonicaUme_ Umeå

Fint hotell

Fint hotell med bra läge och fina rum men det blev ingen avkopplande semester. Vi hade all-inclusive och maten var varierad och jättegod. Tyvärr var måltiderna en stressig upplevelse pga många gäster, svårt att hitta bord, barn som skrek och gäster som smet förbi köerna. Varje kväll var det underhållning som höll på till cirka 2300-2330. Det var ingen trevlig upplevelse även om underhållningen vissa kvällar var bra. Musiken som spelades var alldeleles för hög och gjorde det omöjligt att gå och lägga sig före 2330. Att lägga sig 2200 och läsa en bra bok gick inte eftersom balkongdörren inte stängde ute ljudet. Det var också svårt att hitta lediga solstolar både vid poolen och stranden eftersom gästerna gick ut tidigt och ”paxade” stolar. När vi kom ut vid 0900 var det mesta upptaget av handdukar. Vi hade också jättedålig städning på vårt våningsplan men vi vet att andra gäster hade jättebra städning. Förövrigt var vi nöjda med resan.

 
2022-06-14

av Dan F

Trevligt hotell, bra strand

Rent, fräscht hotell. Bra service. Fin strand, gratis solstolar. Bra frukost. Finns ingen anledning att ta helpension, det finns gott om restauranger runt omkring. Vi åt deras buffe några gånger, inte särskilt bra. Servicen i deras a la carte-matsal kan förbättras. Hög musik från poolen fram till ca 24.00. Om ni störs av det ska ni välja ett rum åt andra hållet. Albanien är fortfarande billigt och värt ett besök. wifin svajig på rummet.

 
2018-08-27

av U3768CXstefanl Luleå, Sverige

Härligt läge och stor pool

Hotellet var jättefint, kändes lyxigt. Rummet var fint och sängarna sköna, luftkonditioneringen funkade bra, städningen utan anmärkning. Maten var sådär, fanns mycket sallad att välja på så mätt blev man i alla fall. Mycket personal som jobbade långa dagar för att vi som gäster skulle trivas, och det gjorde vi. Solstolarna runt poolen blev bokade ganska tidigt, så man fick stiga upp tidigt om man ville sola runt poolen. Det gick lika bra att sola på stranden, där fanns gott om solstolar Vi trivdes jättebra, lugnt och mysigt, bra underhållning på kvällarna, härliga solnedgångar, inget att klaga på

 
2018-08-13

av mohrpahl Lerum, Sverige

Magsjuka!!!

Bra rum, sköna sängar. Trevlig personal.Hög ljudvolymm Maten: kall mat var varm och den varma maten var kall. Ingen variation. Vi blev magsjuka. Kunde endast äta torrt bröd. Fick åka till läkare och köpa medicin.

 
2018-08-07

av Inspiration202168

Magsjuka på Fafa premium.

Har vistats på Hotell Fafa Premium på Durres riviera i två veckor, mellan den 22 juli-4 augusti. Vi bodde mycket fint med stort rum, strandnära och trevlig personal. Jag blev magsjuk efter en vecka, fick av andra gäster veta att många hade blivit sjuka. Apollo hade ett möte med svenska resenärer samt tog dit sin läkare. Tyvärr missade jag det då jag inte var informerad. Men av inlägg att läsa på Appollos sida framgår att gäster varit sjuka sedan mitten av juli. Kanske Apollo borde informerat om detta samt bokat om oss till annat hotell. Magsjukan beror på ett luftburet virus menar Albanska myndigheter som varit där och tagit prover på det mat, vatten, is m.m har Apollo informerat mig om. Hur som så var jag dålig sista veckan och är fortfarande dålig efter hemkomsten. Åtgärderna som vidtogs med städerskor som bar munskydd, städning av offentliga toaletten hela tiden samt handsprit i matsalen räckte uppenbarligen inte då många insjuknade under vår vistelse. Betyget avser själva hotellet med personal, inte Appolos insatser.