Fafa Premium

Med bästa läge vid sandstranden bjuder hotell Fafa Premium på en bekväm vistelse. All Inclusive ingår med bufférestaurang, lobbybar och snackbar både vid poolområdet och stranden. Poolen omfamnas av grönska och har en sektion för barn, och alla rum på hotellet har skön havsutsikt.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 90 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 14 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Fafa Premium ligger precis vid sandstranden där poolområdet har utsikt över havet. Här finns en stor pool med barnsektion, och gratis solstolar och parasoller och balinesiska solsängar samt handuksservice mot kostnad. Både vid stranden och poolområdet finns snackbarer.

All Inclusive ingår och i restaurangen serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé. Det finns även en à la carte-restaurang som inte ingår i All Inclusive. Som aktiviteter finns vattensporter vid stranden (mot avgift) och bordtennis, samt kvällsunderhållning och lekplats för barn. Wifi erbjuds utan kostnad i lobbyn.

Utforskar du Durres riviera med hyrbil finns det gratis parkering på hotellet. Närmaste centrum är Golem som ligger 3 kilometer bort, och den större staden Durres ligger ca 14 kilometer bort.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Frukostbuffé, kl. 07:30-10:00.
Lunchbuffé, kl. 13:00-15:00.
Snacks som pizza, glass, frukt och våfflor, kl. 16:30-17:00.
Middagsbuffé, kl. 19:00-21:00.
Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10:00-22:00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.