Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
31
Bra
 
18
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-08

av TinaBor-s borås

Grand Blue Fafa resort

Vilket underbart ställe! Vårt rum och balkong var toppen med utsikt över hela adriatiska havet, allt man behövde fanns tillgängligt både på rum och hotell över lag, välstädade rymliga rum. Maten var jätte god och personalen trevliga och hjälpsamma. Speciellt Apollos team. Ett stort plus var träningspassen. Sandstranden som var så fin och den långa strandpromenaden. Men bäst av allt, nåt man minst tänker på men inte kan leva utan, vatten i dunkar som man kunde fylla på i sina flaskor, fanns tillgängligt dygnet runt både i caféerna och restaurangen. Underlättade otrolig mycket då man slapp konka hem stora lass från kioskerna. Ett tips är att välja halv pension, vi hade helpension och det var alldeles för mycket av det goda. Halv P räcker mer än gott och väl. Tänk bara på att ha euro, det funkar att betala i princip överallt med. Svensk valuta går inte att växla nånstans (möjligtvis in i nån bank i Durrës stad). Inte ens på flygplatsen i Tirana. (O här ifrån kan man inte växla till Leke heller.) Ett minus är att det saknas en uttagsautomat i närheten. Den närmsta var 3 km bort. En hade precis installerats men var inte i bruk under vår vistelse i mitten av aug. Överlag mycket nöjda och åker mer än gärna dit igen för total avkoppling. Mycket trevligt ställe!

 
2019-09-05

av Walle57 Vetlanda, Sverige

Lyxhotell till billigt pris

Välkomnades med vattenflaska .Ett nybyggt hotell ,rent och snyggt Byter handdukar och lakan -onödigt ofta .Trevlig och hjälpsam personal Enda nackdel att gatorna framför är blockerade av dyra bilar så bussen få släppa av ca. 100 meter från hotellet

 
2019-06-20

av fkyander Växjö, Sverige

Betydligt bättre än tidigare omdömen

Hotellet fortfarande inte färdigt, men inget som stör. Fint rum med sovrum och allrum med bäddsoffa ovanför poolen. Kylskåp, ac i varje rum enda är väl att balkongen är väldigt liten. Annars helt nöjd med rummet. Städas varje dag. Maten ok för all inklusive, men inte mer än så. Väldiga köer till kaffe och drickamaskiner. Ändå är det inte full säsong ännu. Ingen Fanta, Coca Cola etc utan bara inhemsk lågprisdricka. Inga light/zeroprodukter utan måste köpas i ordinarie bar. Strandbaren ingår inte i all inklusive. Mycket trevlig och hjälpsam personal, snabba om det är mycket folk. Rent och snyggt.

 
2018-08-21

av Peter B Stockholm, Sverige

Fuskbygge

Hotellet är byggd i full panik. Eluttag sitter löst. Dörrar och skåp kärvar och vattenkranar hänger ej fastdragna. Ljudet studsar i den icke ljudisolerade bufférestaurangen och maten är enformig och smaklös. Flera delar kring poolområdet är totalt livsfarliga med sluttande hala broar och gångar som sluttar utför med vatten på. Flera barn och vuxna som halkade och slog sig. Sista byggnaden är ännu inte färdigbyggd och de flesta frågar sig hur alla skall få plats i gemensamma utrymmen som redan idag är underdimensionerade.

 
2022-04-30

av erisollaku2019 Durres, Albanien

Superb place

Superb place to stay and visit! The staff is very courteous and friendly. The food is amazing. The view also beautiful. Inside the hotel you can find everything you want and need! Its well located ,not so far from the city centre of Durres.Worth it