Kundomdömen om Fafa Grand Blue Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 584 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Den Fina personalen på plats även er egen personal och speciellt en tjej vid namnet Kajsa. Hon hade ansvaret för barnklubben. Hon var så professionell och din med vår son så att man önskade att hon jobbade på sonens förskola. Extremt fin person
-
Maten maten maten. Den motsvarade absolut inte er beskrivning utan bestod mest av rester i nya former och såser hela tiden. Gärna varmare mat och mer krydda samt variation.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Läget och fräscht.
-
Koppla in köksfläkt och mikro och en mindre kastrull fanns bara en 3 liters.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Den trevliga personalen.Det vackra hotellet med kanonläge vid stranden fria solstolar.
-
Duschdraperier behövs i badrummen.Personalen behöver bli bättre på engelska.Många förstår inte vad man menar.Bättre information t.ex när man ställer in underhållning.Skyltar inte alltid på engelska.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Fint poolområde och närheten till havet och fin strand.
-
Vinet som ingick i all inclusive, gick inte att dricka. Ölen var god men innehåll ingen alkohol ;-). Buffen innehöll mycket mat, men det kändes som att det var samma mat hela veckan (det säkra kortet var pizzan). Kanske skulle dom kunna göra lite temadagar, typ grekisk, albansk, italiensk etc

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Läget och fräsch heten.
-
Incheckning och kartor

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-
Maten måste kunna hållas varm på buffén.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

101 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
25
Bra
 
14
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-09-08

Inlägg av TinaBor-s borås

Grand Blue Fafa resort

Vilket underbart ställe! Vårt rum och balkong var toppen med utsikt över hela adriatiska havet, allt man behövde fanns tillgängligt både på rum och hotell över lag, välstädade rymliga rum. Maten var jätte god och personalen trevliga och hjälpsamma. Speciellt Apollos team. Ett stort plus var träningspassen. Sandstranden som var så fin och den långa strandpromenaden. Men bäst av allt, nåt man minst tänker på men inte kan leva utan, vatten i dunkar som man kunde fylla på i sina flaskor, fanns tillgängligt dygnet runt både i caféerna och restaurangen. Underlättade otrolig mycket då man slapp konka hem stora lass från kioskerna. Ett tips är att välja halv pension, vi hade helpension och det var alldeles för mycket av det goda. Halv P räcker mer än gott och väl. Tänk bara på att ha euro, det funkar att betala i princip överallt med. Svensk valuta går inte att växla nånstans (möjligtvis in i nån bank i Durrës stad). Inte ens på flygplatsen i Tirana. (O här ifrån kan man inte växla till Leke heller.) Ett minus är att det saknas en uttagsautomat i närheten. Den närmsta var 3 km bort. En hade precis installerats men var inte i bruk under vår vistelse i mitten av aug. Överlag mycket nöjda och åker mer än gärna dit igen för total avkoppling. Mycket trevligt ställe!

 
2019-09-05

Inlägg av Walle57 Vetlanda, Sverige

Lyxhotell till billigt pris

Välkomnades med vattenflaska .Ett nybyggt hotell ,rent och snyggt Byter handdukar och lakan -onödigt ofta .Trevlig och hjälpsam personal Enda nackdel att gatorna framför är blockerade av dyra bilar så bussen få släppa av ca. 100 meter från hotellet

 
2019-06-20

Inlägg av fkyander Växjö, Sverige

Betydligt bättre än tidigare omdömen

Hotellet fortfarande inte färdigt, men inget som stör. Fint rum med sovrum och allrum med bäddsoffa ovanför poolen. Kylskåp, ac i varje rum enda är väl att balkongen är väldigt liten. Annars helt nöjd med rummet. Städas varje dag. Maten ok för all inklusive, men inte mer än så. Väldiga köer till kaffe och drickamaskiner. Ändå är det inte full säsong ännu. Ingen Fanta, Coca Cola etc utan bara inhemsk lågprisdricka. Inga light/zeroprodukter utan måste köpas i ordinarie bar. Strandbaren ingår inte i all inklusive. Mycket trevlig och hjälpsam personal, snabba om det är mycket folk. Rent och snyggt.

 
2018-08-21

Inlägg av Peter B Stockholm, Sverige

Fuskbygge

Hotellet är byggd i full panik. Eluttag sitter löst. Dörrar och skåp kärvar och vattenkranar hänger ej fastdragna. Ljudet studsar i den icke ljudisolerade bufférestaurangen och maten är enformig och smaklös. Flera delar kring poolområdet är totalt livsfarliga med sluttande hala broar och gångar som sluttar utför med vatten på. Flera barn och vuxna som halkade och slog sig. Sista byggnaden är ännu inte färdigbyggd och de flesta frågar sig hur alla skall få plats i gemensamma utrymmen som redan idag är underdimensionerade.

 
2020-10-11

Inlägg av Ogerta F London, Storbritannien

Fabulous stay at Fafa hotel

I was with my family at Fafa hotel, booked two sea side rooms and all inclusive package for 6 days. Lovely staff around the hotel and if needed help where there to help you. 100% hygiene around the hotel - the hard work goes to the housekeeping team. Lots of hand gel sanitizer around the hotel. It was a lot of variety of food, salad, fruits, seafood and dessert during breakfast, lunch, dinner and at snack times. To me and my family it felt like we were in Antalya, Turkey. There are some disadvantage but not major - 1)Reception team doesn’t pick up the call when guest call from the room 2) Not a lot of beach towel to provide to guests 3) Housekeeping kind of clean the room properly, during my stay kept forgetting to clean the soap tray and using the hoover when is needed. Would definitely visit again Fafa when I am in Albania