Kundomdömen om Fafa Grand Blue Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

231 omdömen
Utmärkt
 
75
Väldigt bra
 
39
Bra
 
31
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2023-08-17

av AmiMagito Visby, Sverige

Välj ett annat hotell!

Var ska jag börja….? Enormt stort hotell med 800 rum, föreställ dig hur det blir när alla (typ2000) personer ska äta buffé samtidigt? HEMSKT! Hög ljudnivå, trångt, folk som knuffas och trängs och svårt att hitta en lugn plats att äta på. Maten dock helt okey med tanke på hur mycket mat som lagas. Mycket skrikande barn( nej, jag hatar inte barn, vanligtvis) Vårt rum (105) var bra men med bubbelbadkar i rummet, mycket märkligt! Skulle varit bättre med en stol eller en liten soffa eftersom det bara fanns en stol till det pyttelilla bordet. Det verkar som om bara tvålen i badrummet byts ut och sängarna bäddas när rummen ”städas”. Dock rent och fint annars på hotellet. På kvällen kommer nästa mardröm!! Svinhög musik precis nedanför rummet vid poolside och inte alltid så bra musik ( typ öststats eurovisionbidrag) som inte slutar förrän 23:30 på kvällen. Ljudnivån var så hög så det inte gick att vare sig tänka, läsa eller definitivt inte sova! Stranden och poolen knökfullt, alla stolar ”reserverade” redan runt 08:00. Drinkarna som ingår i ”all-inclusive” går inte att dricka, provade en GT men hällde ut den. Vinet smakar ättika. Personalen är extremt unga och gör säkert sitt bästa, vilket inte är bra nog! Lite småsura hela tiden, jag som rest över hela världen har aldrig mött så omotiverad personal, de som var trevligast var städerskorna. Nej, ”premium” är det INTE! Utcheckning fram till 11:00 även om ditt plan går på kvällen. Snälla! Välj ett annat hotell!!!

 
2022-11-14

av Sightseer786417

Inget jag åker till igen.

Stort fint hotell med fina rum. Men alldeles för stort för min smak. Gapigt och skränit. Ingen lugn stund nånstans. Inget hotell för oss utan barn. Man satt i en matsal och åt. Inget mysigt alls. Otrevlig personal. Aldrig ett hej eller ett leende. Så tyvärr, hit åker jag inte igen.

 
2022-10-15

av IngridJ181 Malmö, Sverige

Ett bra hotell som kan finputsa lite på servicen

Ett helt ok hotell. Vi bodde i dubbelrum med havsutsikt. Stort rum med stor balkong mot havet. Rent och fräsch med sköna sängar. En märklig sak var att vi hade en jacuzzi i sovrummet. Hade hellre haft sittgrupp/stolar. Rummet var bra, dock bör man tänka på att bor man med havsutsikt i huvudbyggnaden så har man kvällsunderhållningen nedanför. Ganska högljutt fram till 23.00. Strandhanddukar ingår o dessa kan bytas varannan dag. Vi hade all inclusive. Sådär mat- kommer inte att välja det nästa gång. Helt ok service. Dock kan den bli bättre. Trevlig service i baren till och från i receptionen. Två pooler - var av den som ligger vid den bakersta byggnaden var lugn. Nästan ingen där , troligen för att man missat att t den fanns. Kallt i poolerna då de inte var uppvärmda. Finns dock inomhuspool om man önskar., Fin strand där solstolar ingår.

 
2022-10-07

av jennyalbanien Skånes Fagerhult, Sverige

kunde varit bra om Apollo skött sig

Fint på utsidan men på insidan var det skavanker. Apollos agerande under all kritik när vi hade ett barn som kräkte. Hörde inte av sig på plats och har inte hört av sig bakefter heller. Personalen gjorde allt vi bad dem om. Engelskan var ganska dålig men det gick bra. På baksidan av hotellet fanns en "soptipp" och här gick höns och getter. Luktade riktigt gott

 
2022-09-20

av K5693BLsusannej

Mardrömsresan

En vecka då 5 av 7 personer I vårat sällskap blev kräk/bajssjuka, ofrivillig kroppstömning deluxe. På nätterna (även dagtid ) hördes hur andra gäster kräktes (lyhört) detta var i båda korridorerna vi hade rum i. I korridorerna låg det utslängda nerspydda/nerbajsade sängkläder och handdukar utanför flertalet rum under veckan. Då vattnet var avstängt mellan 30-90 minuter varje morgon så kunde man inte spola eller duscha när det behövdes (så äckligt) Vid 3 tillfällen såg vi bajs i poolen (1 gång läckande badblöja) och trots att vi och flertalet andra gäster sa till hände inget???(påtalade även till Apollo)Badningen fortgick när bajset tagits bort 🙈 Så det var slutbadat i poolen (till barnbarnens förtret) Istället blev det den fimpbeströdda stranden..... 🤮 Vi hade under denna vecka kontakt med både hotellet och Apollo (inte bara vi) de hade möte med hotelledningen och ...... Inget hände.. Vid hemresan stod det folk och kräktes utanför bussarna (en stackars norrman kunde knappt gå så dålig var han) Det kräktes på bussarna (av lukten att dömma inte bara kräks) Kaos på toaletterna utanför och inne på flygplatsen. Apollo hade skickat dit extra personal och återigen påtalade vi (och flertalet andra) problemen (Tim/Kim hette ansvarig som vi även hade kontakt med på hotellet). Efter försening och 2 framflyttade slottiden så lyfte tillslut planet ... Men efter ett tag så STÄNGS FRÄMRE DELEN AV PLANET AV på grund av smittorisk, så många på planet var det som var dåliga !! Färre toaletter men lika många sjuka!! Efter kontakt med Apollo så meddelar dom att dom inte fått några indikationer på att så många varit sjuka? Endast ett FÅTAL enligt dom? Och de skickade 1800:- i ersättning (trots att vi tackade nej) för vår resa som kostade närmare 50 000:- och vi kunde utnyttja 1 1/2 dag .De ersatte mat för 5 dagar till 2 personer... Vi var 7 som fick semestern förstörd. Ett hån känns det som., så aldrig mer Apollo och så blir det en anmälan till ARN. Det har varit problem på hotellet sedan Juni månad och även efter vår resa, en bra bit in augusti. Apollo plockar kontinuerligt bort recensioner på sin sida , har skärmdumpat flertalet som sedan tagits bort (bla.3/7) men läser man på TripAdvisors egna sida så finns det många klagomål, även andra länders recensioner.