Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

187 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
36
Bra
 
25
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2022-09-20

av K5693BLsusannej

Mardrömsresan

En vecka då 5 av 7 personer I vårat sällskap blev kräk/bajssjuka, ofrivillig kroppstömning deluxe. På nätterna (även dagtid ) hördes hur andra gäster kräktes (lyhört) detta var i båda korridorerna vi hade rum i. I korridorerna låg det utslängda nerspydda/nerbajsade sängkläder och handdukar utanför flertalet rum under veckan. Då vattnet var avstängt mellan 30-90 minuter varje morgon så kunde man inte spola eller duscha när det behövdes (så äckligt) Vid 3 tillfällen såg vi bajs i poolen (1 gång läckande badblöja) och trots att vi och flertalet andra gäster sa till hände inget???(påtalade även till Apollo)Badningen fortgick när bajset tagits bort 🙈 Så det var slutbadat i poolen (till barnbarnens förtret) Istället blev det den fimpbeströdda stranden..... đŸ€ź Vi hade under denna vecka kontakt med både hotellet och Apollo (inte bara vi) de hade möte med hotelledningen och ...... Inget hände.. Vid hemresan stod det folk och kräktes utanför bussarna (en stackars norrman kunde knappt gå så dålig var han) Det kräktes på bussarna (av lukten att dömma inte bara kräks) Kaos på toaletterna utanför och inne på flygplatsen. Apollo hade skickat dit extra personal och återigen påtalade vi (och flertalet andra) problemen (Tim/Kim hette ansvarig som vi även hade kontakt med på hotellet). Efter försening och 2 framflyttade slottiden så lyfte tillslut planet ... Men efter ett tag så STÄNGS FRÄMRE DELEN AV PLANET AV på grund av smittorisk, så många på planet var det som var dåliga !! Färre toaletter men lika många sjuka!! Efter kontakt med Apollo så meddelar dom att dom inte fått några indikationer på att så många varit sjuka? Endast ett FÅTAL enligt dom? Och de skickade 1800:- i ersättning (trots att vi tackade nej) för vår resa som kostade närmare 50 000:- och vi kunde utnyttja 1 1/2 dag .De ersatte mat för 5 dagar till 2 personer... Vi var 7 som fick semestern förstörd. Ett hån känns det som., så aldrig mer Apollo och så blir det en anmälan till ARN. Det har varit problem på hotellet sedan Juni månad och även efter vår resa, en bra bit in augusti. Apollo plockar kontinuerligt bort recensioner på sin sida , har skärmdumpat flertalet som sedan tagits bort (bla.3/7) men läser man på TripAdvisors egna sida så finns det många klagomål, även andra länders recensioner.

 
2022-09-17

av 719michailx

Semester resa

Ja ni gott folk, Albanien var bra med sol och strand, Men nu så kommer det negativa! 1. Fy fan vad alla rökte, var som att gå igenom ett moln av rök! Vidrigt. 2. Maten var en ren katastrof! Samma maträtter varje dag!, smaklöst! Vi hade allinclusive. 3. Wifi var katastrof mellan varven. 4. På Appolos hemsida så såg havet jätte fint ut med turkos genomskinligt vatten men det var det inte ens i närheten av att vara, tråkigt. Albanien blir det inte någon mera gång iallafall, då rekommenderar jag starkt Kroatien samt Grekland.

 
2022-08-28

av sempert Ängelholm, Sverige

Rökarnas paradis

Egentligen hade både hotellet och stället potential till ett fantastiskt resmål, men så är det ju inte när du väl är på plats! Utifrån en del recensioner, kan inte så många personer ha fel, eller!? Jag instämmer med det mesta i tidigare inlägg. 1. Extrem dålig all inclusive, speciellt dryck. Att inte kunna få en öl, läsk eller vatten i glas på kvällarna var lite märkligt. På dagen är det självklart med plast. Maten var ok, ja förutom att oddsen på magsjuka är väldigt hög. Vi valde trots all inclusive att äta både lunch och middag ute de flesta dagar, då det var sådan hög ljudvolym i restaurangerna. Mannen klarade sig till sista dagen. Ca 30-40 på planet hem var/hade varit/blev magsjuka. 2. RÖK! Aldrig har jag varit på ett hotell eller resmål där det röktes så mycket och överallt!! Snacka om en vecka av passiv rökning. Absolut ingen respekt, hänsyn, eller valbarhet till icke rökare. Nä, jag överdriver inte! Var du än satt, låg, gick så omgavs du av rök som kom kors och tvärs. 3. För litet poolområde till så många gäster. Solstolar var som packade sillar och var extremt svårt att få plats. Vi valde till slut stranden. Men oavsett pool eller stranden, du kommer omges av röken. 4. Fanns ett fåtal (relaterat till antal gäster) bord och stolar vid poolen utanför restaurangen. Tyvärr gick det inte att sitta där, kan ni gissa varför? Javisst, rökarna! 95% av sällskapen som satt där rökte. Vi provade en morgon att äta frukost där, innan den invaderades, men nej du. Du fick INTE äta utanför restaurangen, bara inne. Trist då vi gärna sitter ute vid måltider på semester annars. 5. Ljudet. Förutom då ljudet i matsalen, så var det extrem hög ljudnivå på kvällarna av diverse musik/underhållning från både hotellet och nedanför vid strandpromenaden. ca 23.30-24, då kunde man somna och vi hade rum på båda hållen, så kan tyvärr inte rekommendera vilket håll ni ska välja rum. 6. Barnklubben uttalade sig mycket opassande till vår 8-åring om hur mycket/lite mat man ska äta och att man ska äta mindre kött. Kanske inte hela världen tänker ni, men jo, till en flicka som redan har svårigheter att äta sedan flera år tillbaka så är vi glada över det hon får i sig och då ska hon inte behöva få höra att man ska äta mindre! Ett fint hotell och de flesta som arbetade var trevliga, men kommer inte åka tillbaka!

 
2022-08-28

av christinabM5693IR

Sol och bad

Vi har haft en härlig vecka med som och bad. Vi hade bara frukost och åt middag på någon restaurang längs strandpromenaden. Vi hakade inte på pool receet utan gick ner till stranden vid 9. Där låg vi hela dagen och hade det bra. Rummen var svala med bra AC vi hade balkong mot havet och poolen. Sköna sängar och bra städning. Det som var under allkretik var toaletten vid poolen, den kunnde rengörs lite oftare. Dagen vi åkte hem kunde man inte spola där. Ni kan gissa hur det såg ut efter en stund. Då man har sen hämtning har man möjlighet att använda duschen i SPA. Vi reste 1 vecka i slutet av Augusti.

 
2022-08-22

av 645patrikt

Mat och städning under all kritik.

Hotellet i helhet är väl bra men femstjärnor det vet jag inte. Då får det var lite mer klass på både bemötande och service. Vi var ett sällskap på 11 personer och 8 blev sjuka av maten. Val av meny är väl inget att klaga på men hur dom hantera maten. Det som skulle vara varm var inte tillräckligt varm och det som skulle vara kallt var inte tillräckligt kallt. Detta innebar att vi fick äta dom tre sista dagarna på annan restaurangen. Städning på vissa dela av hotellet var katastrof, en toalett var pissoaren full i minst tre dagar sen åkte vi hem. Apollo har inte heller tagit detta på allvar utan tänker sig att man ska vänta ca 8 veckor innan dom tar upp detta. och under tiden kommer fler och fler att bli sjuka. jag vet minst 6 andra sällskap under denna vecka som upplevt det samma. Som tur är har jag dokumenterat detta med foto osv och kommer att dela dessa med utvalda personer, för detta är under all kritik. Sen är det mindre saker som att hissarna är inte riktigt anpassat för så mycket folk. Trasiga kontakter där mindre barn lätt kan skada sig om dom börjar att pilla. Tråkigt att Apollo inte tycker det är viktigare att höra hur det verkligen gått till när det finns så mycket klagomål och missnöjda gäster utan väljer att lägga detta i den vanliga kön för reklamationer. Jag skulle kunna skriva mycket mer och även dela foto, men väljer att avvakta och se hur Apollo kommer att hantera detta...