Kundomdömen om Fafa Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 181 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig omgivning och härlig miljö nära till stranden
-
Var på jeepsafari där de stod att de var 200 meter till vatten fallet men de var nästan 900 meter i ganska svår terräng så de bör ni nog ändra. Kunde tyvärr inte gå med för mina dåliga knän.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Nära till bad och restauranger.
-
Badrummet i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
Stora lägenheter. Sköna sängar. Då vi ville byta lägenhet pga av efterskalv så var det absolut inga problem att kl 22 på kvällen få byta till en lägenhet i markplan. Fantastisk personal i receptionen!
-
Köket var i inte fullt utrustat. Det fanns tex bara 1 kaffe kopp men vi var 3 som bodde i lägenheten. Ingen skärbräda, ingen disktrasa att torka av bord o bänkar med tex.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

+
- Bra läge, strandnära. - Stor lägenhet och stor balkong. - Sköna sängar. - Mycket trevlig personal.
-
- Duschdraperi behövs.Vi hade rum 302. - Fungerande brandvarnare. Byttes ej trots tillsägelse.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
städningen, lägenheten var mycket rymlig och bättre än beskrivning
-
att polen borde vara städad tidigare på fm.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Havsutsikten
-
Trevligare personal

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Läget o vårt rum med havsutsikt perfekt
-
Mer grytor i lgh

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

85 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
27
Bra
 
23
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-18

Inlägg av bjorntorp Kumla, Sverige

"Juniorsvit" FAFA apartments

En stor enrumslägenhet i markplan med lite havsutsikt (kika mellan bilarna) Nyrenoverad och välstädad. WIFI fungerade utan problem. Snabb hjälp med smådetaljer. Trevlig personal. Lite för lyhört. Skrapljud från stolsben hörs bara alltför bra. Men glöm inte att stänga fönstren på kvällen annars så får ni massor av myggbett. Frukosten på FAFA premium intill var mer än tillräcklig för min del. Onödigt att laga mat även om det finns köksutrustning . Restaurangerna i närheten är både bra och mycket prisvärda Men men den här delen av Golem är en byggarbetsplats så ha inte för stora förväntningar på omgivningen.

 
2018-07-08

Inlägg av turistenT Västerbottens län, Sverige

Svensksmåbarnsfamilj.

Personalen var underbar.(5 stjärnor) Städerkorna släppte de dom höll på med och hjälpte till att bära packning. Restaurang personalen fixad allt man behövde. Även mat som inte fanns på meny. Poolbarspersonalen var helt underbar. Passade upp oss hela tiden. Det var lågsäsong när vi var där så dom hade mer tid över till sina gäster. Hotelllägenheten var 2-3 stjärning. Hade allt man behövde och var rena och fräscha men en smula pittoresk. Restaurangen var fin och maten var okej. Pasta och seafood 4 stjärnor. Kött 1-2 stjärnor (torrtKött tyvärr) Billigt att äta och dricka. Havet var varmt i juni men inte snorkelvänligt men väldigtbadvänligt. Poolen var helt okej med barnpool. Man hade tillgång till fafapremiumspool men där var det för mkt folk. Summan av allt får bli 4 stjärnor utifrån. Personalen var toppen maten var okej rummen var okej men det var en bit i från dürrens och taxi gick på 400kr t&r.

 
2018-05-20

Inlägg av lenitha w

Fafa apartments

Jättetrevlig personal och inte minst hotellmangermen. Rent och fräscht men rummen var lite spartanskt inredda. Vi saknade ex några bestick första dagen men utan att ens säga till så fylldes det på allt eftersom. Eftersom Fafa Apartments ligger vägg i vägg med Premium hotellet så får man tillgång till Premium området vilket var bra då de hade en roligare poolområde. Dock finns det en fräsch o fin pool på Apartments. Båda hotellen har egna stränder där solstolarna ingår. Restaurangen på Fafa Apartments var helt magisk och inte minst en kypare Arthur. Helt fantastiskt professionell endast 23 år gammal. Maten var superb! Rekommenderar starkt att äta där oavsett om man inte bor på något utav hotellen. En bra upplevelse av både mat och husrum.

 
2021-07-17

Inlägg av nadirao2018

Crazy

Im already in fafa one hotel. It could be great place cause hotel is after renovation, everything is clean and new but there are some problems which make this place unacceptable...first of all-time they don't have single beds...you have to sleep together with for example friend or mum..ect. In additional uder one cover :) Unfortunately staff is unkind. Everyday they say to customers new rules- one day you should use other pool bar, second day they throw you to other and say you to pay in ,all inclusive option. One day one sunbeds other day you should youse others ( without any mate, just empty, plastic, hard sunbed). There are not enough sunbeds on pool area- you have to fight every morning to catch any bed. Food is fantastic in fafa one and big respect to all kitchen staff. But all their hard work destroy so bad waiters, never helpful and so unkind. Today was new rule during animations- one unkind, stupid waiter young lady came to throw me from table and said me to buy something to drink in all inclusive option if I want sit near this table :) she send me to other part of restaurant and I said where should I sit if all other places are occupied so she send me to the floor. If my worker treat customer like that so in that they could be her last day at work.

 
2021-05-17

Inlägg av Bovibo

Very poor service!

Very poor service! No information about hotel rules and additional payments. Very unprofessional stuff at the reception. Check-out was a nightmare.The hotel hosted a dancing festival - terrible noice during days and nights, long waiting lines at breakfast. This hotel is total dissapointment. Not recommended!