Kundomdömen om Fafa Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,2 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Blev förflyttade bodde på Fafa Grand Blue
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


4 av 10

+
Sköna sängar och bra städning.
-
För det första var det inte det hotell vi bokat utan vi blev flyttade utan förvaring. Recensionen gäller således för FAFA grand blue. Poolen var iskall! Alltså den höll max 18 grader vilket gjorde den omöjlig att bada i för vuxna. Dålig variation på maten som dessutom alltid bara var ljummen inte varm. Flera medresenärer blev matförgiftade och vi såg bl a kyckling som fortfarande var röd/blodig på buffén. Trots att hotellet fortfarande hade gäster för säsongen fälldes det grenar och frukt från palmerna som rensades för att se fräscha ut. Detta medförde att poolområdet inklusive poolen blev full med bös och att det inte gick att sola/bada där. De plockade undan ett stort antal solsängar med start någon dag i vår vistelse vilket tydligt signalerade att de höll på att stänga för säsongen. Det gav oss en känsla av att vara i vägen/inte välkomna. Det skulle finnas glass med på All inclusive men någon sådan fanns aldrig att tillgå, det gällde tydligen bara högsäsong? Trots ett stort hotell med plats för 1000 gäster fanns inte en rullstol att tillgå utan när en sådan behövdes fick vi genom läkaren hyra en från sjukhuset i Tirana. Detta tog 2 dagar! Spa avdelningen var väldigt stökig och trots att det skulle vara fritt från barn kl 15 höll stöket på hela eftermiddagen/kvällen. Även poolerna i spat var ovanligt kalla!

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
Trots att jag inte är så förtjust i lyxhotell eftersom jag tycker bäst om enkel standard som brukar kännas mera genuint så uppskattade jag framförallt de fina poolerna och gymmet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


2 av 10

+
Läget.
-
Allt var trasigt på rummet. Extremt slitet.

Bekräftad gäst: 2022-08-14


5 av 10

+
-
De stämmer inte överens med uppgifterna som fanns på eran hemsida. Det fanns inget Wi-Fi vilket var utlovat. Ingen information om när utcheckning skulle ske. Strandhanddukar kom på måndagen vi anlände på lördagen. Så vi fick köpa egna nya handdukar trots att vi sagt till om det i receptionen

Bekräftad gäst: 2022-07-31


8 av 10

+
Den tillmötesgående personalen och framförallt managern som gjorde allt för att fixa att vi fick en underbar vistelse.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


2 av 10

+
Närheten till poolen och havet
-
Otroligt nedgånget och precis allt var trasigt

Bekräftad gäst: 2022-07-31


9 av 10

+
Underbart läge vid stranden. Fina pooler.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

87 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
27
Bra
 
23
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-18

av bjorntorp Kumla, Sverige

"Juniorsvit" FAFA apartments

En stor enrumslägenhet i markplan med lite havsutsikt (kika mellan bilarna) Nyrenoverad och välstädad. WIFI fungerade utan problem. Snabb hjälp med smådetaljer. Trevlig personal. Lite för lyhört. Skrapljud från stolsben hörs bara alltför bra. Men glöm inte att stänga fönstren på kvällen annars så får ni massor av myggbett. Frukosten på FAFA premium intill var mer än tillräcklig för min del. Onödigt att laga mat även om det finns köksutrustning . Restaurangerna i närheten är både bra och mycket prisvärda Men men den här delen av Golem är en byggarbetsplats så ha inte för stora förväntningar på omgivningen.

 
2018-07-08

av turistenT Västerbottens län, Sverige

Svensksmåbarnsfamilj.

Personalen var underbar.(5 stjärnor) Städerkorna släppte de dom höll på med och hjälpte till att bära packning. Restaurang personalen fixad allt man behövde. Även mat som inte fanns på meny. Poolbarspersonalen var helt underbar. Passade upp oss hela tiden. Det var lågsäsong när vi var där så dom hade mer tid över till sina gäster. Hotelllägenheten var 2-3 stjärning. Hade allt man behövde och var rena och fräscha men en smula pittoresk. Restaurangen var fin och maten var okej. Pasta och seafood 4 stjärnor. Kött 1-2 stjärnor (torrtKött tyvärr) Billigt att äta och dricka. Havet var varmt i juni men inte snorkelvänligt men väldigtbadvänligt. Poolen var helt okej med barnpool. Man hade tillgång till fafapremiumspool men där var det för mkt folk. Summan av allt får bli 4 stjärnor utifrån. Personalen var toppen maten var okej rummen var okej men det var en bit i från dürrens och taxi gick på 400kr t&r.

 
2018-05-20

av lenitha w

Fafa apartments

Jättetrevlig personal och inte minst hotellmangermen. Rent och fräscht men rummen var lite spartanskt inredda. Vi saknade ex några bestick första dagen men utan att ens säga till så fylldes det på allt eftersom. Eftersom Fafa Apartments ligger vägg i vägg med Premium hotellet så får man tillgång till Premium området vilket var bra då de hade en roligare poolområde. Dock finns det en fräsch o fin pool på Apartments. Båda hotellen har egna stränder där solstolarna ingår. Restaurangen på Fafa Apartments var helt magisk och inte minst en kypare Arthur. Helt fantastiskt professionell endast 23 år gammal. Maten var superb! Rekommenderar starkt att äta där oavsett om man inte bor på något utav hotellen. En bra upplevelse av både mat och husrum.

 
2022-11-19

av Flavia N

Excellent experience

Excellent experience. The most friendly staff. All Inclusive Bufet was excepsional, a variety of food, delicious, and very cheap. Room was very clean, and for sea view we didn’t pay extra. A huge swiming pool, and I definitely can say it’s the same like Turkey’s Resort but cheaper.

 
2021-07-17

av nadirao2018

Crazy

Im already in fafa one hotel. It could be great place cause hotel is after renovation, everything is clean and new but there are some problems which make this place unacceptable...first of all-time they don't have single beds...you have to sleep together with for example friend or mum..ect. In additional uder one cover :) Unfortunately staff is unkind. Everyday they say to customers new rules- one day you should use other pool bar, second day they throw you to other and say you to pay in ,all inclusive option. One day one sunbeds other day you should youse others ( without any mate, just empty, plastic, hard sunbed). There are not enough sunbeds on pool area- you have to fight every morning to catch any bed. Food is fantastic in fafa one and big respect to all kitchen staff. But all their hard work destroy so bad waiters, never helpful and so unkind. Today was new rule during animations- one unkind, stupid waiter young lady came to throw me from table and said me to buy something to drink in all inclusive option if I want sit near this table :) she send me to other part of restaurant and I said where should I sit if all other places are occupied so she send me to the floor. If my worker treat customer like that so in that they could be her last day at work.