Romana Resort (Phan Thiet)

  • Gratis buss till centrum
  • Häftigt hotell med mycket grönska
  • Restaurang med läcker utsikt

Romana resort ligger på en höjd ovanför en liten strand mellan Mui Ne och Phan Thiet. Ett läckert poolområde och en spaavdelning där du kan njuta av behandlingar med naturprodukter är några av höjdpunkterna på detta fina hotell. På hotellrestaurangen kan du få både läcker mat och härlig havsutsikt. Vill du se dig omkring kan du låna en cykel eller hoppa på hotellets gratisbuss som går till Mui Ne.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fina rum, bra frukost, lagom stort, fräscht
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 363 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Romana Resort i Phan Thiet ligger på en sluttning vid en liten, privat strand. På hotellområdet finns en pool, en separat barnpool och jacuzzi. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. Vid poolen hittar du Laguna bar, som serverar lättare lunch och middag i en avslappnad miljö.

På hotellets restaurang Panorama njuter du av vällagad mat från en omfattande á la carte-meny och en fantastisk utsikt över havet. Restaurangbaren är en trevlig plats för en cocktail före maten. Två gånger i veckan anordnas grillkvällar.

Nära poolen ligger hotellets spaanläggning som erbjuder flera olika behandlingar med naturprodukter samt massage, mot avgift. Som underhållning finns gratis bordtennis, biljard och tennis (dagtid) och även möjlighet att låna cyklar för att utforska området. Gym. Gratis wifi i lobbyn och restaurangen.

Vill du utforska centrum i Mui Ne och Phan Thiet så erbjuder Romana Resort gratis hotellbuss dit. I Mui Ne finns flera restauranger, barer, trevlig shopping och folkliv. Även längs huvudgatan i Phan Thiet hittar du flera små matställen och i hamnen är det liv och rörelse.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Halv- och helpension mot tillägg.

Bra att veta

Stranden har stora stenar och sanden har delvis försvunnit på grund av tidvattnet och stora vågor. Stor skillnad på ebb och flod.

Nivåskillnader inom hotellområdet.