Sailing Club Mui Ne Resort

Med ett fint läge vid stranden bor du i grönskande omgivningar på hotell Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet är litet och personligt utan att kompromissa med kvaliteten på faciliteterna. Här slappnar du av med gratis yoga och vill du verkligen supa in kulturen erbjuds en kurs i vietnamesiska två gånger i veckan.


Rumstyper

Deluxerum i bungalow för 1-3 personer. Superiorrum i bungalow för 1-3 personer. Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och det fantastiska bemötandet varje dag
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 977 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sailing Club Mui Ne Resort är ett lugnt hotell som omges av en grönskande trädgård. Stranden ligger precis nedanför hotellet och bjuder in till svalkande dopp i det glittrande havet. Vid det vackra palmkantade poolområdet finns solstolar och parasoller, och en vacker utsikt över havet.

På hotellet finns en à la carte-restaurang och bar. Vill du ha ett större utbud ligger huvudgatan strax utanför med flera alternativ för en trevlig kväll. Njut av härliga behandlingar vid spaavdelningen (mot avgift) eller ta en gratis yogapass för att mjuka upp kroppen. Vill du verkligen bli ett med den vietnamesiska atmosfären ska du delta i kurserna i vietnamesiska som erbjuds två gånger i veckan. Här finns även matlagningskurser, beach volley och kitesurfing att underhålla sig med.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset dessa datum.