Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa är de vackra hotellbyggnaderna omgivna av en grönskande trädgård. Poolområdet ligger precis vid stranden, så det är lika lätt att ta en dopp i havet som i poolen. För en paus från sol och bad rekommenderas en liten tur på en av hotellets lånecyklar eller en uppfriskande massage och bubbel i jacuzzin.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Dubbelrum i bungalow, i trädgård för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, fina trädgården, poolen nära stranden, frukostläget nära stranden och den supertrevliga personalen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 311 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Seahorse Resort & Spa är ett vackert hotell i Mui Ne, som omges av en härlig trädgård. Här bor du alldeles intill stranden i öppna byggnader i vietnamesisk stil. Vid poolområdet finns en härlig pool, separat barnpool, solstolar och parasoller. Vill du köpa svalkande dryck eller något litet snacks finns även en poolbar.

På hotellets restauranger serveras både vietnamesisk och internationell mat. Gratis wifi på hotellområdet. Vill du utforska området finns gratis cyklar för utlåning och vid stranden finns wind- och kitesurfing mot avgift. På hotellet finns även andra aktiviteter som biljard, fotbollsspel och volley boll. För barn finns en liten lekplats.

Måltider

Frukostbuffé och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Alla hotell, Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Mitt i centrum och direkt på den vackra Mui Ne-stranden ligger Blue Ocean Resort. Här bor du i mindre byggnader som är inbäddade i den grönskande trädgården och spridda över hotellområdet. Hotellets sköna spaavdelning är som gjord för rekreation, och i strandbaren avslutar du dagen på bästa sätt - med en drink och ljuv solnedgång.

Oriental Pearl Resort

Hotell Oriental Pearl Resort är beläget nära en av de finaste stränderna i området kring Phan Thiet och bjuder på vackra områden i typiskt vietnamesisk stil. Här blir du väl omhändertagen av den trevliga personalen som gör allt för att du ska trivas. Från det palmkantade området har du en vacker utsikt över havet och vågornas brus.

Phu Hai Resort

Vid en privat sandstrand i härliga Phan Thiet hittar du Phu Hai Resort, ett högklassigt hotell omgivet av en grönskande trädgård. Slappna av vid det härliga poolområdet eller ta ett dopp i det kristallklara havet. För den aktive finns bland annat gratis gym och tennis att underhålla sig med.

Romana Resort (Phan Thiet)

Romana resort ligger på en höjd ovanför en liten strand mellan Mui Ne och Phan Thiet. Ett läckert poolområde och en spaavdelning där du kan njuta av behandlingar med naturprodukter är några av höjdpunkterna på detta fina hotell. På hotellrestaurangen kan du få både läcker mat och härlig havsutsikt. Vill du se dig omkring kan du låna en cykel eller hoppa på hotellets gratisbuss som går till Mui Ne.