Garden Inn Cappadokia

Garden Inn Cappadokia är ett charmigt och rustikt hotell i den lilla byn Çavuşin där du kommer att beskåda ett fyrverkeri av färgglada luftballonger i soluppgången. Halvpension ingår så efter dagens tur i luften kan du börja med en god dryck i loungen och sedan flytta upp till restaurangen för lite uppladdning inför morgondagens äventyr.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 297 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Garden Inn Cappadokia ligger i den lilla byn Çavuşins i nationalparken Göreme med de märkliga klippformationerna som är förklarat som ett världsarv av Unesco.

Du äter gott i hotellets restaurang och dagen börjar med en rejäl frukostbuffé och avslutas med många välsmakande rätter från det turkiska köket på middagsbuffén. I hotellets källare finns en trevlig lounge och bar där du kan koppla av och njuta av någon lokal dryck. Ca 100 meter till centrum av Çavuşins centrum.

Wifi ingår över hela hotellet. Trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från buffé eller fast meny)
  • Nyårsmiddag

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00 och middagen kl. 19.00-21.00.

Alla hotell, Kappadokien

Royal Stone Houses

Royal Stone Houses är vackert beläget i den trevliga staden Göreme med fin utsikt över dalen där luftballonger stiger i gryningen och med promenadavstånd till centrum. Här bor du i moderna, bekväma rum i traditionell lokal stil för Kappadokien. Starta dagen med en rejäl frukostbuffé och sedan börjar äventyret!

Adventure Inn Cappadocia

Adventure Inn Cappadocia är ett litet hotell med endast nio rum, perfekt för dig som vill uppleva den mäktiga naturen i nationalparken Göreme med de mäktiga klippformationerna, luftballongsfärder, hiking eller biking. Hela området är förklarat som ett världsarv av Unesco!

Cappadocia Cave Suites

Cappadocia Cave Suites är ett fint hotell i klassisk design för området Kappadokien. Här väntar snygga och designade rum i en omväxlande och rustik stil. Från hotellets poolområde har du en vacker utsikt över dalen där ett skådespel med luftballonger färgar himlen.

Kelebek Special Cave Capaddocia

Kelebek Special Cave Capaddocia är ett unikt hotell med vacker arkitektur och unika rum. Några av rummen är uthuggna direkt ur klipporna på 800-talet. Hotellet har både en pool och en takterrass med enastående utsikt över dalen här kan du verkligen fylla ditt instragramkonto med vackra bilder på alla ballonger som lyfter mot himlen. Till Göremes restauranger och barer är det bara en kort promenad.

Heybe Hotel

Heybe Hotel ligger bara en kort promenad från centrum av staden Göreme som blivit känd för sina grottor, kalkstensformationer och luftballongsfärder. Här bor du in fint inredda dubbelrum och dagen kan avslutas i hotellets spa med ett dopp i inomhuspoolen och det turkiska badet med en helkroppsskrubbning.