Royal Stone Houses

Royal Stone Houses är vackert beläget i den trevliga staden Göreme med fin utsikt över dalen där luftballonger stiger i gryningen och med promenadavstånd till centrum. Här bor du i moderna, bekväma rum i traditionell lokal stil för Kappadokien. Starta dagen med en rejäl frukostbuffé och sedan börjar äventyret!


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 933 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Royal Stone Houses är ett omtyckt hotell med ett bra läge i Göreme. Efter en kortare promenad kommer du till centrum där du kan utforska det lokala nöjeslivet och prova på det smakrika och omtyckta turkiska köket.

Royal Stone Houses består av fyra hus, reception, restaurang, lounge och Prince House där rummen ligger. Frukostrestaurang.

Wifi ingår över hela hotellet. Kostnadsfri deponering finns i receptionen.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten servaras kl. 07.00-10.00.

Alla hotell, Kappadokien

Adventure Inn Cappadocia

Adventure Inn Cappadocia är ett litet hotell med endast nio rum, perfekt för dig som vill uppleva den mäktiga naturen i nationalparken Göreme med de mäktiga klippformationerna, luftballongsfärder, hiking eller biking. Hela området är förklarat som ett världsarv av Unesco!

Cappadocia Cave Suites

Cappadocia Cave Suites är ett fint hotell i klassisk design för området Kappadokien. Här väntar snygga och designade rum i en omväxlande och rustik stil. Från hotellets poolområde har du en vacker utsikt över dalen där ett skådespel med luftballonger färgar himlen.

Garden Inn Cappadokia

Garden Inn Cappadokia är ett charmigt och rustikt hotell i den lilla byn Çavuşin där du kommer att beskåda ett fyrverkeri av färgglada luftballonger i soluppgången. Halvpension ingår så efter dagens tur i luften kan du börja med en god dryck i loungen och sedan flytta upp till restaurangen för lite uppladdning inför morgondagens äventyr.

Kelebek Special Cave Capaddocia

Kelebek Special Cave Capaddocia är ett unikt hotell med vacker arkitektur och unika rum. Några av rummen är uthuggna direkt ur klipporna på 800-talet. Hotellet har både en pool och en takterrass med enastående utsikt över dalen här kan du verkligen fylla ditt instragramkonto med vackra bilder på alla ballonger som lyfter mot himlen. Till Göremes restauranger och barer är det bara en kort promenad.

Heybe Hotel

Heybe Hotel ligger bara en kort promenad från centrum av staden Göreme som blivit känd för sina grottor, kalkstensformationer och luftballongsfärder. Här bor du in fint inredda dubbelrum och dagen kan avslutas i hotellets spa med ett dopp i inomhuspoolen och det turkiska badet med en helkroppsskrubbning.