Hive Khaolak Beach Resort

  • Välkomnar gäster över 16 år
  • Mitt på den vackra Khao Lak-stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Härliga Hive Khaolak Beach Resort har ett fantastiskt läge mitt på stranden och är ett populärt hotell för vuxna över 16 år. Här kan du se fram emot en avkopplande semester i lugna och vackra omgivningar.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum, Beachside för 1-2 personer. Dubbelrum med delad pool för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt och skönt. Rent och fräscht
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 340 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hive Khaolak Beach Resort är ett uppskattat hotell för mitt på den gyllene stranden i Khao Lak. Hotellet vänder sig endast till vuxna gäster över 16 år. Här bor du i rofyllda omgivningar, utan att tumma på läget. Njut av svalkande bad i poolen, eller ta den korta promenaden ned till havet. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Vissa rum har tillgång till en pool som delas med de närmsta rumsgrannarna. Vid båda poolområdena finns solstolar och parasoller.

Mat och dryck
Börja dagarna med en frukostbuffé, som serveras i hotellets nyrenoverade bufférestaurang. Under dagen kan du äta och dricka gott i pool- och snackbaren för att sen avsluta kvällen med en god drink på hotellets strandbar i solnedgången. Har du lagt till halv- eller helpension är du även välkommen att äta på samtliga restauranger på grannhotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Träning och välmående
Vill du få upp pulsen mellan sol och bad finns ett nybyggt, enkelt litet gym. 3-5 gånger i veckan kan du också delta i yogapass, med hotellets egna instruktörer. Efteråt kan du njuta av en stund i bastun. På hotellet finns även ett spa, med massage och andra behandlingar mot avgift. . Du är även välkommen att använda faciliteterna på grannhotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Upptäck omgivningen
Nära hotellet finns ett fåtal restauranger och butiker, där du kan utforska det thailändska köket eller köpa med dig något lokalt hem. Det finns även en supermarket utanför grannhotellet Khao Lak Emerald Beach Resort som heter Emerald Mart. Vill du uppleva centrala Khao Lak på semestern kan du nyttja hotellets shuttlebuss som gör turer till Khao Lak (reservera din plats i receptionen).

Övrigt på hotell
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice och roomservice mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé och nyårsmiddag är inkluderat i priset. Halv- eller helpension mot tillägg.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen