Kundomdömen om The Sukosol Bangkok

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

3797 omdömen
Utmärkt
 
2464
Väldigt bra
 
936
Bra
 
269
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2024-03-04

av Camilla V Stockholms län, Sverige

Perfekt weekend i Bangkok

Jag och min familj (två vuxna, två barn på 3 och 5,5 år) stannade tre nätter på detta hotell, vilket var början på vår mycket längre Thailandsvistelse. Vi hade ett väldigt rymligt och fräscht rum. Läget var mycket bra med gångavstånd till bts Phaya thai som på bara ett par stationer tar en till några av de större galleriorna som Siam Paragon. Poolen är perfekt för att svalka sig efter fartfyllda dagar på stan. Vi testade hotellfrukosten sista morgonen och både vuxna och barn älskade den.

 
2023-02-15

av Skepparkroken Ängelholm, Sverige

Fina rum och bra sängar. Utmärkt frukost

Fräscht fint hotell. Rent, bra sängar. Bra frukost, med många alternativ. Trevlig personal i receptionen och frukostserveringen. Lite dyrare men väl värt att lägga pengarna på lite kvalitet. Nära till Skytrain och många restauranger i närheten. Kunde var lite lyhört, hörde några grannar flytta omkring möbler i rummet intill.

 
2018-04-25

av Hellae222 Stockholm, Sverige

Prisvärt med bra läge!

Fina fräscha rum, bra poolområde och väldigt nära skytrain och airport link. Frukosten var ingen höjdare och absolut inte värd att betala extra för. Dåligt utbud, mest asiatiska alternativ. Personalen talar bra engelska och är väldigt hjälpsamma.

 
2015-11-30

av FrasseMas Mora, Sverige

Prisvärt nära Prata Thai

Bra hotell nära Airport Link och BTS. God service och trivsamma rum även om de är lite små. Suveränt Spa. Frukosten är ok men utan överraskningar. Saknade skinka t.ex. Hotellet rekommenderas särskilt om man vill ha enkel access till Suvarnabhumi.

 
2015-03-16

av Lasseo Nacka, Sverige

Vilket rum...

Vi har bytt hotell äntligen efter 15 år på samma hotell i Bangkok. Jag försökte då hitta ett hotell som både låg på promenadavstånd från MBK och som hade nära till Skytrain och tåget till flygplatsen. Jag har hittat det. Hotellet ligger bara cirka 20 minuters promenad från MBK, 200 meter från tågen. Perfekt. Vi slipper då all trafik för att komma till flyget. Hotellet var fint. Rummet var fantastiskt. Stort, vackert och ett fint badrum med både badkar och dusch. Frukosten var inte lika bra som vårt förra hotell men helt ok. Vi passade också på att ta ett dopp i poolen när vi svettiga kommit tillbaka från shoppingen.