Bandara Suites Silom

På Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silomdistrikt. Lägenheterna är rymliga och välutrustade och är en perfekt bas att utgå ifrån när såväl attraktioner som sevärdheter ska upptäckas i denna kosmopolitiska stad.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2350 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bandara Suites Silom har ett par härliga pooler och en jacuzzi. Där kan du svalka av dig och sedan njuta en stund på en solstol efter en dag i Bangkoks vimmel. Poolhanddukar finns att låna på hotellet. Vid en av poolerna finns också en poolbar som serverar läskande drinkar.

Hotellets frukost dukas upp varje morgon i Bandara café. Både västerländska och lokala inslag finns på buffén. Från lunchtid och till sen kväll lockar Touka Izakaya med japanska smaker. Det finns också en välrenommerad sushirestaurang, sushi Misaki Nobu, på hotellet.

Om du har krafter kvar efter sightseeing och shopping kan du besöka hotellets gym och avsluta med ett besök i bastun. Båda ingår i priset.

Wifi ingår på hela hotellet. Centralt läge nära nöjen, shopping och sevärdheter.

Måltider

Sommar 2023
Ingår:

  • Frukostbuffé

Vinter 23/24

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok ligger i den pulserande storstaden Bangkok. Här bor du i bekväma dubbelrum eller i executiverum för extra bekvämligheter. Runt hörnet väntar Bangkoks myllrande folkliv med fantastiska sevärdheter, shopping, nöjen och kultur. På hotellet väntar en pool för behövlig avkoppling efter turerna på stan.

Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en skön takterrass med bar, pool och loungemöbler där det är lätt att koppla av efter en dag i Bangkoks vimmel. Är du nattuggla kan du ladda upp med middag i hotellets restaurang där en DJ dessutom underhåller flera kvällar i veckan innan du beger dig ut i natten. Hotellet har en perfekt placering mitt i shopping- och nöjeskvarteren i Sukhumvit.