Kundomdömen om The Sukosol Bangkok

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

3461 omdömen
Utmärkt
 
2147
Väldigt bra
 
918
Bra
 
268
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2023-02-15

av Skepparkroken Ängelholm, Sverige

Fina rum och bra sängar. Utmärkt frukost

Fräscht fint hotell. Rent, bra sängar. Bra frukost, med många alternativ. Trevlig personal i receptionen och frukostserveringen. Lite dyrare men väl värt att lägga pengarna på lite kvalitet. Nära till Skytrain och många restauranger i närheten. Kunde var lite lyhört, hörde några grannar flytta omkring möbler i rummet intill.

 
2018-04-25

av Hellae222 Stockholm, Sverige

Prisvärt med bra läge!

Fina fräscha rum, bra poolområde och väldigt nära skytrain och airport link. Frukosten var ingen höjdare och absolut inte värd att betala extra för. Dåligt utbud, mest asiatiska alternativ. Personalen talar bra engelska och är väldigt hjälpsamma.

 
2015-11-30

av FrasseMas Mora, Sverige

Prisvärt nära Prata Thai

Bra hotell nära Airport Link och BTS. God service och trivsamma rum även om de är lite små. Suveränt Spa. Frukosten är ok men utan överraskningar. Saknade skinka t.ex. Hotellet rekommenderas särskilt om man vill ha enkel access till Suvarnabhumi.

 
2015-03-16

av Lasseo Nacka, Sverige

Vilket rum...

Vi har bytt hotell äntligen efter 15 år på samma hotell i Bangkok. Jag försökte då hitta ett hotell som både låg på promenadavstånd från MBK och som hade nära till Skytrain och tåget till flygplatsen. Jag har hittat det. Hotellet ligger bara cirka 20 minuters promenad från MBK, 200 meter från tågen. Perfekt. Vi slipper då all trafik för att komma till flyget. Hotellet var fint. Rummet var fantastiskt. Stort, vackert och ett fint badrum med både badkar och dusch. Frukosten var inte lika bra som vårt förra hotell men helt ok. Vi passade också på att ta ett dopp i poolen när vi svettiga kommit tillbaka från shoppingen.

 
2015-02-04

av JanH124 Alaró, Spanien

Jan

Fint hotell med centralt läge. En bit. att promenera för att nå shopping och lokala järnvägsnäten. Bra restauranger i flera smakriktingar. Polområdet och gym var utomordentliga. Rum med espressomaskin och även i övrigt välutrustat.