Kundomdömen om Paradiso Garden

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

164 omdömen
Utmärkt
 
116
Väldigt bra
 
25
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-07-14

av 284ludvign Hässleholm, Sverige

Fint, fräscht och ganska nytt hotell med en del högljudda party-tyskar.

Fint, fräscht och ganska nytt hotell med en del högljudda party-tyskar. Hotell känns nytt, rent och fräscht. Omständig incheckning dock, tog ett bra tag med många steg innan processen var färdig. Bra frukostbuffé (saknade endast svart te) och bra al’a carte kvällsmat (även om det kan tyckas snålt att vatten inte ingår i kvällsmaten). Poolområdet också fint men för litet för hotellets kapacitet. Ofta fullt och trångt i vattnet. Som tur är ligger stranden (med många påstridiga säljare från utlandet) några stenkast bort. Det som dock förstör hela upplevelsen för oss var att hotellet till 60% har tyska högljudda och partysugna gäster som tar över poolområdet. Vill du uppleva Tyskland och party fast i Spanien så är detta något för dig. Vill man ha en lugn och avslappnad semester så får man nog tyvärr se sig om efter något annat.

 
2023-03-05

av 321hannaa Sundbyberg, Sverige

Lite mindre än lovat

Stort och ljust, utsikten från balkongen var bra dock rummen är mycket små och trånga. Frukosten sådär. Personalen ok. Vi bokade bland annat för spa men det visade sig att Saunan inte fungerade. SPA området var inte uppvärmt mycket kallt. .

 
2022-04-26

av Kristian W

Kan varmt rekommenderas

Bra läge söder om flygplatsen, en gata ifrån fin strand. Fantastiskt fint hotell i modern stil med pool. Vi Bode i ett stort familjerum, finns även dubbelrum där du nåt en pool direkt från egen terrass. Riktigt bra personal som verkligen gjorde sitt bästa för en bra upplevelse.

 
2022-03-19

av E1988WLrobertj Göteborg, Sverige

Fantastiskt hotell!

Helt fantastiskt hotell med suveränt poolområde. Hela hotellet känns nytt och modernt. Personalen var glad, trevlig och tillmötesgående.Hotellet ligger bara 5 min gångavstånd stranden och ute liv, men ändå långt ifrån bullret. Det är en riktig pärla på Playa De Palma.

 
2021-09-21

av ladyu39 Norrbottens län, Sverige

Lugn oas i Playa de Palma

Hela hotellet känns nytt och modernt och är en riktigt lugn oas i det annars rätt så stimmiga Playa de Palma. Fina, tysta rum. Mycket bra frukost med en kock på plats som stekte omelett eller plättar m.m. Stor variation på frukosten från dag till dag. Middagen tyckte vi däremot inte var lika bra. Det var lugnt vid poolen och fanns alltid lediga solstolar. Möjlighet till spa, bastu, jacuzzi och olika behandlingar. Vi tog massage och den var riktigt bra. Det finns gratis parkering på gatan utanför. Hela hotellet kändes väldigt ”Covidsafe”.