Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

905 omdömen
Utmärkt
 
352
Väldigt bra
 
323
Bra
 
123
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2023-08-26

av Lotta T Palma de Mallorca, Spanien

Överskattat hotell

Överskattat 4-stjärnigt hotell. Dock fint pool och strandområde. Trång hotellrestaurang, få sittplatser ute,påminner om en skolmatsal. Extremt litet rum med utsikt över byggarbetsplats med hårt trafikerad väg, bild från bokningen visade annan utsikt. Säkerhetsbox kostade per dygn Ingen mini bar utan kyl för påfyllning efter beställning från baren. Vid tidig hemresa utlovades frukost mot betalning detta glömdes bort, erbjöds efter diskussion enbart kaffe. Något återkomst till detta hotell blir det inte. Margareta och Karl

 
2023-04-15

av Partysara Stockholm, Sverige

Underbar takterrass på hotell vid stranden

Det här hotellet har en underbar takterrass med mysig stämning, olika solstolar och pool på taket. Det finns också ett fint poolområde på markplan nära stranden. Stranden är lång och helt underbar. Hotellet är nyrenoverat och väldigt fräscht med trevlig personal. Gymmet är litet men det finns fria vikter. Det skulle dock vara lätt med en liten uppfräschning och t ex inköp av kettlebells. Det finns cyklar att hyra men det var billigare att hyra längs stranden. Frukosten är ok. Gott bröd och pålägg men det lilla extra saknaders. Jag saknade även vattenkokare på rummet för att göra eget kaffe. Längs stranden vid hotellet finns många bra restauranger och affärer samt mataffär. Det är enkelt att åka buss till Palma stad från hållplats iransk hotellet. Bussarna går ofta, tar ca 15 min o kostar 2 euro per person. Rekommenderar detta hotell.

 
2019-08-03

av Amonym1

Tyvärr inte nöjd.

Kom precis från en veckas resa därifrån. Hotellet var relativt rent och bra lokaliserat till stranden samt ca 10 min med taxi från Palma staden. Hade all inlcusive och det rekomenderar jag inte. Ett fåtal alkoholdrickor ingick i jämförelse med andra hotell, resten fick man köpa ändå. Snacks såg ut som rester från frukosten såsom mackor. Dåligt utbud av snacks och bar i helhet och alkoholen höll låg kvalitet. Maten och desserter såg bra ut men hade dålig smak och jag blev serverad halvrått fläsk som inte bör vara tillåtet. Jag kände mig diskriminerad av personalen som lät kvinnor gå in till middagen med ett linne men det fick inte jag för att jag är en man. Personalen hänvisade obrytt till regler på hotellet och jag fick inget relevant svar från den typen av diskriminering. Städerskan lät en gång dörren till rummet vara öppet medan vi var ute på stranden, vem som helst hade kunnat ta sig in under flera timmar. Flera service personaler kunde inte tala engelska och jag kan tyvärr inte tala spanska... Väldigt små och tajta rum om man är tre personer tillsammans.

 
2019-07-16

av Agneta L Uppsala

Perfekt läge och nära till allt!

Hotel Tropical har ett utmärkt läge intill den långa strandpromenaden i Playa de Palma. Utsikten från vår balkong på våning 2 var fantastisk. Vi såg både poolområdet och det närliggande havet vilket var väldigt njutbart och en fröjd för ögat förstås. Rummet var ljust, rent och fräscht med en skön säng och bra förvaring. Perfekt med den lilla kylen och gratis värdeskåp! Maten var mycket god så lägg till middagar för hela veckan! Det är inga problem med att byta middag mot lunch om man vill gå ut och äta någon kväll. Personalen var väldigt trevlig och serviceinriktad. Bussen in till Palma kostar 1,50 Euro och stannar strax utanför hotellet (50-100 m). Hyr bil på hotellet och inte via TUI. Det var mycket smidigare och ingen depositionsavgift (på 300 Euro !!) behövde läggas då. Dessutom hämtade och lämnade man bilen på hotellets egen parkering och behövde heller inte tanka upp den vid återlämnandet. Stort plus för detta! Sittmöblerna på hotellets uteplats tyckte vi inte så bra om. De gick inte att ställa om i ryggen vilket gjorde att man fick halvligga. Skönt ibland, men inte alltid! Solsängarna räckte men fler parasoller behövs till soliga dagar. Kan varmt rekommendera att följa med på utflykten med TUI till vingårdarna i Santa Maria samt till Valldemossa. Vi kommer definitivt att återvända hit i framtiden!

 
2018-10-12

av 151annicaa Aneby, Sverige

Tropiskt hotell på Mallis

Anlände sent en tisdagskväll efter div flygförseningar - taxi kostade ca 18€ och kördes på ca 10 min. Hotellet är fräscht med udda konst men lite sterilt. Rummet, där en tavla eller två hade suttit fint, kändes litet - toadörren i frostat glas var sviintung att öppna o stänga, dock var utsikten från 6:e vån magnifik och förvånansvärt tyst på natten, trots balkongdörr på glänt, wi-fi funkade perfekt på vårt rum. Frukosten är väl tilltagen t o m med gratis Cava - personalen överlag vänlig och serviceminded! Finns två pyttesmå hissar för fyra pers i varje, så vid större utcheckningar är 6:e vån ingen hit att inneha bosättning. Fint poolområde och ett sunroof med avsvalkningspool och bra solsängar gjorde våra soliga dagar behagliga. Medelhavet 50m från hotellet var förvånansvärt fräscht vid okulär besiktning och badvänligt! Tvärs över gatan finns en välsorterad Supermercado där de flesta förnödenheter kan införskaffas. Kan tänka oss att återvända till detta tropiska Pang! Hasta la vista!