Jardin del Conde

Bo på första parkett vid havet, nära den lilla stranden och centrum i La Puntilla. Det mysiga poolområdet ligger mellan hotellets tre byggnader, vackert kantat av palmer och grönskande rabatter. I närheten ligger restauranger för middag de kvällar du inte vill laga mat i lägenheten.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget , poolområdet och servicen. Stor och rymlig lägenhet med fin utsikt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 118 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 40 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Jardin del Conde är ett trevligt, lite mindre lägenhetshotell som består av tre byggnader. I mitten av området ligger poolområdet inbäddat i frodig grönska och vajande palmer. Här finns pool med barnsektion samt solstolar och parasoller. Hotellet ligger även nära den lilla stranden Charco del Conde och ca 1,4 kilometer från den större stranden La Playa. Stranden Charco del Conde påverkas av tidvattnet.

Wifi ingår på hela hotellet. Frukostrestaurang. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Det finns ytterligare en ingång till hotellet som kan användas av den som har svårt att gå i trappor. Denna entré öppnas på förfrågan. Receptionen är öppen mellan ca kl. 08.00-23.00. Den är också alltid öppen vid ankomst.

I närheten av hotellet finns både restauranger och matbutik och till den pittoreska lilla fiskebyn Las Vueltas är det ca 900 meter.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Frukosten serveras mellan 08.00-09.30.

Alla hotell, La Gomera

Gran Rey

Gran Rey är ett hotell som bjuder på det där lilla extra som gör att man gärna återvänder. Med sitt lugna läge nere vid stranden i Valle Gran Rey på La Gomera väntar avkoppling när den är som bäst. Här kan du promenera längs stranden, njuta vid poolen och avsluta med solnedgång på takterrassen.

Playa Calera

Till omtyckta hotell Playa Calera åker du för att njuta av lugn och ro. Den lilla skyddade lavastranden ligger bara ett stenkast bort och takterrassens mysiga poolområde har utsikt över havet. De rymliga lägenheterna och den välsmakande frukostbuffén gör vistelsen extra angenäm.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments är ett lägenhetshotell med bra och centralt läge i den trevliga stadsdelen La Playa i staden La Puntilla på ön La Gomeras västkust. Från vissa lägenheter kan man njuta av de vackra bergsvyerna, och på taket ligger det charmiga poolområdet med solterrass.

Jardín Tecina

Jardín Tecina är ett populärt hotell på La Gomera och hotellet passar dig som vill spela golf, njuta av vacker natur, äta gott och njuta av ett avkopplande spa. Hotellet har flera restauranger, poolområden och en Beach Club vid den privata stranden. Hyr en bil och upptäck en mycket vacker, frodig och grön ö - La Gomera.