Jardin Del Conde

  • Mysigt poolområde
  • Nära stranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Bo på första parkett vid havet, nära den lilla stranden och centrum i La Puntilla. Det mysiga poolområdet ligger mellan hotellets tre byggnader, vackert kantat av palmer och grönskande rabatter. I närheten ligger restauranger för middag de kvällar du inte vill laga mat i lägenheten.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

La Gomera: Mycket bra, tredje gången där. Teneriffa: Mycket bra med trevlig personal i receptionen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 113 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 40 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Jardin del Conde är ett trevligt, lite mindre lägenhetshotell som består av tre byggnader. I mitten av området ligger poolområdet inbäddat i frodig grönska och vajande palmer. Här finns pool med barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. Hotellet ligger även nära den lilla stranden Charco del Conde och ca 1,4 kilometer från den större stranden La Playa.

Trappor inom hotellområdet. Det finns ytterligare en ingång till hotellet som kan användas av den som har svårt med trappor. Denna entré öppnas på förfrågan. Receptionen är öppen mellan ca kl. 8.00-23.00. Den är också alltid öppen vid ankomst. Lokal trafik.

I närheten av hotellet finns både restauranger och matbutik och till den pittoreska lilla fiskebyn Las Vueltas är det ca 900 meter.

Måltider

Inga.