Kundomdömen om Jardin del Conde

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 96 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
5,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Fin altan, bra läge nära pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


10 av 10

+
Lugnet, servicen, läget, atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


9 av 10

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


8 av 10

+
Lugnt, rent, fint poolområde, nära stranden, stor lägenhet, tyst.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


9 av 10

+
Vackert och centralt beläget i orten. Mycket fin och välskött poolanläggning och trädgård. Rymlig lägenhet med fin uteplats direkt mot pool och trädgård
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


7 av 10

+
Bra läge, lugnt och tyst. Rymlig lägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2022-02-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-02-13


5 av 10

+
Läget!
-
Sängarna. Jag sov uselt i sängen och nästan lika illa på den stenhårda soffan.

Bekräftad gäst: 2022-02-13


10 av 10

+
Bra läge. Bra standard och storlek på lägenheten. Bra poolområde
-
Lite mer utrustning i köket.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


7 av 10

+
-
Vi har aldrig haft att göra med så otrevlig och icke service minded personal. Vi hade explicit önskat att inte hamna i rum 117 jardin el conde. Vi får då rum 217 som visar sig va lika illa - vid incheck säger de att rummet är lugnt och tyst. Därefter väcks vi varje morgon kl 06-08 av att städpersonalen står och skriker utanför vårt fönster. Detta pågår fram till 15 varje dag. Detta pga att städet har sitt kontor i rum 116 precis nedanför oss. Det rummet är alltså omgjort till deras förråd/kontor, där springer de ut och in hela dagarna och ropar o pratar högt till varandra. När vi klagar i receptionen får vi ett otrevligt bemötande och när vi vill byta rum säger de att det inte finns. När vi påpekar att vi sett flera rum lediga säger receptionen ”ja men varför ska vi behöva jobba extra för er skull, det är ju enkelt för er men då behöver vår städpersonal städa ett rum extra”. När jag en dag, efter att försökt sitta på balkongen en stund men bara behövt lyssna på städerskornas skrik precis nedanför, ber städerskorna va lite tysta så skratta de åt mig och fortsätter på samma vis.

Bekräftad gäst: 2021-12-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
59
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-02-17

av pool5518 Sundsvall, Sverige

Mitt i prick!

Vi tillbringade 3 veckor på detta ställe. Helnöjda! Bra läge, mycket nära havet, nära till mataffärer, nära till hamnen, stränder, restauranger mm, nära till allt! Inte nytt men har det viktigaste av allt, mycket bra personal. Välskött poolanläggning men tillgång till solstolar och parasoll. Rent både inne och ute. Rena lakan en gång i veckan, byte av handdukar nästan varje dag, tömning av hushållssopor och rengöring av golv oxå dagligen, super! Bra storlek på lägenheten, uppskattade oxå att det bara var 2 våningar. Lugnt och fint! Hälsningar Hans och Lena från Sverige

 
2016-11-04

av KerstinT163

Lugnt, rent o fint.

Nära till allt. Ligger som "mitt i". Åt ena hållet hamnen med mysiga kvarter o åt andra hållet.långa stranden o bra lunchställen. Lilla stranden tvärs över gatan. Nästan lite för mycket städ. Lite väl sparsamt med köksutrustning. Sköna sängar o kuddar. Jättebra!!

 
2012-04-24

av Stina67Uppsala Uppsala

Lugnt,fint och rent

Stora rymliga lägenheter,lite slitna i utrustningen tex spis,kastruller och liknande,bekväma sängar. Vackra omgivningar,snyggt poolområde och promenadavstånd överallt.Minimarket i källaren och ett lite större bredvid, Stor Sparbutik inom promenadavstånd.Vänlig personal på hela hotellet.Trappor både uppför och nedför för att komma till reception och boende,inga hissar.

 
2012-04-23

av hilda111 Filipstad

Fint hotell

Lagom stort tvåvåningshotell med trevlig atmosfär. Väl tilltagna 2rumslägenheter med balkong eller uteplats. Tyvärr lite sol på uteplatsen för vissa lägenheter. Fin omgivning.

 
2012-02-16

av muminpappan Bromarf, Southern Finland, Finland

Rent, helt och lugnt

Rent och snyggt aparemento med vänlig personal som betjänar till kl 23 på kvällarna. Rymliga rum, TV. Minimarket, bar och glassbar i "källarvåningen". Från receptionen är det trappor upp och ut innan man kommer till rum eller ut på gatan. Barnstranden "Baby beach" tvärs över den lugna gatan. Till simstranden i hamnen går man på tio minuter. Posten, Spar-butiken och en liten köpgata med klädaffärer, bagerier mm finns i följande kvarter. Vi stannade två veckor och stortrivdes i hotellet som var vår bas för de dagliga vandringarna på la Gomera. Vi rekommenderar varmt Jardin del Conde och dess språkkunniga och glada personal!