Kundomdömen om Abora Interclub by Lopesan - vinter 2023/24

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 317 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Polen
-
Gratis bussen till stranden borde gå till San Agustins strand också inte bara till Playa Ingels.När man skall hem borde det stå på bussen att den går till Abora Interclub annnars vet man inte att det är den som kom utan måste fråga.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


7 av 10

+
Rom/leilighet
-
På pool området. Poolene var bra, men solsengene dårlige. Veldig mange gamle (grønne) solsenger, der trekket har blitt så slitt at man blir liggende langt ned med "rompa". Prøvde mange forskjellige, men de fleste var sånn. Var en del nye (grå) senger der, og de var bra, men disse ble fort opptatt. Også dårlig att self service i pool området var stengt. Bar området i resepsjonen var også veldig ubehagelig. Veldig sterkt lys, og mange ukomfortable sittegrupper. Skulle tro en nyutdannet arkitekt har fått frie tøyler, og da tenker estetikk fremfor komfort.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
Hela området välskött. Mat och service jättebra. Hela gänget supernöjda!
-

Bekräftad gäst: 2024-02-24


7 av 10

+
Trevligt poolområde med palmer och grönska. Trots många boende aldrig svårt att hitta en solsäng och det var inga långa avstånd till något.
-
Bättre skyltning till rummen skulle nog underlätta. Det hade varit jättebra om de försökte dämpa ljudnivån i den stora restaurangen. Väldigt hög ljudvolym och det gick inte att föra samtal vid borden samt extremt tröttande.

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
Maten, poolområdet!
-
Väldigt högljutt i matsalen, aldrig hört något liknande på andra hotell. Mycket hög musik vid poolområdet, vilket anses märkligt med tanke på att det är mycket småbarnsfamiljer.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-10


10 av 10

+
Maten och den fina trädgården
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


10 av 10

+
Barnvänligt
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4799 omdömen
Utmärkt
 
1512
Väldigt bra
 
1879
Bra
 
802
Mindre bra
 
327
Underkänt
 
279

5 senaste omdömen

2023-09-14

av Emma C

Emma & Helena

Ett helt fantastiskt hotell. Finns alltid något att äta och dricka, många pooler, tävlingar och vara med i, bar där man fick drinkar och väldigt trevlig personal och deras Michael Jacksons uppträdande var väldigt bra.

 
2023-04-12

av Tommie A

Familje vänligt men hårda sängar

Hade gett fem stjärnor om sängarna varit mjukare. Både jag och min man sov inte alls bra i sängarna. Jag bad om att få mjukare och de sa att de skulle lägga på en tunn extra madrass men kom aldrig något. Enda sättet som jag kunde sova någorlunda o sängen var att sova ovanpå kuddarna. Bra hotell gör barn. Trevligt hotell med alla pooler på rad. En stor pool med rutchkana men våra små fick inte åka med simpuffar då man var tvungen att kunna simma, tråkigt för fanns inga rutschkanor som dom kunde åka. På biler innan fanns en liten rutschkana på bilden men den fanns inte på plats. Men de hade kul ändå och plaskade runt. Barnklubben var två gånger per dag ca 1 timme gratis att delta och de har västar på barnen så de vet vilka som tillhör. Min 5 åring tyckte det var kul men inte 7 åringen. De gjorde lite lekar, rotade vattenkrig mm. Lekplatser finns två men många olika klätterställningar och rutschkanor. Fanns alltid något att äta då poolbaren alltid serverar mat 10-23 som korv med bröd hamburgare (som vi aldrig prova då köttet var rosa) pommes frukt, chorros, lökringar mm Frukost lunch och middag serveras i huvud restaurangen precis vid receptionen. Frukost 08-11 lunch 13-15:30 middag 18:30-22. Inte jätte stort urval men absolut så man kunde välja mellan lite olika varje dag. Maten kändes vällagad och med lite smak. Skönt med ta själv stationer på dricka så man slipper stå i kö. Fanns alltid kaffe, läsk, vatten vin och öl. Det är rent och fräscht i poolen. Rummen är ok men börjar vara slitna på vissa ställen. Sängarna var det värsta. Så hårda att jag vaknade flera gånger per natt och hade ont i höfterna och ryggen. Vi hade familjerum och fick på bottenplan plan 0 med en liten trädgård och havsutsikt mellan husen ut mot gatan. Trafiken låter ganska mycket få det är en uppförsbacke utanför så bilarna behöver gasa på för att komma upp. Taxi till palmitos zoo kosta 21 euro finns buss men ca 1 km till busstationen Till yumbo shoping 8 euro (inte någe bra shoping) Gå till receptionen så fixar de taxi på mindre än 5 min. Finns en spar butik som tar ca 5-10 min att gå till där det finns bas varor. Stranden tar det ca 10 min att gå till. Många trappor så vi gick bara en gång. Var blåsigt på hotellet hela tiden. Gissar att det är det hela tiden då det bara finns fasta parasoll i trä. Solstolarna blev snabbt upptagna och var inte lätt att hitta 4 solstolar bredvid varandra. I familjerum fanns ett kylskåp men väldigt litet En vattenflaska får man på rummet men bara en för hela vistelsen. Kan tas med och fulla på i restaurangen. Fanns två koppar på rummet men ville man ha en kaffemaskin fick man betala 2,5 euro extra per dag. Poolhandukar kostar 5 euro styck i deposition 1 euro för att få nya tvättade. En deposition på 50 euro tas ut vid ankomst som man får tillbaka när man åker. Man kan även använda det för att köpa til saker som tex kaffe vid frukost 1,7 euro ( inte värt samma som i maskinenhetens) 2,5 ett glas färskpressad juice. 3,5 för en smoothy, vi testade allt och smoothy var kanske värt men finns så mycket annat att välja på så tycker inte det är värt att betala extra för det. I duschen fanns det svampig och balsam men värdelös balsam. Fanns även tvål och hudlotion skönt att slippa ta med eget. Man fick även skrubb, toner, mössa för dusch och topps. På kvällen är det underhållning blandat varje dag, vi gick inte så ofta få det var sent. 21:30, vi hade små barn som var trötta då. Barn disco Kl 20:30 var på gränsen att vi orka några gånger. Fanns även spelhörna men som kostar pengar. 1 euro för tex mario cart, biljard shuffelboard mm. 2 euro för att ta med klo eller snurra maskin och då får man vinst varje gång.

 
2023-02-13

av Coastal278141

Dåligt

Högt beläget hotell, långt att gå till centrala gatan och stranden, lång uppförsbacke många trappor för barnvagnar på hotellet Poolområdet fint men dom spelade skyhög musik där så man fick leta plats långt från poolen som förövrigt var svinkall Maten enahanda och smaklös även om uppläggen på salladsborden såg fint ut tråkigt beläget hotell, inga restauranger i närheten, fick åka taxi hela tiden

 
2023-01-21

av christinabX5092GE Ängelholm, Sverige

BRA MEN INTE BÄST!

Fräscht och rent hotell. Barnvänligt. Fina poolområden och en jättestor trädgård att njuta av. Gott om solstolar där. Mycket bra stort rum och duschrum. Maten var tyvärr enahanda. Efter 2 veckors vistelse här var vi väldigt trötta på att äta samma mat hela tiden. Utbudet på barens drinkar som ingick i all inclusive var uselt. Hotellet saknar sällskapsutrymmen. Endast sittplatser i den stimmiga foaje'n. Hotellet är beläget högt upp på en återvändsgata. Inget bra läge för promenader. Långt till centrum där bussarna går till andra orter runt omkring.

 
2023-01-13

av W5713MRlauran Hässleholm, Sverige

Helt okej

Maten var bäst, stor variation. Det var för högljudd nivå i matsalen med många skrikande barn. Ingen lugn miljö. Det var himla kallt i poolen, vi kunde ej alls bada. Nackdelen var oxå att det finns inget gym. Skulle jag vetat det från början skulle jag valt en annan hotell men jag läste att de hade ett gym. Ok hotell för familjer med små barn men inte om man vill koppla av.