Rumstyper på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass av varierande storlek, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass av varierande storlek, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrock. Badkar med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter, Unique

Juniorsviter med balkong eller terrass av varierande storlek. Juniorsviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med två handfat, badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Väljer du att boka en juniorsvit får du ta del av hotellets koncept Unique med bland annat VIP-frukost, reserverad del vid poolområdet och tillgång till VIP-lounge.

Rumsstorlek: ca 96 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter - Unique

Sviter med balkong eller terrass av varierande storlek samt havsutsikt. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. En tv med internationella kanaler i varje rum. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Väljer du att boka en svit får du ta del av hotellets koncept Unique med bland annat VIP-frukost, reserverad del vid poolområdet och tillgång till VIP-lounge.

Rumsstorlek: ca 120 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.