Rumstyper på Lopesan Villa del Conde

Dubbelrum

Stora, ljusa och fina dubbelrum med en dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass av varierande storlek, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Stora och fina enkelrum. Dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork och badrock. Badkar med dusch samt wc. Balkong eller terrass av varierande storlek, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter, Unique

Stora, ljusa och fint inredda juniorsviter som består av ett sovrum och ett vardagsrum. En stor dubbelsäng i sovrummet och ett vardagsrum med möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Nespressobryggare. Minibar. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med två handfat, badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.

  • Väljer du att boka en juniorsvit får du ta del av hotellets koncept Unique med bland annat VIP-frukost, reserverad del vid poolområdet och tillgång till VIP-lounge.

Rumsstorlek: ca 96 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter - Unique

Stora, ljusa och fint inredda sviter som består av ett sovrum med en stor dubbelsäng och ett vardagsrum med möjliga extrabäddar i bäddbar soffa och matbord med stolar. En tv med satellitkanaler i varje rum. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Nespressomaskin. Minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass av varierande storlek. Havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Väljer du att boka en svit får du ta del av hotellets koncept Unique med bland annat VIP-frukost, reserverad del vid poolområdet och tillgång till VIP-lounge.

Rumsstorlek: ca 120 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.