Kundomdömen om Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det var en spännande arkitektur och fantastiskt fint läge. Bra också med så många träningsaktiviteter och fint underhållningsprogram.
-
Under halva vår vistelse var ett par av restaurangerna stängda, bland annat den ena av halvpensionsrestaurangerna samt det viktiga poolkaféet, vilket var tråkigt. Även huvudrestaurangen stängde då en halvtimme tidigare vilket ingen påtalat och gjorde middagarna väldigt stressiga. Inträde till spaet kostade extra, vilket inte helt framgick vid bokning. Och det som ingick i spaentrén var väldigt begränsat. I vårt baddrum läckte handfatet vilket skapade olägenhet.

Bekräftad gäst: 2022-01-12


10 av 10

+
Hela organisationen
-
Inte mycket

Bekräftad gäst: 2022-01-08


10 av 10

+
Det mesta är bra, servicen är bra, rummen trevliga, polerna bra, personalen mycket bra.
-
Gymmet är bara öppet från 10:00, borde kunna vara öppet hela dygnet, eller åtminstone från 08:00. Bara två vägguttag på rummet, blir för lite med två telefoner, två Ipad, två datorer, två trådlösa hörlurar, två laddbara klockor. Hotellet lånade ut ett grenuttag som gjorde det överkomligt.

Bekräftad gäst: 2022-01-05


9 av 10

+
Läget trädgården med poolerna
-
Maten kan variera mer. Jag är vegetarian

Bekräftad gäst: 2021-12-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-01


9 av 10

+
Fint, stor uppvärmd pool, gott om solstolar, bra mat för att vara "stordrift"
-
rumsfördelningen. vi fick springa runt i nästan två timmar innan vi fick ett rum som var acceptabelt. Jag förstår inte varför man måste tilldela de sämsta rummen till chartergästerna.

Bekräftad gäst: 2021-11-27


10 av 10

+
Möjlighet till ett flertal aktiviteter!
-
En kväll var det väldigt ljudligt i korridoren och jag tror att det berodde på att det var konferenser på hotellet. Kanske deltagare på dem skulle bo avskilt från oss andra!

Bekräftad gäst: 2021-11-27


10 av 10

+
Allt var bra men närheten till stranden och allt det andra gjorde att hotellet var det absolut bästa jag besökt och jag har varit på många hotel i olika länder. Byggnadernas olika utseende gjorde att jag aldrig tröttnade på att gå omkring i hotellet. Jag är så nöjd och vill gärna komma tillbaka.
-
Jag kan inte finna något som skulle kunna förbättras, allt var i högsta klass.

Bekräftad gäst: 2021-11-24


8 av 10

+
Generösa och bra ytor både inomhus och utomhus. Bra badrum.
-
Finns möjligheter till att höja nivån på middagsbuffen.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


9 av 10

+
Rum och mat
-
Varmare i poolerna

Bekräftad gäst: 2021-11-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4686 omdömen
Utmärkt
 
3031
Väldigt bra
 
1069
Bra
 
371
Mindre bra
 
139
Underkänt
 
76

5 senaste omdömen

2022-01-03

av 444_sac Stockholm, Sverige

Mestadels mycket bra

Hotellet är fräscht. Personal vänliga. Området känns som en liten trevlig ort. Väldigt mysigt. Maten var blandad. God frukost. Buffé god men man tröttnar. Lyxrestaurangen på hotellet besökte vi en gång, den var bra. Men a la carte restaurang nr 2 var inte bra alls. Kunde inte äta upp pizzan, de verkade ha glömt tomatsås osv. Gymmet borde öppna kl 8 och vara öppet alla veckodagar ( öppnar först kl 10 och stängt lör, sön). Synd för de som vill träna på morgonen. Kommer gärna tillbaka.

 
2021-12-20

av 804christerl Ludvika, Sverige

Suveränt hotell

Mycket trevligt hotell. Mycket god mat. Frukost och middag riktigt bra. Trevlig personal som är riktigt serviceinriktade. Poolerna bra. Direkt havsläge. Om möjligt välj ett rum med havsutsikt. Strandpromenaden riktigt bra. Kan inte bli så mycket bättre på Gran Canaria.

 
2019-12-17

av Christer N

30 november till 14 december - golf - sol - bad

mycket bra rum, fint hotellområde med ett flertal pooler. Flera restauranger med utmärkt mat och service. Väldigt fin frukost med allt man kan önska sig. Bemötande från personalen föredömlig. Golf på Lopesan Meloneras - 10 rundor på toppenbana med bra restaurang och shop.

 
2019-11-29

av PeO57 Dubai, Förenade Arabemiraten

Semestervecka i November

Ett härligt hotell. Bra pooler, bra service och En underbar SPA avdelning. Lagom promenad om man vill ligga på sandstranden i Mas Palonasöknen. Fantastisk frukost. Inte mycket som kan bli bättre. Lagom promenadavstånd till ett rikligt utbud av restauranger för kvällsmiddag nära stranden. Shopping i närheten har mycket hög kvalitet och man slipper de dåliga turistprylarna. Lugnt och tryggt område på södra Gran Canaria. 15 min med taxi till flygplatsen. Hit åker man gärna.

 
2019-04-03

av Ralph H Löddeköpinge, Sverige

stjärnorna har trilla bort. betrakta detta hotell som 3 star

Detta hotell kan inte anses som 5 sjärnigt inget kylskåp, airconditionen begränsad till 22 grader, Om man vill ha 20 grader funkar inte detta.Sparsamt möblerat rum, som påminner om en sjuksal. Man tar bet för WiFi o safebox Tänk att få springa ett par hundra meter till baren för att få några isbitar Jag beställde is från roomservice 5 € Sängarna var bra .Poolarea var utmärkt Men detta är inget hotell, som jag återvänder till