Kundomdömen om Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fina stora, rena rum med skön säng och balkong/uteplats. Bra råvaror och utbud av mat generellt även om inte vatten ingick i halvpension vid middag. Bra och snabb service. Superb städning.
-
Det känns inte riktigt som 5 stjärnigt. Saknas det lilla extra. Bitvis lite slitet. Vatten och kaffe borde ingå och finnas på rummet. Kylskåp var snyggt men inte så funktionellt och lät mycket. Safety box borde ingå inte kosta extra. Ful, mörk och otrevlig poolrestaurang med begränsad meny och lite otrevlig personal. Lite lyhört. Enormt stort och svårt att hitta, kunde vara bättre skyltat. Nu var spat stängt pga Corona men borde ingå lite bra erbjudande och rabatter för gäster och även möjlighet att delta på träningspass på Baobab (på vissa om inte alla pass). Dyrt med enkelrum för ensamresenärer.

Bekräftad gäst: 2021-03-13


8 av 10

+
Bra rum, fin tennisbana, bra pool, lite folk, nära promenad och restauranger
-
1) Maten är urdålig, bilig, för mycket men för dålig kvalite, vi köpte HB men var tvungna att tacka nej, 2) ingen havstrand eller ngn bra strand trotts att man är så nära havet

Bekräftad gäst: 2021-03-06


8 av 10

+
Stor och fin anläggning med många poler och rent och snyggt
-
Personalen kraftigt begränsad i antal innebar att servicenivån blev låg

Bekräftad gäst: 2021-02-06


7 av 10

+
Restaurangpersonalen
-
Lyhördhet, jag led av alla ljud av städvagnar i korridorer och ropande städerskor. Poolvakter kunde inte engelska. Smuts på lampskärmar i rummet. Lite sjaskigt intryck. Ingen finish. Vissa områden såg nedgångna ut, som t ex tennisbanan. Bristfällig information vid receptionen angående poolhanddukar och webbapp.

Bekräftad gäst: 2021-01-30


10 av 10

+
Personalen, poolerna, maten
-
Rummet luktade något unket

Bekräftad gäst: 2021-01-30


10 av 10

+
Fin och organiserad
-
?

Bekräftad gäst: 2021-01-23


10 av 10

+
Lingonet, olika poolområden ,härligt med saltvattenpoolen. Kunna ta behandlingar i deras spa. Vänlig personal RENT överallt!
-
Kan inte komma på något

Bekräftad gäst: 2020-03-11


9 av 10

+
Gott om utrymme, alltid lediga solstolar. Närheten till strandpromenaden. Spaet.
-
Sakna varm jacuzzi. Dålig information om vad som händer på hotellet, om underhållning, vattengymnastik etc.

Bekräftad gäst: 2020-03-07


9 av 10

+
Den uppvärmda poolen
-
Ha en uppvärmd pool även för lek

Bekräftad gäst: 2020-03-04


6 av 10

+
Rummet
-
Allt speciellt maten som var bland det sämsta vi ätit på alla hotell vi bott på😉

Bekräftad gäst: 2020-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4622 omdömen
Utmärkt
 
2992
Väldigt bra
 
1055
Bra
 
363
Mindre bra
 
137
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2019-12-17

av Christer N

30 november till 14 december - golf - sol - bad

mycket bra rum, fint hotellområde med ett flertal pooler. Flera restauranger med utmärkt mat och service. Väldigt fin frukost med allt man kan önska sig. Bemötande från personalen föredömlig. Golf på Lopesan Meloneras - 10 rundor på toppenbana med bra restaurang och shop.

 
2019-11-29

av PeO57 Dubai, Förenade Arabemiraten

Semestervecka i November

Ett härligt hotell. Bra pooler, bra service och En underbar SPA avdelning. Lagom promenad om man vill ligga på sandstranden i Mas Palonasöknen. Fantastisk frukost. Inte mycket som kan bli bättre. Lagom promenadavstånd till ett rikligt utbud av restauranger för kvällsmiddag nära stranden. Shopping i närheten har mycket hög kvalitet och man slipper de dåliga turistprylarna. Lugnt och tryggt område på södra Gran Canaria. 15 min med taxi till flygplatsen. Hit åker man gärna.

 
2019-04-03

av Ralph H Löddeköpinge, Sverige

stjärnorna har trilla bort. betrakta detta hotell som 3 star

Detta hotell kan inte anses som 5 sjärnigt inget kylskåp, airconditionen begränsad till 22 grader, Om man vill ha 20 grader funkar inte detta.Sparsamt möblerat rum, som påminner om en sjuksal. Man tar bet för WiFi o safebox Tänk att få springa ett par hundra meter till baren för att få några isbitar Jag beställde is från roomservice 5 € Sängarna var bra .Poolarea var utmärkt Men detta är inget hotell, som jag återvänder till

 
2019-02-03

av TravelerWithFamily20 Helsingfors, Finland

Reste i sällskap med 3 generationer, varav den yngsta personen var 2 år

Fantastisk anläggning. Allt är väldigt estetiskt, både rummen och de gemensamma utrymmena inklusive trädgårdsplanteringar. Trevliga poolområden och ett tilltalande torg (plaza) som centrum. Vi gillade helhetsarkitekturen som består av ett flertal villor som bildar ett litet stadssamhälle. Vi kommer säkert att återvända.Vi bodde ifjol på hotellet Costa Meloneras, och i jämförelse var detta ett snäppet bättre hotel som helhet. Men jag ger ändå maten i buffetrestaurangerna på Costa Meloneras lite högre poäng. Restaurang Ovo var däremot en mycket trevlig upplevelse som var bättre än de vi upplevde ifjol. Ett litet minus också för att man får ekologiska kuddar som tilläggservice för 6 euro / natt. I ett femstjärnigt hotel kunde man utgå från att ekologiska och kemikaliefria kuddar är standard. Sådant borde bakas in i priset.

 
2019-01-29

av Mikael A

Hotell

Ett mycket bra hotell med utmärkt service. Fantastiska pooler, bra mat till hyfsade priser, rummen är stora och utmärkta, rent och fint. Ligger fint alldeles nere vid havet. Hit kommer jag gärna....,.,,