Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - sommar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 657 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ovanlig fin anläggning, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-11-26


9 av 10

+
Pool området och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-11-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


10 av 10

+
Ett stort hotell men som lyckats att skapa en känsla av lugn ändå i alla miljöer. Fina rum, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


9 av 10

+
Stort område. Bra priser på mat/dryck. Bra för barn
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


9 av 10

+
Poolområden, maten
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


9 av 10

+
Fantastiska miljöer
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8637 omdömen
Utmärkt
 
5521
Väldigt bra
 
1928
Bra
 
731
Mindre bra
 
243
Underkänt
 
214

5 senaste omdömen

2022-11-25

av Richard D Taby, Sverige

Härligt lyxigt hotell i Meloneras

Toppbetyg på allt. En annorlunda och spännande hotellanläggning, där man kan leva lyxigt utan att gå utanför hotellet. Ligger i en skön omgivning nära den långa strandpromenaden på Gran Canaria sydkust. Hotellanläggningen, maten, servicen, poolerna…allt var toppen. Gäller dock att man inte får rum på nedre botten, för då gör palmer mm att rummen blir mörka.

 
2022-11-19

av CarlOnFire

Mysig vistelse

Fint hotell med härlig miljö vid dess olika pooler. Passar både familjer med mindre barn och vuxna. Mindre roligt i början av vår vistelse när hotellrummet luktade avlopp. Vi fick byta rum efter lite snack i receptionen och sen blev det bra igen. Hotellet erbjuder olika restauranger men alla har samma utbud. Maten var vissa dagar bättre än andra. Vissa bestick och glas har nog blivit dåligt diskade då det var smutsiga flertal gånger under veckan. Personalen var trevliga och hjälpsamma. Mysig och snabb promenad ner till stranden med flertal restauranger och mängder med shopping. Gött väder under veckan i November.

 
2022-05-27

av DippetyDan Stockholm, Sverige

Fint jättestort hotell på gott och ont

Vi bodde här med familjen. Ska försöka att summera positiva och negativa saker med vistelsen: Positivt Vänlig personal som skojjar och verkar trivas på sina jobb. Flera fina pooler i olika former. Fantastisk frukost, det enda som saknades var grovt rågbröd. Lax, Manchego-ost, alla frukter, juicer, youghurts, olika frukostflingor, Cava m.m. Stora fina fräscha rum, vår hade bäddsoffa som vårt barn sov gott i. De hårda kuddarna kunde man byta i receptionen mot mjukare, även hämta vattenkokare. Minibar-kylskåp som man kunde ta ut spriten från och lägga in sin egen mat/dryck. Bra läge även om det inte ligger direkt vid stranden. Nära till supermarket, arkadhall, apotek och cafe/restauranger. Bra Kids Club. Många uttag för att ladda apparater i rummet. Stort fint badrum med rejält stort badkar. Bra gratis gym med det mesta. Negativt Alltför stort, inte så mysigt. Solstolarna bokades upp på förmiddagen av folk som inte ens var där. Lyhört, om några barn härjar i korridoren längre bort hörde det ända till vårt rum. Poolerna stänger redan kl 18(!!!). Vårt avlopp luktade illa. Mörka rum och vissa passager på hotellet. Wifi är riktigt dåligt och opålitligt. STORT MINUS!

 
2022-04-12

av Yourguest16 Stockholm, Sverige

Häftigt hotell med ett riktigt bra poolområde

Hotellet är generellt väldigt fint. Visst börjar hotellet på vissa stället bli lite slitet, men höll fortfarande en bra nivå tycker vi. Mycket bra poolområde där det är trevligt att hänga. Det har skrivits i tidigare recensioner att det varit mycket barn och hög ljudvolym, vilket vi inte alls upplevde! Personalen på hotellet är väldigt hjälpsamma, precis som många tidigare påpekat! Vad gäller maten och buffén så håller den absolut en ok nivå och motsvarar de förväntningar som man har på hotell som denna. Två saker vi vill lyfta som potential: 1, Toaletten på vårt rum luktade illa. Vi har sett att fler skrivit liknande på tidigare recensioner. När vi meddelade personalen så sade de att de haft problem med lukten, och de försökte hjälpa oss byta rum. Dessvärre var hotellet rätt fullt och vi kunde ej få ett bra ersättningarna. 2, Wi-Fi, kändes som att vara tillbaka till år 2004, vilket faktiskt inte är ok. Dålig mottagning i såväl rum som vid poolområdet. Borde vara väldigt enkelt att fixa! Sammanfattningsvis så skulle jag absolut rekommendera hotellet! Vi hade en riktigt bra vecka där!

 
2022-03-07

av Milo L Göteborg, Sverige

stress, högljutt och ingen semesterkänsla

Åk inte hit om du vill ha en avslappnande semester för återhämtning. Efter en vecka på Lopesan Baobab behöver du en semester efter semstern. Trädgården och poolområden är fina men tyvärr eftersatta. Mungo Park Bar har trevlig personal och lunchen på Pili Pili en trevligt stopp. Det går en väg på båda sidor om hotellet med tjutande sirener, bilköer och lastbilar. Ljudnivån är hög hela tiden, både dag och kväll. Underhållningen skär i öronen oavsett du är på området eller på rummet. Rummen är lyhörda, du hör dina grannar dygnet runt, ta med öronproppar! Det finns ingen plats på hotellet där du kan slappna av utan störande ljud, det förstör hela semestern. Matsalerna är stora och uttröttande, noll mat ro. Extremt tempo och stök, man vill bara därifrån. Glöm inte väckarklockan! Varje morgon SENAST kl 07 måste du gå ut och boka solstolar, en person får bevaka dem så glöm att äta frukost tillsammans med familjen. För mig som ensamstående var jag och sonen utan platser i solen vid poolen flera av dagarna. Solen behövs, poolerna är kalla. Man har konstant stress inombords, helt värdelöst. Hotellet har förlorat sin glans och jag kan inte rekommendera det. Möjligen ett alt för den stora familjen / släkten så att ni kan turas om att jobba i skift på semestern.