Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - sommar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 663 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Pool områden / arkitekturen
-
Resturangen och långsam reception

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
Poolerna och den goda maten!
-
Servicen på restaurang Pili Pili är något ojämn!

Bekräftad gäst: 2024-04-07


7 av 10

+
Ingenting. När jag skulle boka a la carte så gick det bara att boka på en restaurang. Slutade med att vi fick en a la carte middag.
-
Trodde nog att för det priset så skulle jag vilja ha högre standard. Vi bodde 3 i rummet, hade 2 balkongstolar, 2 dricksglas. 2 tandborstglas. De bäddade aldrig i hop soffan så det blev ju trångt på rummet och ingenstans att sitta.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
Den härliga miljön med alla växter, maten och servicen
-
Lite för hög kudde bara

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
-
Djur i rummet

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
Allt
-
Fanns allt man önskade

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
Servicen när jag hade det bekymmersamt och behövde läkarvård , uppskattar att det fanns läkare på hotellet och att det var öppet flera gånger
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


10 av 10

+
Fantastisk miljö, bra poolområden, bra rum, fin utsikt och bra faciliteter
-
Perfekt hotell, maten kan förbättras men i övrigt inga synpunkter

Bekräftad gäst: 2024-03-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

9449 omdömen
Utmärkt
 
6038
Väldigt bra
 
2079
Bra
 
809
Mindre bra
 
276
Underkänt
 
248

5 senaste omdömen

2024-05-02

av Luis M

Good visit in baobab

Jag var själv på hotellet i två veckor och älskade hotellrummet, hotellet gav mig en känsla som att man var i Afrika, och kändes modernt men ändå med mycket klassiska inslag på inredningen , och all mat var jättebra, personalen på aktiviteterna var väldigt bra speciellt Cesar and Natalia dem var väldigt inbjudande till att få med mig på aktiviteterna och trevliga, Jag kommer tillbaka i framtiden!

 
2024-03-26

av Anna V

Fantastiskt hotell

Fantastik resort där det mesta finns! Ett hotell vi har återkommit till 4 gånger genom åren. Man vet alltid vad man får, trevlig personal, väldigt god och varierad mat, olika pooler som passar både barn och vuxna, fin miljö och härliga rum. Hade det inte varit för att vi är klara med att upptäcka Gran Canaria hade vi åkt tillbaka till detta hotell flera gången. En underbar atmosfär väl värd sina pengar! Åk, bara åk!:)

 
2023-12-25

av Birgitta N

Mycket bra hotell

Alltid lika trevligt på Baobab. Vi har varit här 13 gånger och återkommer gärna. Vi har hittat vårt rum där vi trivs utmärkt. Rummet är rent,maten god och personalen i matsalen under ledning av Sebastian är suverän. Alltid vänliga och hjälpsamma. Nära till allt samt shopen på hotellet är mycket bra. Vi trivs helt enkelt.

 
2023-12-03

av Tomas M Örebro, Sverige

Två härliga veckor

Vi har bott här många gånger tidigare, och den här gången var vi här i två veckor. Det är orättvist att beskriva hotellet som ett "boende"! Vi uppskattar hela upplevelsen, boendet, maten, poolerna, servicen och personalen. Vi hade halvpension och det är ett tips till andra.

 
2023-10-30

av Jonathan H Jönköping, Sverige

Överlag bra men observandum gällande poolerna. Läs för mer info.

Hotellet i kolonial design är rent, välordnat och personalen mkt trevlig och tillmötesgående. Bra utbud av poolbarer och affär för lunch och dryck under dagen. Frukosten också bra men stundtals lite stimmigt och stökigt i lokalen. Middag på hotellets restauranger fann vi ej prisvärda i jämförelse med de restauranger av högre kvalitet som fanns längs med strandpromenaden i Meloneras. Hotellets största tillgång, det omfattande poolområdet, blev också lite av den enda besvikelsen. Under vår resa i oktober va temperaturen i poolerna generellt i kyligaste laget för bad. Absolut bästa bad under veckan hittade vi i Vulcano pool, där temperaturen va bra och dessutom fantastiskt solläge under hela dagen. Dessvärre fanns mkt begränsat antal platser kring Vulcano pool sett till hotellets antal gäster vilket ledde till konkurrens om platserna, handduks- paxning av solstolar och allt för tidiga morgnar för att säkra sin plats vid poolen under dagen.