Fakta om Meloneras

Transfer:

Från flygplatsen med buss till första hotellet i Meloneras ca 30 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder:

Stranden i Meloneras består av grus, men det finns en lång strandpromenad som sträcker sig hela vägen till den härliga sandstranden i Maspalomas. Denna är lång och bred med vattensporter och solstolar.

Nöjen:

Stort nöjesutbud i Las Palmas och Playa del Inglés, Gran Canarias två nöjesmetropoler, där barerna, diskoteken, restaurangerna och nöjesställena ligger tätt. Meloneras uteliv är koncentrerat till den vackra boulevarden som sträcker sig utmed havet från fyren i Maspalomas ner till den lilla stranden i Meloneras. Promenaden är kantad av restauranger, barer och en och annan nattklubb av hög klass. I närheten av Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras ligger det mycket fashionabla kasinot.

Kommunikationer:

Mycket goda lokala bussförbindelser på ön. Gott om taxibilar. Bil- och mopeduthyrning.

Aktiviteter:

Olika typer av vattensporter, t ex windsurfing, kite och dykning. Tennis, squash och minigolf. Bergsvandring, cykling, sportfiske, paintball, fallskärmshoppning, SUP (Stand up paddle) och bowlinghallar. Gran Canaria har även flera bra 18-håls golfbanor. Ta gärna del av våra tips om vad man kan aktivera sig med under semestern på Gran Canaria.