Vista Oasis

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer. Du kan välja mellan att bo i tvårumslägenhet där All Inclusive ingår eller så väljer du att bara köpa till frukost eller halvpension.


Rumstyper

Tvårumslägenhet med All Inclusive för 1-4 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1480 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 4 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Vista Oasis finns ett trevlig poolområde där den stora poolen är uppdelat i tre sektioner med bland annat en grundare barnsektion. Solstolar och parasoller. Hotellet bjuder på transport till stranden i Maspalomas två gånger per dag. Från hotellet har du gångavstånd till restauranger och barer i Sonnenland. Det finns även minimarket i området.

Här finns en bufférestaurang och bar där det erbjuds dryck och snacks. Lekplats. Underhållning kvällstid. Tennis och bordtennis utan avgift.

Kostnadsfritt wifi i receptionen. Vill du låna en mikrovågsugn till din lägenhet, fråga i receptionen så hjälper de dig. Tvättmaskiner och torktumlare mot avgift.

Måltider

Tvårumslägenheter med All Inclusive:
Ingår:

  • All Inclusive

Tvårumslägenheter:

  • Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Bokar du till halvpension eller en tvårumslägenhet med All Inclusive ingår julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg/ingår ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 08.00-10.00
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00
  • Eftermiddagsfika, kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.30
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 11.00-22.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommar 24

Familjevänliga Canary Garden Club ligger i lugna, gröna omgivningar i Maspalomas. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är en oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan gäster över 18 år njuta av lugn och ro i juniorsvit deluxe och deluxesviter och områden bara för dem. Hotellet erbjuder aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Maspalomas Resort by Dunas

Välkommen till Maspalomas Resort by Dunas, vårt nya och fina Apollo Mondo Family-hotell på Kanarieöarna! Här trivs både stora och små familjer i de rymliga lägenheterna, och med All Inclusive inkluderat i priset behöver du inte oroa dig för att utgifterna springer iväg på plats. Här finns Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppträning och ett härligt Mondo Café på takterrassen!

Canary Garden Club - vinter 24/25

I lugna, gröna omgivningar i Maspalomas ligger Canary Garden Club, ett hotell som passar för hela familjen. Det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten och på området finns plats för både avkoppling och lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas är ett perfekt hotell när den stora familjen ska på semester, då kan familjen med barn och ungdomar kan bo i familjesviter för upp till sex personer och den äldre generationen kan bo i en tvårumsvilla med åldersgräns. Här finns flera poolområden med stora pooler, barnpooler, roliga splashpooler och så en pool med åldersgräns. Hotellet ligger i Maspalomas och har egen buss som flera gånger per dag som går ner till stranden. Köp gärna till All Inclusive för en extra bekväm familjesemester på Gran Canaria.