Vista Oasis

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer.


Rumstyper

Tvårumslägenhet med All Inclusive för 1-4 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1389 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 4 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Vista Oasis finns ett trevlig poolområde där den stora poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Hotellet har transportservice till stranden i Maspalomas 2 gånger per dag.

Här finns en bufférestaurang och bar där det erbjuds dryck och snacks.

Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mot avgift. Receptionen är bemannad dygnet runt. Lekplats. Underhållning kvällstid. Gratis tennis och bordtennis. Från hotellet har du gångavstånd till restauranger och barer i Sonnenland. Det finns även supermarkets i området. På hotellområdet finns tvättmaskiner och torktumlare mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

Tvårumslägenheter med All Inclusive: All Inclusive ingår.

Tvårumslägenheter: Inga måltider ingår. Frukost och halvpension kan köpas till.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl 8.00-10.00.
  • Lunch, kl. 13.00-15.00.
  • Eftermiddagskaffe/te, kl. 16.00-17.00.
  • Middag, kl. 18.30-20.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Slappa vid poolen efter morgonrundan eller ta gratisbussen till stranden istället. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club

Bo på familjevänliga Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i rymliga rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.