R2 Buganvilla Hotel & Spa

R2 Buganvilla ligger strax ovanför den långa och härliga stranden i Jandia som är gjord för långa promenader. På hotellet kan du koppla av i tre uppvärmda pooler, varav en för familjens minsta och en pool finns i hotellets spa. All Inclusive ingår för en avkopplande och bekväm semester. Från hotellet kan du se det vackra fyrtornet i Morro Jable och till själva fiskebyn Morro Jable är det ca 2 kilometer, som du kan nå via strandpromenaden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområdet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 238 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

R2 Buganvilla Hotel & Spa har ett poolområde med en pool och en barnpool. Båda poolerna är uppvärmda från november till april till ca 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller samt en pool- och snackbar som serverar dryck och lättare måltider under dagen. Poolhanddukar ingår.

I hotellets bufférestaurang kan du äta frukost, lunch och middag. Hotellet har även en á la carte-restaurang som är öppen några kvällar i veckan. Vårdad klädsel, långbyxor för män.

Tränar gör du i hotellets gym och några dagar i veckan anordnas det vattengympa, annars passar den långa stranden bra för en löprunda då den sträcker sig flera mil norrut. Du kan även spela bordtennis, dart och prova på bågskytte. Biljard mot avgift.

Till hotellets spa är gäster över 18 år välkomna och här finns bastu, ångbastu, jacuzzi och en uppvärmd inomhuspool samt spabehandlingar och massage, allt mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Ca 2 kilometer till centrum av Morro Jable.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 08.00-10.30
  • Kontintental frukost, 10.30-12.30
  • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-18.00
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.30-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Jandia

Servatur Alameda de Jandía

Servatur Alameda de Jandía ligger strax ovanför en bred, lång och härlig sandstrand, strax utanför Morro Jable. Här bor du i rymliga lägenheter och kan laga frukost och middag för sköna stunder på balkongen eller så bokar du till halvpension och bara kopplar av - du har ju semester. På hotellet finns ett poolområde med en uppvärmd pool.

Esencia de Fuerteventura by Princess

Esencia de Fuerteventura by Princess ligger ovanför den fina och långa sandstranden Playa de Esquinzo. Hotellet är perfekt för dig som vill ha flera pooler att välja mellan, aktiviteter och sporter för både stora och små och ett stort All Inclusive-program med möjlighet att äta på flera olika restauranger. Du har även tillgång till ett skönt Wellnessområde för avkoppling.