Rumstyper på Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort - Vinter 20/21

Deluxerum

Rymliga, smakfullt dekorerade deluxerum belägna högre upp i byggnaden. Extrabädd möjlig i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, strykbräda och strykjärn. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 49-53 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Rymliga, smakfullt dekorerade dubbelrum i markplan. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, strykbräda och strykjärn. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Rymliga, smakfullt dekorerade enkelrum i markplan. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, strykbräda och strykjärn. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Smakfullt dekorerade familjerum belägna högre upp i byggnaden. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, strykbräda och strykjärn. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer, varav 2 barn.

Familjerum deluxe

Rymliga, smakfullt dekorerade familjerum bestående av två deluxerum med förbindelsedörr mellan och plats för upp till åtta personer. TV med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, strykbräda och strykjärn. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 98-106 kvadratmeter.
Antal personer: 4-8 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit deluxe

Rymliga juniorsviter som består av ett rum med bord, en soffgrupp och två sängar. Det finns också ett lyxigt badrum i marmor med jacuzzi och separat dusch. Extrabäddar möjliga i hopfällbara sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit premium

Rymliga juniorsviter som består av ett rum med bord, en soffgrupp och två sängar. Det finns också ett lyxigt badrum i marmor med jacuzzi och separat dusch. Extrabäddar möjliga i hopfällbara sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork, strykbräda och strykjärn. Terrass eller balkong med utsikt mot trädgården. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.