Fyrarumslägenhet i etage med privat pool

Fyrarumslägenheter i etage med terrass och privat pool. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i två sovrum och en dubbelsäng i det tredje sovrummet. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Hårtork. Två badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 95 kvadratmeter.
Antal personer: 2-7 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i ett sovrum och en dubbelsäng i det andra sovrummet. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Hårtork. Badkar med dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 4-7 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.