Fyrarumslägenhet i etage med privat pool

Fyrarumslägenhet i etage med terrass och privat pool. På terrassen finns solstolar, bord och stolar samt en stege ner i poolen. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i två sovrum och en dubbelsäng i det tredje sovrummet. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Hårtork. Två badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 95 kvadratmeter.
Antal personer: 2-7 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i ett sovrum och en dubbelsäng i det andra sovrummet. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Hårtork. Badkar med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.