Fyrarumslägenhet i etage med privat pool

Enkla fyrarumslägenheter med privat pool. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar i två sovrum och en stor dubbelsäng i det tredje sovrummet. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Kokplattor, kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Två badrum med badkar och dusch samt wc. Hårtork. Terrass med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 95 kvadratmeter.
Antal personer: 2-7 personer.

Trerumslägenhet

Enkla trerumslägenheter med två sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar i ett sovrum och en stor dubbelsäng i det andra sovrummet. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badkar med dusch samt wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Enkla tvårumslägenheter med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar eller en stor dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Kokplattor, kylskåp och frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Tvättmaskin. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badkar med dusch samt wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.