Res tryggt med Apollo

Vi är glada att kunna välkomna dig som gäst att njuta av en härlig solsemester - på ett tryggt och säkert sätt. Med kvalitetssäkrade hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar, utflykter och aktiviteter ska du som vanligt kunna koppla av och känna dig trygg under din resa med Apollo. Vi följer alltid lokala myndigheters riktlinjer och rekommendationer.

Observera att nedan beskrivna restriktioner och rutiner kan komma att justeras om myndigheternas rekommendationer och beslut ändras. 

UD gick den 26/1 ut med en förlängd avrådan för icke- nödvändiga resor till alla länder utanför EU till och med 15 april 2021. Det innebär att alla våra resor utanför EU till och med 15 april ställs in. Alla kunder som är bokade på resor som påverkas av detta kommer att få sin resa avbokad och automatiskt få pengarna tillbaka.​


 

Vart ska du resa?

Under flikarna nedan har vi samlat all relevant information per resmål - både inför resan, under flygresan och på resmålet.


Generell information

Här hittar du annat som kan vara bra att veta, såsom senaste uppdateringar kring UD:s reseavrådan och varför Apollo är det trygga valet. 

Gällande covid-19-test vid ankomst till Sverige

Apollo är det trygga valet

Reseavrådan

Håll dig uppdaterad

Som resenär är det viktigt du är påläst och håller dig uppdaterad både före, under och efter din resa:

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala