Res tryggt med Apollo

Vi är glada att kunna välkomna dig som gäst att njuta av en härlig solsemester - på ett tryggt och säkert sätt. Med kvalitetssäkrade hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar, utflykter och aktiviteter ska du som vanligt kunna koppla av och känna dig trygg under din resa med Apollo. Vi följer alltid lokala myndigheters riktlinjer och rekommendationer.

Observera att nedan beskrivna restriktioner och rutiner kan komma att justeras om myndigheternas rekommendationer och beslut ändras. 

UD gick den 26/8 ut med en förlängd avrådan för icke- nödvändiga resor till alla länder utanför EU till och med 15 november 2020. Det innebär att alla våra resor utanför EU till och med 15 november ställs in. Alla kunder som är bokade på resor som påverkas av detta kommer att få sin resa avbokad och automatiskt få pengarna tillbaka.​

Grekland

Här har vi sammanställt all information om åtgärder och rutiner för dig som ska resa till Grekland.

Viktig information
Just nu håller vi på att se över vårt flygprogram för sensommaren och höstens flygningar och vissa avgångar kan komma att ställas in på grund av låg efterfrågan. Om du är bokad på en av dessa resor så kommer du att bli kontaktad av oss via mail och få din resa avbokad med pengarna tillbaka. Självklart har du möjlighet att boka en ny resa till en av de destinationer som vi fortsatt flyger till.


Inför resan

För inresa till Grekland är det obligatoriskt att ha fyllt i ett inreseformulär. För en ännu tryggare resa med Apollo kan du ta del av Covid Trygghetspaketet samt Maxi-försäkringen. Här har vi samlat allt som är bra att veta inför din resa till Grekland.

Inreseformulär till Grekland

Fullt försäkringsskydd under resan

Av- och ombokningsskydd


Flygresan

Här hittar du all information om vad som gäller på flygplatsen, ombord på Novair samt vad övriga flygbolag har för regler och restriktioner. Detta innefattar allt från allmänna rutiner till mat och dryck ombord.

På flygplatsen

Ombord på Novair


På resmålet

Grekland har infört förebyggande åtgärder med fokus på hälsa och hygien för ett så tryggt resande som möjligt. Under rådande omständigheter så kan vissa ändringar vara aktuella på våra hotell. Faciliteter kan vara stängda, solstolarna kan vara färre och städdagarna variera.

Testning av Covid-19 vid ankomst

Transfer

Åtgärder i Grekland

På våra hotell

Apollo Service på resmålet

Utflykter

Om du blir sjuk


Övrig information

Här hittar du annat som kan vara bra att veta som resevillkoren för vårt ordinarie charterprogram, senaste uppdateringar kring UD:s reseavrådan och hur du får din återbetalning i händelse av inställd resa.

Resevillkor

Reseavrådan

Återbetalning av inställd resa

Håll dig uppdaterad

Som resenär är det viktigt du är påläst och håller dig uppdaterad både före, under och efter din resa: