Ta med pappa på en träningsresa

Överraska pappa med en fars dag-present utöver det vanliga! Just nu har vi kanonpriser på hotell med träningsmöjligheter. 

Oavsett om du är vardagsmotionär, elitidrottare eller bara gillar att starta dagen med morgonyoga på stranden så finns en träningsresa för dig. Apollo Sports är våra renodlade träningshotell med träningsanläggningar i världsklass och med perfekta förhållanden för cykling, jogging och simning runt knuten. Vill du varva svettiga träningspass med solstolen rekommederar vi Apollo Family- eller Apollo Selected-hotell som erbjuder bra sportfaciliteter och flera gruppträningspass.

 

  • En oförglömlig fars dag-present!
  • Sveriges största utbud av träningsresor
  • Fullspäckad träningskalender
  • Välj bland 18 renodlade träningshotell

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Populära Apollo Sports-hotell

Playitas Resort, Fuerteventura

En miljon kvadratmeter träning! Mängder av ledarledda träningspass, gym, beach volleyboll, tennis och golf är bara några av alla aktiviteter på Playitas.

Boka

La Pared, Fuerteventura

Det här är hotellet för dig som gillar gruppträning och vågsurfing eller bara vill ha en rofylld semester alldeles vid havet.

Boka

Neilson Alana Beachclub, Kroatien

Här finns bästa försutsättningarna för vandring, cykling och klättring! Dessutom finns ett fint poolområde och skönt spa.

Boka

Levante Beach Resort, Rhodos

Gruppträning, gym, tennis, cykling – välkommen till ett sporthotell för hela familjen med härliga pooler och flera restauranger. 

Boka

Upplev ditt livs äventyr i sagolika Zagoria

Vandring, ridning cykling, klättring, forsränning eller canyoning? Vad du än föredrar så finns något för dig i natursköna Zagoria!

Läs mer

Vandring har tagit sig upp till toppen!

Allt fler vill kombinera sin semester med något aktivt inslag - och då helst vandring. Här tipsar vi om fem perfekta vandringsresmål!

5 bra vandringsresor