Svensk Triathlon

Svenska Triathlonförbundet

Apollo är din ultimata researrangör för triathlonträning på utomlands! Vi är stolt partner med Svenska Triathlonförbundet, och tillsammans skapar vi träningsläger som inte bara är exceptionella, utan också skräddarsydda för triathleter i alla åldrar och nivåer. Våra träningsläger äger rum på våra toppmoderna sportresorts, där vi erbjuder en fullständig upplevelse för idrottare och motionärer. Oavsett om du är en erfaren elitidrottare eller nybörjare, kommer du att hitta allt du behöver för att ta din triathlonfärdighet till nästa nivå.

Våra läger är ledartäta och våra instruktörer är experter på simning, cykling och löpning. Alla våra ledare är noga utvalda och kvalitetssäkrade av Svenska Triathlonförbundet för att garantera den bästa träningsupplevelsen. Utforska våra aktuella triathlonläger i samarbete med Svenska Triathlonförbundet och ta steget mot ditt bästa triathlonresultat någonsin! Vi är här för att hjälpa dig att nå dina mål och njuta av triathlonsporten till fullo.

Läs mer om våra sammarbetspartners här. 


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern