Yoga & Meditation

Riyas Babu

Träna yoga i det fria med, med utsikt mot vattnet. Följ med den erfarna indiska yogaläraren Riyas Babu som till vardags bland annat driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. Riyas kommer under veckan hjälpa dig att utvecklas i meditation, klassisk hatha yoga, yogafilosofi, Pranyama och Yinyoga. 

Under veckorna utövar vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas pratar om hinduismens grunder, Meditation, Pranayama & Yin Yoga.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana. Riyas kommer anpassa efter deltagarnas nivåer.


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell

2-9 feb 2024, La Pared - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören Riyas Babu
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Riyas Babu har en djup passion och kunskap till de olika aspekterna inom yogautövning. Han har utbildat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yogaliv. Riyas Babu är, lever och lär yoga. Och han är bra på det! Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu är även grundare av “The Varkala International Yoga Festival” liksom driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas