Pascalidou Powerweek, Sivota Retreat – powered by Playitas

För tionde året i rad arrangerar journalisten, författaren och programledaren Alexandra Pascalidou drömresan för er som längtar efter påfyllning och pånyttfödelse, introspektion och reflektion. Denna gång i form av ett gästspel på vårt nya sporthotell Sivota Retreat – powered by Playitas. Häng med på en stärkande, stimulerande vecka i solen med yoga, dans, meditation, vattensport, vandringar, samtal och skrivövningar som gör underverk.

I år går resan till destination Sivota och hotell Sivota Retreat – powered by Playitas vid det Joniska havets kristallklara, smaragdgröna vatten. En ny destination med energi och livsglädje. Nytt för i år är att vi får skaka loss till rytmer som får våra väsen att sprudla av livslust under ledning av Alcazar-stjärnan Tess Merkel!


Om veckan

Veckan erbjuder träningen yoga, dans, meditation, vattensport, vandringar och samtal som gör underverk. Vi njuter av god grekisk närodlad och näringsrik mat. Alexandra kommer förutom motivations- och inspirationsövningar även att som vanligt inviga er i den grekiska kulturens, filosofins och mytologins hemligheter. Blicka inåt, backa för att ta sats, väck liv i kropp och själv, hitta din passion och vision för allt det nya.

Program

Program

Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Vem kan delta?

Alla är välkomna oavsett nivå, inga förkunskaper krävs. Dagliga dopp i det helande havet, skratt i solen, fysiska och mentala utmaningar och djup avkoppling och avslappning väntar för dig som vill vara en del i en liten grupp.

Om Powerweek

Pascalidous prisade Powerweek firar tio år! Hittills har hundratals deltagare i alla åldrar följt med till Alexandras smultronställen – från kreativitets- och skrivarresa på Koh Lanta (Thailand) till tränings- och inspirationsveckor på Andros, Santorini och Kreta (Grekland).

Om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 14-21 juni 2021

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Göteborg

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktörerna Alexandra Pascalidou & Tess Merkel
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Boka


Om ledarna

Alexandra Pascalidou

Journalisten, författaren, programledaren Alexandra Pascalidou växte upp i en grekisk bergsby med sin mormor som varken kunde skriva eller läsa. Som sexåring flyttade Alexandra till förorten Rinkeby. Som kvinna, invandrare och arbetarklassbarn har hon gjort en lång resa för att komma dit hon är i dag. Här delar hon med sig av sina framgångstricks- och finter, både fysiskt och mentalt, och lär oss konsten att vända motvind till medvind. Alexandra tar oss med på en inspirationsresa som väver in grekisk mytologi, livsfilosofi och kultur som kan hjälpa oss i vår vardag. Genom stärkande samtal och skrivövningar och glädjefrämjande inslag får hon oss att bli våra bästa jag.

Tess Merkel

Tess Merkel, Alcazar-stjärnan som dansat och sjungit på scener över världen bjuder på mirakulösa pass som väcker rörelseglädjen i våra kroppar och får oss att sträcka på oss av välbehag. 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas