Stark Ute & Inne – Day Camp i Varberg

Välkommen till en underbar träningsdag i unik miljö. Häng med oss till Golden Wellness träningsanläggning på Johnssons Gård, belägen på landet strax söder om Varberg för vårt Stark Ute & Inne Day Camp. Dagen är fylld av träningspass i en inspirerande och vacker miljö. Vi tränar både ute och inne och du kommer få en kul och svettig upplevelse du kommer leva på länge.

Dagen ger dig möjlighet till bland annat konditionspass, styrkepass, core /rörlighetspass & föreläsning. Lunch intar vi hos våra gårdsgrannar på restaurang Spiseriet. Vi hinner även med fika och skönt häng/mingel. Hos oss på landet är det enkelt och härligt att vara. Miljön är unik med en ombyggd lantgård från bl.a kostall till träningsanläggning, naturhinderbana & utegym i skogen, nybyggt multicourt för utepass på gamla skroten samt träningspass på åkern.


Vem kan delta / Nivå

Vi tänker enkelt och våra ledord är kul, enkelt och svettigt. Du kan vara nybörjare i träning eller vara vältränad. Detta är en av våra styrkor, att ge alla en utmaning och utgå från sin egen förmåga. Att peppa alla och få alla att trivas är viktigt för oss. Du kommer garanterat att avsluta dagen, trött, nöjd och med ett leende på läpparna. Alla kan delta men min ålder är 12 år.

Pris från: 750 kr

Aktuellt datum: (lördagar)

  • 27 jun 2020
  • 11 jul 2020
  • 18 jul 2020
  • 25 jul 2020
  • 1 aug 2020

Begränsat antal platser: max 40 pers. 
(minimiantal: 15 pers.)
Åldersgräns: 12 år

Reslängd: Dagsevent (Day camp)

Plats: Golden Wellness träningsanläggning, Johnssons Gård, Varberg Hitta hit

Boka Day Camp

Frågor? Mejla oss!

Program

Detta ingår

Ingår inte/tillkommer

Presentation av ledare

Petra Alm Johansson & Håkan Johansson leder dagen.

Petra Alm Johansson: personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare. 

Håkan Johansson: personlig tränare, mental coach, tennistränare & föreläsare.

Håkan och Petra på Golden Wellness

Om Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp ärmarna, åka hem med ett leende på läpparna och ”Göra Göret”. Det ska vara ” Kul, enkelt och svettigt”, träningen är till för alla oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet att träna både elitidrottare till den vanliga motionären. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år samt träningsevent i Sverige! Läs mer om Golden Wellness på Johnssons Gård här